.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Влюбен, но не в когото трябва

Знам сега ще дам повод на много хора да псуват. Знам не е общоприето. Знам и че не е редно, но не мога да направя нищо по този въпрос. Искам, но не знам, защо немога да се променя.
    На 20 години съм и съм момче. Имам един приятел, от много време сме приятели, просто приятели и никога не съм гледал на него по друг начин освен като най - добър приятел. Но в последно време разбрах, че съм влюбен в него. И това е със сигурност. Познаваме се 10 години, буквално сме израснали заедно. Почнах да ревнувам постоянно от приятелката му, постоянно се караме за глупави неща. Като погледна с други очи разбирам, че е нямало смисъл да се карам с него, но може би просто искам внимание. Ясно ми е че нищо не може да стане между нас, но не знам какво да правя, защото като съм с него ми е добре, а без него не мога да дишам и постоянно му звъня да излизаме, но той не може винаги или не иска и главно затова се караме. Незнам какво да правя, дайте съвет нещо !!! Вие как бихте се почувствали ако най- добрия ви приятел ви каже, че е влюбен във вас !?!?
    Псувайте на воля

Фен
    Град
    sofiq
    Кирилицата е задължителна !
    hamilcar
    dont't fuck with me

Супер фен
    Еми той явно си е хетеро.
    Нищо неможеш да направиш по този въпрос...
    Бих ти препоръчала, ЗАБРАВИГО!
    Излизай, ходи по дискотеки , срещай се с готини мацки итн...

Ако темата ти не е ебавка, бих ти казала да не му споделяш чувствата си! Смисъл, мисля си, че ако му кажеш истината ще го загубиш
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен
    Град
    Earth...
    поредната ебавка

защо мислите, че е ебавка ? Няма да отделя толкова време да пиша за проблема си ако е ебавка.

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Ако темата ти не е ебавка, бих ти казала да не му споделяш чувствата си! Смисъл, мисля си, че ако му кажеш истината ще го загубиш
    И аз така си мисля... Но незнам от една страна искам да му кажа, но незнам наистина незнам какво да прая... Мъча се да го забравя. Имаше време в което не сме се чували по месец и тъкмо да го позабравя и да спра да мисля за него той ми звъни за кафе и пак всичко наново... Много ми е трудно ... Казвате и да го забравя ... Как да му обесня че не искам да излизам повече с него при положение че се познаваме 10 години

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Дамм вярно.
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Много кофти-ако му кажеш-ще гоизгубиш.Но всъщност ти донякъде си го изгубил ,защото ти е САМО приятел-а ти си влюбен.
    Но не му казвай.Гадно е ,но...
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ако ми каже така най-добрият ми приятел вече няма да е такъв ..

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Бъркаш чувствата може би защото си обратен и тълкуваш, че причината за ревността ти е в това, че си влюбен... От там се вкарваш във филма, че си се влюбил най-добрия си приятел, а ти просто го ревнуваш защото си мислиш, че приятелката му ти го отмъква. Парадокс, но често най-добрите приятели се ревнуват за елементарни неща, особено ако са били почти като сиамски близнаци. Успокой се, ще ти мине, дори настоявай да се виждате по-често. Така ще разбереш, че не си на второ място, а продължаваш да си му най-добрия приятел. Ако прекъснеш контактите си с него, все повече ще се засилва заблудата ти, че го правиш от любов докато действително това прерастне от илюзия в истина, което май вече започва да се случва...

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Много кофти-ако му кажеш-ще гоизгубиш.Но всъщност ти донякъде си го изгубил ,защото ти е САМО приятел-а ти си влюбен.
    Но не му казвай.Гадно е ,но...
    И аз смятам така

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от ImYourHero
    Как да му обесня че не искам да излизам повече с него при положение че се познаваме 10 години
    Отдалечавай се малко по малко. . не сде отдръпвай изведнъж
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз мисля ,че си се филмирал нещо.Хвани си гадже и ще ти се оправи кашата в главата.

ОМГ имам един въпрос към теб: ти гадже нямаш ли, секс не правиш ли??????

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Бъркаш чувствата може би защото си обратен и тълкуваш, че причината за ревността ти е в това, че си влюбен... От там се вкарваш във филма, че си се влюбил най-добрия си приятел, а ти просто го ревнуваш защото си мислиш, че приятелката му ти го отмъква. Парадокс, но често най-добрите приятели се ревнуват за елементарни неща, особено ако са били почти като сиамски близнаци. Успокой се, ще ти мине, дори настоявай да се виждате по-често. Така ще разбереш, че не си на второ място, а продължаваш да си му най-добрия приятел. Ако прекъснеш контактите си с него, все повече ще се засилва заблудата ти, че го правиш от любов докато действително това прерастне от илюзия в истина, което май вече започва да се случва...
    Ами незнам и аз вече наистина... Объркано ми е ... Не мисля че бъркам чувствата защото съм обрате, защото и нормален човек да е пак би объркал ревност и любов... Аз го чувства като любов, бил съм влюбен и преди и знам за какво гоовря... но имам някакво объркване със сигурност ... незнам какво да кажа... Май няма си му казвам, че няма се получи добре... но така искам да знае

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Ами незнам и аз вече наистина... Объркано ми е ... Не мисля че бъркам чувствата защото съм обрате, защото и нормален човек да е пак би объркал ревност и любов... Аз го чувства като любов, бил съм влюбен и преди и знам за какво гоовря... но имам някакво объркване със сигурност ... незнам какво да кажа... Май няма си му казвам, че няма се получи добре... но така искам да знае

Град
    Русе
    Забрави го !

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    а има ли го желанието за извратени работи с твоя приятел ? щот може би не е точно типична педерастия ващо
    GTA Stunting

той знае ли,че ти си гей??????
    или си мисли,че си хетеро???
    ВАжно е!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Ми той се е хетеро,няма шанс да стане.Той те има за приятел сори.

Цитирай Първоначално написано от peshost
    ОМГ имам един въпрос към теб: ти гадже нямаш ли, секс не правиш ли??????
    точно така
    аз сам си аз и не ме ебе за вас ,тфа е !!

При момчетата е малко трудно приемането на някой техен дългогодишен приятел като гей .. в случая е по - добре да си замълчиш ..

Намери си секс другарче ..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Не му казвай. Ако ти е толкова трудно да ти е само приятел.. махни се от него.. забрави го!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Еми той явно си е хетеро.
    Нищо неможеш да направиш по този въпрос...
    Бих ти препоръчала, ЗАБРАВИГО!
    Излизай, ходи по дискотеки , срещай се с готини мацки итн...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си