.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

ПОМОЩ сериозно трябва ми помощ спешно :S

Няма да навлизам в подробности.... Проблема е следния имам приятелка и преди малко пиша и пиша и пиша ама се прави, че я няма.Мина на отпочиващ после излезе от скайп и напроо не знам. Отдавна ми се качи на главата и 100% сега мноо се унижих , да и се моля да ми пише (оле боже незнамкакво ми става ) И сигурен сам така, като и се моля да ми пише ,като и досаждам се по малко иска да е с мен .Можеш ли да ме посаветвате, как да се измакна от тази ситуация смисал ,какво да и кажа за днескашното си даржание само, че хем тя да се почувства малко тапо, че не ми е писала, хем аз да се извиня за нахалството си ? Много е важно наистина много ВИ моля да ме посаветвате !!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма ти доверие - опитай се да го спечелиш..Ако трябва седнете и поговорете доста сериозно по тази тема..И се опитай да й докажеш,че всъщност си верен към нея и никога не би я предала..
    Начини ? Не знам..Поговори с друго момиче или нещо подобно,за начини не се сещам..
    УСПЕХ..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Дай й време и без поводи да й затвърдиш мнението.

Извинете ако е прекалено нахално но даваите отговори и на двата ми въпроса нистина е много важно да го разбера:
    1 Как да разбера ревнува ли ме ( без да правя глупусти в смисал да спра да и обръщам внимание )
    2 Как да и докажа че съм и верен ( искма да си го набие в главата че за мен друга няма ! )

Град
    Виж горния ми пост.Ако е по-зряла и да й говорш, няма полза.
    Относно как да разбереш дали те ревнува,усеща се,леки намеци за тая, оная,говорене за някое момиче(което познаваш) с отрицателни думи,погледа й след като говориш с някое момиче.Направо скандал след като те е видяла с някоя и така..

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Виж горния ми пост.Ако е по-зряла и да й говорш, няма полза.
    Относно как да разбереш дали те ревнува,усеща се,леки намеци за тая, оная,говорене за някое момиче(което познаваш) с отрицателни думи,погледа й след като говориш с някое момиче.Направо скандал след като те е видяла с някоя и така..
    Разбирам но тя казва когато я попитам : "Аз да ревнувам , не никога " искам да съм 200000 % сигурен дали ревнува или не много е важно !

Град
    Щом ти казва така,значи те ревнува ...На колко си години ,та не разбираш женския манталитет?Дори и да не ти казва и показва ,че ревнува,една жена/момиче държи ли си на приятела и го обича истински ,винаги го ревнува,макар и да се опитва ,да не го показва..

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Щом ти казва така,значи те ревнува ...На колко си години ,та не разбираш женския манталитет?Дори и да не ти казва и показва ,че ревнува,една жена/момиче държи ли си на приятела и го обича истински ,винаги го ревнува,макар и да се опитва ,да не го показва..
    на 16 съм ( първи стъпки в любовта ) много странно нещо е любовта като сладка болка. Непрестанно ме измъчват хиледи съмнения и наистина понякога се чувствам зле но стискам зъби и продължавам да я обичам. Мисълта ми е искам да съм сигурен в нея защото не искам да бъда наранен (колкото и тъпо да звучи) а също така искам и тя да е сигурна в мен но не мога да разбера дали е така.В смисал ако я попитам ще каже да но дали наистина е така ??

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от crunkggg
    1 Как да разбера ревнува ли ме ( без да правя глупусти в смисал да спра да и обръщам внимание )
    Няма начин да не разбереш..Започва да ти прави "леки" намеци за дадено момиче и т.н.
    2 Как да и докажа че съм и верен ( искма да си го набие в главата че за мен друга няма ! )
    Седни и помисли добре как можеш да й го докажеш..Всеки човек е различен,но аз съм напълно съгласна с VinDiesel
    VinDiesel е наистина доста прав..Послушай го - няма да съжаляваш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Съгласна съм с VinDiesel - ревнува те.
    А как да и спечелиш доверието... Наистина от думи в този случай няма полза. [всъщност доста често не вършат работа] Има няколко прости неща, които ние жените [момичетата] искаме - да ни разбират, да ни обгрижват с внимание [само твоето момиче], да ни вярват и да ни закрилят [не прекалено].
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Стига глупости бе.
    Ревност = ръжда
    Що ти трябва?

Естествено, че те ревнува! Тази несигурност, че ще й бъдеш верен, плод на какво е според теб?! Също така си проси демонстрация на близости и взаимност, така да я убедиш, че я желаеш и т.н.
    Верността не се доказва - тя се усеща. Просто се обичайте, спрете да се бутате в крайности, търсете перфектната среда и хармония.
    all day... all night... what the fuck?!

Поговорете си сериозно на 4и очи,споделай и повече.
    УСПЕХ

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Щом не ти вярва значи те ревнува ...За да и покажеш че не е така просто и кажи че я обичаш и за теб няма друга.. Ако е достатъчно зряла и те обича и ти вярва ще те разбере

Поумней...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Поумней...
    Хмм... това звучи някак поучително но какъв е смисала от него Сега незнам но пълен цирк се получи ! Не пише в скайп пак преди туй ми вика Б като не искаш да пишм ( пак аз просто ходих малко на вън ) незная какви са тезни номера пак азнаивния глупак и се връзвам и се моля да ми пише ( оле боже)

Град
    Бургас ^^
    На колко си? Ии дръж се на положение
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от crunkggg
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Поумней...
    Хмм... това звучи някак поучително но какъв е смисала от него Сега незнам но пълен цирк се получи ! Не пише в скайп пак преди туй ми вика Б като не искаш да пишм ( пак аз просто ходих малко на вън ) незная какви са тезни номера пак азнаивния глупак и се връзвам и се моля да ми пише ( оле боже)
    О, божее като почнете с тоя скайп... само за скайп говориш. Ами не й пиши, ами излез с нея бе!! Звънни й и излезте да се видите! Къв е тоя скайп?!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Отстрани се малко и и покажи че отново може да разчита на теб,може би не споделяш целия проблем.Търси вината и в себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си