.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Мнения...

Hybrid View

Град
    Пловдив

Мнения...

Той е на 22 години, а аз съм на 16 години,скарахме се жестоко, след което не ме търси, защото беше много ядосан и не поддържахем никаква връзка. Скарахме се, защото като разбрах какви неща си пишат с тази '' моя приятелка'' се ядосах побърках го от смс-и..ядосах се, обиждах го и така..блокира ме в скайп..беше голяма караница..Преди два дена му писах, че е боклук и така нататък..Днес му писах,че не се чувствам добре и т.н., а той ми каза ''нали за теб съм боклук,хайде остави ме,разкарай се'' . След това една приятелка го намери в скайп и говорила с него, и тя му казала някой работи, го понаредила и той ми писа, да съм и кажела да престане,че не се занимавал нито с мене, нито с която и да е било и че утре заминавал.. имал последен изпит и т.н. после щял да ходи на море и не знаел кога ще се върне, както и да е, извиних му се за всичко, казха му,че нещата, които съм му казала не съм ги мислела, добави ме той в скайп, писахме си, даде ми още еидн шанс..каза че ще си пишем, и аз го попитах по нататаък няма ли да излезем, а той ми каза,че за сега не искал.Започна да ми обяснява какво е правил с другото момиче ''моята приятелка'' , обясни ми, всичко от -до..и той ми каза също така,че и той се е чувствал зле, и го попитах длаи му е било гадно заради мене, дали е мислел за мен, и той ми каза,че го е правел и че заради менму е било гадно и не искал да се караме повече, да сме останели с добро и т.н.. Попитах го защо ме нарани и излезе с нея, а той ми каза ' няма нищо лошо да изляза с твоя приятелка, нищо не искам от нея и няма да искам, това в скайп беше просто писане, не съм правил нищо с нея както виждаш,няма и да правя'' попитах го защо ме излъга,че не е излизал с нея, а той ми каза ''нарочно, защото си знаех, че отново ще стане така, ще споделиш на твоитя приятелки и т.н.'' и ми прости и уж за сега е добре..но не знам дали още ме харесва и го интересувам, защото беше казал,че не иска нищо общо с мен и нщо от мене..а сега... Според вас, дали още го интересувам, дали още ме харесва, дали наистина иска да се оправим и няма да е само чат-връзка.. ? Благодаря предварително за мненията ви ! Моля без тъпи коментари..

anonymous708973
    Guest
    Ама вие ходили ли сте?

Извинявай, ама аз ако бях момче на 22 и няква 16 годишна пикла ми каже, че съм боклук... Само разстоянието би ме спряло да й отлепя един!
    Ти си си виновна. Какво толкова си е писал с твоята приятелка? И какво лошо има да излезе с нея на кафе? Човекът има право на свобода...

Ако искаш да се оправите, му дай време и му покажи, че си дорасла за него...

К'ви са тези приятелки? Не можеш ли да си решаваш проблемите сама? Да излезеш с него, а не да му пишеш СМС-и и да не го обиждаш, е бил по-правилният начин. Пък и той е на 22 години, ти не си тази, която ще му държи сметка с кого си пише и излиза.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тъпа патка ...
    Дано окончателно да те зареже ... !!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Re: Мнения...

^съгласна съм с другите преди мен!освен с едно,ако имаш гадже(сериозно) не е нормално да излизаш с др момичета(независимо дали са нейни фр) и да ги каниш на кафе!И аз да бях и аз щях да се издразня....но начина е много тъп,реагирала си меко казано неправилно,излязла си "смешна" и "жалка" в очите му и не само в неговите!

Цитирай Първоначално написано от stanimirka_94
    Според вас, дали още го интересувам, дали още ме харесва, дали наистина иска да се оправим и няма да е само чат-връзка.. ?
    за да ти даде шанс сиг има нещо,за да си преглътне гордостта и да ти "прости" би трябвало да те "харесва".

ПП:спри да му пишеш по скайп,забрави,няма смисъл!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    1-Пичът не е излезнал с нея в храстите,а на кафе.
    2-Най добре си изтрий скайпа.
    3-Ти си виновна.
    4-Аз небих ти простил.

Пача, тези лапешките номера, не минават пред батковци.... Много за пораснала се мислиш ама май не е точно така. И аз не бих ти простил.

Обиждала си го неколкократно, вдигала си му скандали за глупости и си си пращала дружките да го хранят - толкова си зле, че дори и годините ти не ти оправдават постъпките. Имаш късмет, че си попаднала на изключително възпитан мъж, дори мекушав и изключително търпелив, който въпреки глупостите ти, продължава да иска да имате някакви що-годе нормални отношения. Че си заслужаваш шамарите обаче няма спор.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ооо, за 1-2 вечери ще ти прости, спокойно
    Иначе на нищо не се надявай... видял те е колко си елементарна
    all day... all night... what the fuck?!

понякога се дразня така като почнете,да опреквате хора,тая била така оная била такава ,дайте малко по мило все пак всеки има чуства,стига сте я нападали пита ви какво мислите ,а не да и давате характеристика на самата нея да може да е малка да не разбира някои неща ,но все пак е тийнеджар не е толкова голяма за да осъзнае какво и се случва по темата:той си разиграва коня и ти му вярваш и го чакаш,сама избери дали искаш да си в ръцете му

На такива взаимоотношение по-добре не продължавайте

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Обиждала си го неколкократно, вдигала си му скандали за глупости и си си пращала дружките да го хранят - толкова си зле, че дори и годините ти не ти оправдават постъпките. Имаш късмет, че си попаднала на изключително възпитан мъж, дори мекушав и изключително търпелив, който въпреки глупостите ти, продължава да иска да имате някакви що-годе нормални отношения. Че си заслужаваш шамарите обаче няма спор.
    ++

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Iria
    К'ви са тези приятелки? Не можеш ли да си решаваш проблемите сама? Да излезеш с него, а не да му пишеш СМС-и и да не го обиждаш, е бил по-правилният начин. Пък и той е на 22 години, ти не си тази, която ще му държи сметка с кого си пише и излиза.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Съгласна съм
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ^^ + на горните две мнения!!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened