- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Вие сте
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=295393
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...86401584eeca08
Продължение с Диети-Дневник 3![]()
Да попитам и тук, че чакам още мнения.
Ей тея не стават за по-ограничен режим нали?
На етичека пише "Тънък и хрупкав сухар с кимион
Състав:пълнозърнесто ръжено брашно 93%, вода, мая
за 100гр:310 калории, 10 гр белтъчини, 62 гр въглехидрати, 1.9 гр мазнини, 19 гр диетични фибри, 0.6 гр натрий."
Infinity в старата тема ме беше питала колко са. Обаче не знам, майка ми ги е вземала.
^Ами те колко броя са вътре,и по точно кво представляват,според мен хапвай по едно на седмица,тъй като гледам имат най-много въглехидрати,пък знаеш че при диета или режим е добре да се избягват много въглехидрати
Едва ли ще е проблем да си позволяваш в седмицата по 1-2 и аз си взех вчера много хубави хлебчета,уж без захар и такива глупости и ще си ям от тях
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Aз искам да попитам според вас ако карам на диетата на Боряна, но си позволявам по 1-2 ябълки (примерно) на ден, и комбинирам с упражнения, без хляб + кафе без захар, дали ще се получи?!
А ако вместо пресни зеленчуци втория ден ям туршиядали ще е проблем
![]()
(не питам дали е здравословно и дали ще ми прецака организма, питам дали ще смъкна желаните килограми)
Let the psycho plays with you...
Пресните зеленчуци са в пъти по-добрия вариант през туршията !!
To infinity and beyond.
Dopeass,по-добре си я карай както си е диетата,че така с плодове нз дали ще имаш ефект
мерсиааа кафето дали ще е проблем
![]()
^ Не мисля. Само не го пий със захар, ако не можеш горчиво по-добре го подслади със малко мед.
To infinity and beyond.
захар не обичамМерси за отговорите
Тази диета е подобна на диетата на Боряна,но за мен поне е по-добрият вариант
1ден:варени картофи
2ден:зеленчуци (варени,сурови или задушени)
3ден:печено пилешко месо БЕЗ КОЖАТА полято с малко лимон
4ден:кисело мляко или извара
5ден:риба или пиле (може и двете)
6ден:плодове
billytalent... за тея 6 дни колко се сваля?И има ли добри отзиви за нея?
А тази 6-дневната диета има ли някакъв захранващ период?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аз лично не съм я спазвала,но пишеше че за 6 дни се свалят от 5 до 7 кг.,след това се прави 1 седмица почивка и можело пак да се започне,за захранване нищо не пишеше![]()
С една приятелка мислим да я започнем,само този първи ден нз как ще го изкарам,защото варените картофи не са ми любима храна изобщо,но пък ще започнем и да видим колко ще издържимПървоначално написано от titinkaa
![]()
Ако обичаш картофено пюре,така си ги направиПървоначално написано от billytalent
![]()
или пък си ги нарежи на салата с малко магданоз и лук, но без олио
Най-вероятно на пюре ще ги ям,иначе от 1 година някъде не си слагам олио в салатите и така са ми по-вкусни![]()
Аз се чудя дали да я почна тая диета дето billytalent каза,но се чудя дали ще има ефект, billytalent като спреш диетата ще може ли да пишеш тук и да кажеш дали си свалила някое кило или изобщо не си помръднала,за да знам дали да я почвам,щото аз ся си карам на Витаминно-протеиновата и съм доволна от резултатите,дори един фр от София му я казах и скоро го питах как е диетата и той каза,че доста е свалил,чак панталоните му падали,и той спазва витаминно-протеиновата![]()
мм тя тази 6дневната диета може да се свалят килограми с нея но после като започнеш да се храниш нормално дали няма да ги качиш пак ...![]()
Разбира се,ако съм жива ще пишаиначе и на тази,която ти пазиш съм навита,може би някой ден и нея ще пробвам...нз защо имам чувството че напоследък бедрата са ми станали огромни...
![]()
Първоначално написано от MichellePhan