.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Стара Загора

Болки в яйчниците .. Какво ми има .. ???

От 2 седмици пия противозачатъчни " Диане35" . Снощи като си легнах ме заболяха яйчниците като ги барнах бяха станали на големи топчета и при натиск много ме боляха. На другата сутрин като станах докато вървях и ме боляха яйчниците и се бяха подули още повече.Казаха ми че мойе да са кисти и още какво ли не ..

Ако някой е имал подобен случай или предполага нещо моля пишете ми

Мега фен Аватара на L0ST
    Няма смисъл от предположения... направо вървина лекар утре, той ще ти кажа какво ти има
    Lexynnka

Може да е денят на овулацията,тогава се подуват яйчниците,но за всеки случай отивай на лекар.
    Cullens

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    иди на лекар какво чакаш да стане още?
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от bebity92
    Може да е денят на овулацията,тогава се подуват яйчниците,но за всеки случай отивай на лекар.
    Ква овулация те гони, при положение че момичето пие Диане35?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Едва ли ще е от Диане35..
    Пила съм го....и продължавам да го пия след крадка пауза, некога не ми се е случвало подобно нещо...Но все пак е до организъм..
    Задължително отиди на лекар..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имаше случай на момиче, което лекуваше киста хормонално. Наложи се да влезе в болница, тъй като кистата беше нарастнала. Не знам как си напипваш яйчниците и дали си наясно къде са, затова те съветвам да си запазиш час за АГ.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Е, какво стана, лекаря каза ли какво ти има?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си