- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен, но не в когото трябва
Знам сега ще дам повод на много хора да псуват. Знам не е общоприето. Знам и че не е редно, но не мога да направя нищо по този въпрос. Искам, но не знам, защо немога да се променя.
На 20 години съм и съм момче. Имам един приятел, от много време сме приятели, просто приятели и никога не съм гледал на него по друг начин освен като най - добър приятел. Но в последно време разбрах, че съм влюбен в него. И това е със сигурност. Познаваме се 10 години, буквално сме израснали заедно. Почнах да ревнувам постоянно от приятелката му, постоянно се караме за глупави неща. Като погледна с други очи разбирам, че е нямало смисъл да се карам с него, но може би просто искам внимание. Ясно ми е че нищо не може да стане между нас, но не знам какво да правя, защото като съм с него ми е добре, а без него не мога да дишам и постоянно му звъня да излизаме, но той не може винаги или не иска и главно затова се караме. Незнам какво да правя, дайте съвет нещо !!! Вие как бихте се почувствали ако най- добрия ви приятел ви каже, че е влюбен във вас !?!?
Псувайте на воля![]()
![]()
![]()
Кирилицата е задължителна !
hamilcar
dont't fuck with me
Еми той явно си е хетеро.
Нищо неможеш да направиш по този въпрос...
Бих ти препоръчала, ЗАБРАВИГО!
Излизай, ходи по дискотеки , срещай се с готини мацки итн...
Ако темата ти не е ебавка, бих ти казала да не му споделяш чувствата си! Смисъл, мисля си, че ако му кажеш истината ще го загубиш![]()
I don`t care .. ;] ..
поредната ебавка![]()
защо мислите, че е ебавка ? Няма да отделя толкова време да пиша за проблема си ако е ебавка.
И аз така си мисля... Но незнам от една страна искам да му кажа, но незнам наистина незнам какво да прая... Мъча се да го забравя. Имаше време в което не сме се чували по месец и тъкмо да го позабравя и да спра да мисля за него той ми звъни за кафе и пак всичко наново... Много ми е трудно ... Казвате и да го забравя ... Как да му обесня че не искам да излизам повече с него при положение че се познаваме 10 годиниПървоначално написано от sunshinepp
Дамм вярно.Първоначално написано от sunshinepp
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Много кофти-ако му кажеш-ще гоизгубиш.Но всъщност ти донякъде си го изгубил ,защото ти е САМО приятел-а ти си влюбен.
Но не му казвай.Гадно е ,но...
Ако ми каже така най-добрият ми приятел вече няма да е такъв ..![]()
Бъркаш чувствата може би защото си обратен и тълкуваш, че причината за ревността ти е в това, че си влюбен... От там се вкарваш във филма, че си се влюбил най-добрия си приятел, а ти просто го ревнуваш защото си мислиш, че приятелката му ти го отмъква. Парадокс, но често най-добрите приятели се ревнуват за елементарни неща, особено ако са били почти като сиамски близнаци. Успокой се, ще ти мине, дори настоявай да се виждате по-често. Така ще разбереш, че не си на второ място, а продължаваш да си му най-добрия приятел. Ако прекъснеш контактите си с него, все повече ще се засилва заблудата ти, че го правиш от любов докато действително това прерастне от илюзия в истина, което май вече започва да се случва...
И аз смятам такаПървоначално написано от britzy
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Отдалечавай се малко по малко. . не сде отдръпвай изведнъжПървоначално написано от ImYourHero
![]()
I don`t care .. ;] ..
Аз мисля ,че си се филмирал нещо.Хвани си гадже и ще ти се оправи кашата в главата.
ОМГ имам един въпрос към теб: ти гадже нямаш ли, секс не правиш ли??????
Ами незнам и аз вече наистина... Объркано ми е ... Не мисля че бъркам чувствата защото съм обрате, защото и нормален човек да е пак би объркал ревност и любов... Аз го чувства като любов, бил съм влюбен и преди и знам за какво гоовря... но имам някакво объркване със сигурност ... незнам какво да кажа... Май няма си му казвам, че няма се получи добре... но така искам да знаеПървоначално написано от filmimilmi
![]()
Ами незнам и аз вече наистина... Объркано ми е ... Не мисля че бъркам чувствата защото съм обрате, защото и нормален човек да е пак би объркал ревност и любов... Аз го чувства като любов, бил съм влюбен и преди и знам за какво гоовря... но имам някакво объркване със сигурност ... незнам какво да кажа... Май няма си му казвам, че няма се получи добре... но така искам да знаеПървоначално написано от filmimilmi
![]()
а има ли го желанието за извратени работи с твоя приятел ? щот може би не е точно типична педерастия ващо
GTA Stunting
той знае ли,че ти си гей??????
или си мисли,че си хетеро???
ВАжно е!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ми той се е хетеро,няма шанс да стане.Той те има за приятел сори.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
точно такаПървоначално написано от peshost
аз сам си аз и не ме ебе за вас ,тфа е !!
При момчетата е малко трудно приемането на някой техен дългогодишен приятел като гей .. в случая е по - добре да си замълчиш ..
Намери си секс другарче ..![]()
Не му казвай. Ако ти е толкова трудно да ти е само приятел.. махни се от него.. забрави го!
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от mincheto