Знам сега ще дам повод на много хора да псуват. Знам не е общоприето. Знам и че не е редно, но не мога да направя нищо по този въпрос. Искам, но не знам, защо немога да се променя.
На 20 години съм и съм момче. Имам един приятел, от много време сме приятели, просто приятели и никога не съм гледал на него по друг начин освен като най - добър приятел. Но в последно време разбрах, че съм влюбен в него. И това е със сигурност. Познаваме се 10 години, буквално сме израснали заедно. Почнах да ревнувам постоянно от приятелката му, постоянно се караме за глупави неща. Като погледна с други очи разбирам, че е нямало смисъл да се карам с него, но може би просто искам внимание. Ясно ми е че нищо не може да стане между нас, но не знам какво да правя, защото като съм с него ми е добре, а без него не мога да дишам и постоянно му звъня да излизаме, но той не може винаги или не иска и главно затова се караме. Незнам какво да правя, дайте съвет нещо !!! Вие как бихте се почувствали ако най- добрия ви приятел ви каже, че е влюбен във вас !?!?
Псувайте на воля