- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за....
Що бе? На някои може да не им дремеПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Ужасни сте, какво лошо има в федерките?
Нещо не ми се вижда добра идеята . Не съм дорасла за неща като аналингус, анален секс и т.н. Някой ден може да го направя и да мисля по друг начин. Нищо не се знае.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Аз говорех за гледната точка на момчетата. Познавам много ограничени хора - незапознати, консервативни и т.н. Хора, които биха направили асоциация с нещо мръсно и нечистоплътно когато говорим за тази зона ... но не биха си го помислили ако момичето е правило анален секс без лоши последствия. Може да е и подсъзнателно.Първоначално написано от krem4et0
С моят не сме говорили по въпроса, но ми го направи дълго след първия анален. Което ме кара да се замисля защо не го е правил преди това. Не съм го спирала, после не съм го и карала. Сам го реши.
И за мен няма връзка между аналния секс и стумулацията там с език.
Харесва ми да ми го правят но не съм се осмелила все още аз да го направя...
Правили са ми го, адски е възбуждащо ... Особено ако след това стигне до заветната зона - уникално усещане!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Приятелят ми често се насочва с езика и си мисля, че ако поне веднъж се отпусна ще ми хареса доста. Но все още имам някаква психическа бариера, която ми пречи и когато усетя езика му там буквално се стягам и се стряскам. Аз самата не бих се осмелила да го правя на него.
Мисля,че някак си не ми подхожда да правя това.Първоначално написано от baatko
Мисълта да ми пръдне на езика никак не ми харесва... ;x Т'ва е единственото нещо, което мисля за крайно гнусно...
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Малее само при мисълта как ще я одупя хубвата и след това ще и олижа дупенцето и сливката напрао ми текват лигите :P ама тя да се доближи до моя задник не не мерси по далеч от там![]()
и моя коментар къде отиде![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(rofl)(rofl)
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Ми ако е забравила да си избърше дупето преди тва някак кафяво ми изглежда...