- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лошо време и летни дрехи
Ходи си с яките дрехи ..Аз през зимата си ходех с къс ръкава защото имах страхотни блузи и отгоре якеСега от 20 градуса щом е нагоре съм с къси панталон ки къс ръкав ... >Прави каквото ти е кеф ! И дано момчето да си заслужава баси
За мен момичетата не са се подлагали на някви таки неща...
![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
изобщо няма да е отрицителенПървоначално написано от PinkPan7her
като човек,който от кецове премина на 12-13 см високи обувки(без разни "преходни" по 5-6см и т.н.) ти казвам,че резултата ще е само и единствени положителен!при мен случая беше,че всички ме взимаха за "една от момчетата" обаче комплиментите(и зяпналите физиономии) заваляха в момента в който прекрачих прага на класната стая с високите токчета
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не може да нямаш някоя по-подходяща за времето дреха, за да го впечатлиш? Примерно прилепнали дънки и токчета и някоя готина блузка? След ден-два ще се стопли и тогава вече ще има да го впечатляваш колкото си искаш.
Не може да нямаш някоя по-подходяща за времето дреха, за да го впечатлиш? Примерно прилепнали дънки и токчета и някоя готина блузка? След ден-два ще се стопли и тогава вече ще има да го впечатляваш колкото си искаш.
Съгласна съм с първото мнение! И кой ви излъга, че времето ще е топло ?! Дават го с превалявания и гръмотевици почти цялата седмица.. това, че ще е 25 градуса не значи, че ще е топло, то и сутрин е 21 ама съм с якето.
И аз си купих летни дрешки за последния ден, защото с клас ще бъдем на ресторант и вечерта на дискотека, обаче при такова време няма да ги облека. Наистина ще се чувстваш ЯКО некомфорно! Предтависи, че всички останали са с горни дрехи и е хладно само ти ще се мотаеш гола ..![]()
Според мене момчето ще те помисли по - скоро за луда..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
При нас в момента е 17-18 градуса. Снощи беше дори по-хладно и валеше дъжд, но аз си бях с рокля и сандали.![]()
на мен само ми е чудно защо всички казвате ''ако е студено, обличам дълъг ръкав, пък не ме интересува как изглеждам''. само летните ви дрехи ли са хубави? има красиви и секси дрехи за всякакви метеорологични условия- затворени обувки на ток, дрехи, подчертаващи извивките на тялото- зависи просто как пазарувате.
по темата: зависи, както казаха, дали ще е на закрито или не. ако е студено или пък е някакво не кой знае какво събитие, каквото за мен е 30 юни, и някоя се барне като за бал- да, честно, би било смешно и би крещяло ''искам внимание и отчаяно се опитвам да го привлека''.
но, както чу, в твоя случай май ще извадиш късмет, понеже ще е топло. (:
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от Molzinka
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
абе вие да няма да ходите на тържество на 30 ти юни ?!![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Абе, вярно е, че са важни дрехите, ама само и само да впечатлиш някой, който явно до сега не те е забелязал, не мисла, че си струва .. аз поне не бих го направила.. Не знам де, имам познати, които посред зима са били по къс ръкав на училище, което е пълна лудост и не знам с кой акъл го правят, е, сега не е чак зима, но и лято не е ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
както се казва трай бабо за хубост![]()
Аз лично бих отишла така![]()
- Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.