Малко не ме бива в обясненията, но дано се разберем. Значи, конкретно ще дам пример. Там където си пиша и-мейла за да вляза във Фейсбука седят запаметени всички пощи, с които се е влизало в сайта, и това става така без да ме е питало дали да ги запомни, но не това е лошото , а това, че не натиснах "таб" като хората и си написах паролата до пощата и се запамети, и така ще ми видят паролатаааа . А става много сложно да я сменям, понеже почти навсякъде ми е една и съща, а това означава много повече занимавка сигурно, отколкото да разбера някак как да ги изтрия тия простотии ... и това е моя сложен хакерски проблем. Ха-ха. .. На някой добър човечец, ако му се занимава да ми обясни, на мен непросветената в тия работи, нека ми драсне! мерсииии
е ше ти я види но няма да знае каква е за да влезеот неговия комп щото паролата е с точици и не се разбира така че спокоино
хаа проблема нее хакерски еми теглиш си програмата CCLEANER и ти се чистят всички пароли кадето имаш рег обаче дано да си ги знаеш
ПС истеглия от калдата там има последна версия на програмата удобна е нее сложна доволен съм от нея !
Ето както предполагах трудно ще се разберем. Паролата си я написах до самото потребителско име и се вижда, не съм я запаметила да се влиза автоматично, защото не бях превключила на другото поле, а я написах не където трябва. Та така .., а и съм с windows 7, става ли тая програма и все пак ще ми свърши ли работа, ако вече някой ме разбра ...
Опитах тази програма, тя изтри временни файлове, не знам ти какво, пароли и т.н., но потребителските имена си стоят, както и това обърканото, за което става дума ... аз мисля, че трябва от някакви настройки на Интернет Експлорера да се оправи, но всъщност идея си нямам къде да търся..
като ти излезе името да си го избереш в падащо меню под полето го маркирай с мишката (без да натискаш лявото копче а само да е маркирано) и после от клавиатурата delete и готово предполагам си с поне IE7
всички проблеми се решават с изтеглянето на Mozilla Firefox... там всичко е една идея по-организирано, всички запаметени пароли, потребителски имена по сайтове са на едно място... и е къде-къде по-защитен от IE