.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Инфекция ?!

Здравейте...
    Значи искам да ви попитам за един мой полов проблем.. ще съм благодарен ако някой ме разбере какво ще се опитам да обясня и да ми помогне с каквото може
    Като си оголя пениса, имам някакво зачервяване на главичката по ъгълчето.. т.е. ръбчето на главичката е някак зачервено... нямам болки, нямам парене.. понякога главичката е леко по-чувствителна от нормално и в много редки случаи може да се усети лека миризма.
    Ако някой знае за какво става въпрос моля да сподели какво да правя и дали е нещо много сериозно.
    Благодаря! :]

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Инфекция ?!

Цитирай Първоначално написано от tish091
    Здравейте...
    Значи искам да ви попитам за един мой полов проблем.. ще съм благодарен ако някой ме разбере какво ще се опитам да обясня и да ми помогне с каквото може
    Като си оголя пениса, имам някакво зачервяване на главичката по ъгълчето.. т.е. ръбчето на главичката е някак зачервено... нямам болки, нямам парене.. понякога главичката е леко по-чувствителна от нормално и в много редки случаи може да се усети лека миризма.
    Ако някой знае за какво става въпрос моля да сподели какво да правя и дали е нещо много сериозно.
    Благодаря! :]
    ВЪЗРАСТ?!

полова активност?

системни заболявания?

лекарства приемани в последно време?

Възраст - 17

пол. акт. - Девствен

сист. забол. - Не

лекарства - Нищо особено.. т.е. нищо важно което може да причини това.

Никой ли не може да ми помогне поне малко

Не използвай сапун и душ гелове за да го миеш . Достатъчно е силна струя вода само . Най вероятно кожата е раздразнена няма от какво да се безпокоиш .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си