- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- наркотици
вчера излезнах с едно момче,пихме няколко питиета след което отидохме на дискотека..не помня нищо от дискотеката...сутринта се събудих в хотелска стая с него,не поня какво сме правили,синя съм на талията..каза ми че сме правили страстен секс ..мисля че ми е сложил наркотик в чашата..някой има ли представа от какъв е този наркотик
Хм, ако не е ебавка...
По принцип само с анализ на кръвта, мисля че може да се разбере. А и не е задължително да е наркотик. Може и приспивателно.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ако не е ебавка, може да го съдишЕстествено, ако докажеш, че е той...
![]()
n00bs
иди в болницата още утре , изкарай медицинско и можеш да го съдиш
знаеш ли че ако ти не направиш нещо може и други момичета да пострадат така ...
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Много малко вероятно е. По-скоро си търсиш оправдание за собствената грешка, че си се напила и изчукала с някакъв непознат. Знаела си какво правиш. Едва ли човекът на рецепцията в хотела би пропуснал да види, че някой иска стая за двама докато крепи момиче в безсъзнание до себе си. Ако си била в безсъзнание в хотела, едва ли са щели да ви дадат стая защото това би изглеждало като да помогнат, за да може придружителят ти евентуално да те изнасили.Просто си се напила лошо, а от там насетне малко си помърсувала, сега го преглътни и спри да се чудиш как да измиеш съвестта си...
За какво да го съди !? Тя като гледам така не е мого разтревожена от случилото се, а от това какъв наркотик са и дали..Първоначално написано от yakuza_
Много лошо..
![]()
Водка флирт.
GHB се използва с такива цели..и спомените попринцип са 0
и си пусни кръвен тест
)
Ами явно иска да опита отново наркотикаПървоначално написано от oblacheee
![]()
![]()
n00bs
изтрива споменитеПървоначално написано от Wildchildd
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
според мен си се напила на куче и просто не помниш.
но ако случилото се наистина те притеснява ( не изглежда така ),ходи си пусни един кръвен тест
а кондомец намери ли някъде като се събуди?
то густо, то пусто
Напълно те подкрепямПървоначално написано от filmimilmi
![]()
♠ The Nuts! ♥
Не съм ти слагал наркотик.
Беше пълно дърво на секса, който беше анален.
За отмъщение, че беше яла слънчоглед с люспите ти се изпразних в окото.
Вероятно се сещаш, как съм разбрал за слънчогледа. Така и оранжевото ти панталонче доби тигрова шарка
![]()
Grumpy old madman
съгласна съм за Флирта![]()