- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Жената в огледалото"
Решихме с *an4eto* да пуснем тема, където който иска ще коментира 1 от любимите ни сапунки - "Жената в огледалото"![]()
Нас лично мн ни кефи, само малко е тъпичко, по-точно нереално, преобразяването на Хулиана в Марица. Самата идея не е зле, но изпълнението...Иначе всичко е супер
![]()
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
абе гледа се даже е са го пускам :І
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
много як сериалsuper
гледам го ама напоследък се дразня и май няма вече да го гледам - тъпичка е тая Марица
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Mi az go gledam,shoto sym sledobqd na uchilishte i nqma kvo da pravq do obqd:) Inache biva:)
много е тъп,абе общо зето вси4ки сапунки са тъпи...![]()
![]()
![]()
НЯКОИ щЕ МИ КАЙЕ КАКВО СТАНА В СюДНЕшНАТА СЕРИЯ
skifffПървоначално написано от ПУПИТА
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Ако сте пропуснали някоя серия можете да влезнете в www.btv.bg и да прочетете какво се е случило![]()
Никога не съм го гледала...Според мен гледането на сапунки е пълна загуба на време, защото навсякъде историята е една и съща, а актьорите в повечето случаи са бездарни и изкуствени. Сапунените сериали са за пенсионерки, които си нямат друга работа.
abe ti izob6to nqkoga polojitelno mnenie moje6 li da dade6?Първоначално написано от midian
just_a_kid,emi mislq 4e v momenta nqma mnogo dr smisleni ne6ta za pravene ... a pisaneto vuv forym da ne bi da ima osobeno golqm smisul?zamisli se ....Никога не съм го гледала...Според мен гледането на сапунки е пълна загуба на време, защото навсякъде историята е една и съща, а актьорите в повечето случаи са бездарни и изкуствени. Сапунените сериали са за пенсионерки, които си нямат друга работа.
P.S: a ina4e za samiq serial:kefi me ... a i vremeto minava burzo ... kakto ve4e kazhame samo leko tupi4ko e tova s preobrazqvaneto na Marica v Hyliana ... ina4e ostanaloto me kefi ....
kefi me tva e mnogo qk serial i mn me kefqt aktiorite
2 т. системно.
dam qki4uk e ... a aktiroite sa su6tite kato v "Trima brtaq-tri sestri ..."Първоначално написано от niki7o
zna4i za vsi4ki,koito sledqt tozi serial: 6te obvinqt marica otnovo v krajba na formyli i v predatelstvo sre6ty kompaniqta.opitvaiki se da izbqga preturpqva mnogo lo6a katastrofa i vsi4ki si mislqt 4e e murtva....a prez tova vreme maika i s4ypva ogledaloto i se poly4ava nqkakva magiq i barbara stava marica prez denq ... a v ogledaloto e nqkakvo stra6ili6te ....(pulna fantasmagoriq xaxaxaxaxxa ama pone 6te e interesno) ... ta barbara stava eto tova su6testvo :
a 4arli i lysmila 6te imat dete ... i o6te kup dr ne6ta ...
wol 6te bude interesnoПървоначално написано от *an4eto*
2 т. системно.
откъде си го чела това? ако е в интернет пусни линк плсПървоначално написано от *an4eto*
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
lele ujas e ..ne seriala mi snimkata ina4e seriala si me kefi .. zaribqva..
a i huan alfonso e mn`sladi4ak
![]()
poraztursih se v google i popadnah na nqkakuv forym na lydi fenove na vsqkakvi seriali ... i tam edno momi4e be6e gledalo serialite na ispanski (ima gi v neta i ako nqkoi iska moga da my dam link na saita na seriala na ispanski otkudeto mogat da se drupnat absolutno vsi4ki serii) i tq tam razkaza kakvo stava s vsi4ki i az re6ih da spodelq s dr za6toto e mn intПървоначално написано от Kam4eto
smisul ne kaza absolutno vsi4ki podrobnosti a samo nai-vajnoto ... za6toto samata tq ne razbira mn dobre ispanski ...
Хулиана Солер вярва, че истинската любов никога няма да я сполети и животът й ще премине в самота. Тя е чаровна и интелигентна, но грозновата. Съдбата обаче й дава възможност да сбъдне мечтите си, благодарение на магията, скрита в едно огледало от леля й Мерседес. Магията превръща Хулиана в изумително красива жена през деня, но през нощта тя е отново грозна. Така Хулиана започва да води двойнствен живот и сменя името си на Марица.
Марица Ферер започва работа в компания “Мути”. Там тя среща голямата си любов Маркос. Той е осиновеният син на собственика на компанията, Габриел Мути. Марица не подозира, че Габриел е всъщност нейният истински баща.
Но освен любов, работата носи и много разочарования на Марица. Тя се сблъсква с омраза, злоба и интриги, в чиито основи стои най-често Барбара Монтесинос, безскрупулна амбициозна жена, готова на всичко, за да заграби компанията "Мути". Тя забърква Хулиана в измама и младата жена е принудена да избяга, за да избегне затвора. По време на бягството си тя претърпява ужасна катастрофа и всички решават, че е мъртва. Междувременно нейната майка неволно счупва огледалото и разваля магията.
Не след дълго Хулиана се омъжва за богаташ, който умира скоро след сватбата. Тя наследява голямо богатство, с което купува мажоритарния дял от акциите на компанията “Мути”. Хулиана е решена да отмъсти на причинилите й зло. И все пак, истинската причина да се завърне в “Мути” е любовта й към Маркос, и надеждата й той да я обикне такава, каквато е...
http://www.btv.bg/week/?magic=runes&tale=290
ето снимки за всички фенове(супер е сериалът)
v btv-to ve4e mn sum rovila ... tam ne e mn interesno ... vij az kakvo namerih ... za6toto napravih malko po-ob6irno turseneПървоначално написано от the_o.c_girl
![]()
![]()
mislq 4e 6te e interesno da vidite snimki zad kadur na tova kak "sglobqvat" barbara Xaxaxxaxa![]()
![]()
nqkoi ako nameri int novini - da gi napi6e mn iskam da doidat ve4e po-krainite serii