.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

7 клас кандидатване , моля виииииииииииииииииии много ви мол

Офф хора умирам :X няма да пиша никак правилно от притеснение от сега сказвам таааааа
    първо желание пуснах Иконимка бизнес и мениджмант
    второ желание пуснах Птг системно програмиране
    и сега видях резултата от първо класиране съм приет в икономиката, но се отказах но докато гледах от рио кой де е влязал видях 3ма дето са влезли в системно с бал 22.254 моя бал е 24.444 и сега мога ли вместо икономика да вляза в системно?Спешно само тея дето знаят с сигорност да кажат моля вииииииииииииииииииииииии иии[/quote]

Не не можеш.Щом си приета първо желание,няма къде да мърдаш.ОСтаналите класирания могат да те качват само нагоре по желанията-не надолу.
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Re: 7 клас кандидатване , моля виииииииииииииииииии много ви

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Офф хора умирам :X няма да пиша никак правилно от притеснение от сега сказвам таааааа
    първо желание пуснах Иконимка бизнес и мениджмант
    второ желание пуснах Птг системно програмиране
    и сега видях резултата от първо класиране съм приет в икономиката, но се отказах но докато гледах от рио кой де е влязал видях 3ма дето са влезли в системно с бал 22.254 моя бал е 24.444 и сега мога ли вместо икономика да вляза в системно?Спешно само тея дето знаят с сигорност да кажат моля вииииииииииииииииииииииии иии
    ЕЕЕ, трябваше да обмислиш хубаво какво точно искаш! Щом си приет/а по първо желание, мисля, че не можеш да влезеш на второ, трето и т.н. , но все пак се обади в МОМН или РИО и питай. Успех!
    ХААААААААААААААА!

Офффффффффф хора искам някой който знай със сигурност , мале не ако не мога ще се самообияяяяяяяяяя

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не е нужно да пускаш километрични постове с емотикони. Преориентирай се към общата важна тема и следващия път мисли преди да действаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си