.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 194

"Жената в огледалото"

Решихме с *an4eto* да пуснем тема, където който иска ще коментира 1 от любимите ни сапунки - "Жената в огледалото"

Нас лично мн ни кефи, само малко е тъпичко, по-точно нереално, преобразяването на Хулиана в Марица. Самата идея не е зле, но изпълнението... Иначе всичко е супер
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Повече от фен
    абе гледа се даже е са го пускам :І
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    много як сериал super

гледам го ама напоследък се дразня и май няма вече да го гледам - тъпичка е тая Марица

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Голям фен
    Mi az go gledam,shoto sym sledobqd na uchilishte i nqma kvo da pravq do obqd:) Inache biva:)

Голям фен
    много е тъп,абе общо зето вси4ки сапунки са тъпи...

ПУПИТА
    Guest
    НЯКОИ щЕ МИ КАЙЕ КАКВО СТАНА В СюДНЕшНАТА СЕРИЯ

Цитирай Първоначално написано от ПУПИТА
    НЯКОИ щЕ МИ КАЙЕ КАКВО СТАНА В СюДНЕшНАТА СЕРИЯ
    skifff
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Ако сте пропуснали някоя серия можете да влезнете в www.btv.bg и да прочетете какво се е случило

Повече от фен
    Никога не съм го гледала...Според мен гледането на сапунки е пълна загуба на време, защото навсякъде историята е една и съща, а актьорите в повечето случаи са бездарни и изкуствени. Сапунените сериали са за пенсионерки, които си нямат друга работа.

Цитирай Първоначално написано от midian
    много е тъп,абе общо зето вси4ки сапунки са тъпи...
    abe ti izob6to nqkoga polojitelno mnenie moje6 li da dade6?

Никога не съм го гледала...Според мен гледането на сапунки е пълна загуба на време, защото навсякъде историята е една и съща, а актьорите в повечето случаи са бездарни и изкуствени. Сапунените сериали са за пенсионерки, които си нямат друга работа.
    just_a_kid,emi mislq 4e v momenta nqma mnogo dr smisleni ne6ta za pravene ... a pisaneto vuv forym da ne bi da ima osobeno golqm smisul?zamisli se ....

P.S: a ina4e za samiq serial:kefi me ... a i vremeto minava burzo ... kakto ve4e kazhame samo leko tupi4ko e tova s preobrazqvaneto na Marica v Hyliana ... ina4e ostanaloto me kefi ....

kefi me tva e mnogo qk serial i mn me kefqt aktiorite
    2 т. системно.

Цитирай Първоначално написано от niki7o
    kefi me tva e mnogo qk serial i mn me kefqt aktiorite
    dam qki4uk e ... a aktiroite sa su6tite kato v "Trima brtaq-tri sestri ..."

zna4i za vsi4ki,koito sledqt tozi serial: 6te obvinqt marica otnovo v krajba na formyli i v predatelstvo sre6ty kompaniqta.opitvaiki se da izbqga preturpqva mnogo lo6a katastrofa i vsi4ki si mislqt 4e e murtva....a prez tova vreme maika i s4ypva ogledaloto i se poly4ava nqkakva magiq i barbara stava marica prez denq ... a v ogledaloto e nqkakvo stra6ili6te ....(pulna fantasmagoriq xaxaxaxaxxa ama pone 6te e interesno) ... ta barbara stava eto tova su6testvo :

a 4arli i lysmila 6te imat dete ... i o6te kup dr ne6ta ...

Цитирай Първоначално написано от *an4eto*
    zna4i za vsi4ki,koito sledqt tozi serial: 6te obvinqt marica otnovo v krajba na formyli i v predatelstvo sre6ty kompaniqta.opitvaiki se da izbqga preturpqva mnogo lo6a katastrofa i vsi4ki si mislqt 4e e murtva....a prez tova vreme maika i s4ypva ogledaloto i se poly4ava nqkakva magiq i barbara stava marica prez denq ... a v ogledaloto e nqkakvo stra6ili6te ....(pulna fantasmagoriq xaxaxaxaxxa ama pone 6te e interesno) ... ta barbara stava eto tova su6testvo :

wol 6te bude interesno
    2 т. системно.

откъде си го чела това? ако е в интернет пусни линк плс

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

lele ujas e .. ne seriala mi snimkata ina4e seriala si me kefi .. zaribqva.. a i huan alfonso e mn`sladi4ak

Цитирай Първоначално написано от Kam4eto

откъде си го чела това? ако е в интернет пусни линк плс
    poraztursih se v google i popadnah na nqkakuv forym na lydi fenove na vsqkakvi seriali ... i tam edno momi4e be6e gledalo serialite na ispanski (ima gi v neta i ako nqkoi iska moga da my dam link na saita na seriala na ispanski otkudeto mogat da se drupnat absolutno vsi4ki serii) i tq tam razkaza kakvo stava s vsi4ki i az re6ih da spodelq s dr za6toto e mn int smisul ne kaza absolutno vsi4ki podrobnosti a samo nai-vajnoto ... za6toto samata tq ne razbira mn dobre ispanski ...

Град
    Хулиана Солер вярва, че истинската любов никога няма да я сполети и животът й ще премине в самота. Тя е чаровна и интелигентна, но грозновата. Съдбата обаче й дава възможност да сбъдне мечтите си, благодарение на магията, скрита в едно огледало от леля й Мерседес. Магията превръща Хулиана в изумително красива жена през деня, но през нощта тя е отново грозна. Така Хулиана започва да води двойнствен живот и сменя името си на Марица.

Марица Ферер започва работа в компания “Мути”. Там тя среща голямата си любов Маркос. Той е осиновеният син на собственика на компанията, Габриел Мути. Марица не подозира, че Габриел е всъщност нейният истински баща.

Но освен любов, работата носи и много разочарования на Марица. Тя се сблъсква с омраза, злоба и интриги, в чиито основи стои най-често Барбара Монтесинос, безскрупулна амбициозна жена, готова на всичко, за да заграби компанията "Мути". Тя забърква Хулиана в измама и младата жена е принудена да избяга, за да избегне затвора. По време на бягството си тя претърпява ужасна катастрофа и всички решават, че е мъртва. Междувременно нейната майка неволно счупва огледалото и разваля магията.

Не след дълго Хулиана се омъжва за богаташ, който умира скоро след сватбата. Тя наследява голямо богатство, с което купува мажоритарния дял от акциите на компанията “Мути”. Хулиана е решена да отмъсти на причинилите й зло. И все пак, истинската причина да се завърне в “Мути” е любовта й към Маркос, и надеждата й той да я обикне такава, каквато е...

Град

Град
    http://www.btv.bg/week/?magic=runes&tale=290
    ето снимки за всички фенове(супер е сериалът)

Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    http://www.btv.bg/week/?magic=runes&tale=290
    ето снимки за всички фенове(супер е сериалът)
    v btv-to ve4e mn sum rovila ... tam ne e mn interesno ... vij az kakvo namerih ... za6toto napravih malko po-ob6irno tursene

mislq 4e 6te e interesno da vidite snimki zad kadur na tova kak "sglobqvat" barbara Xaxaxxaxa

nqkoi ako nameri int novini - da gi napi6e mn iskam da doidat ve4e po-krainite serii

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си