- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гавря се с момчетата
Момчето много се е влюбило май а аз не . Ходя с него щото нямам друга по-добра опция и е така за шоуто .. личи от 200км че не ми пука и излиза една много неприятна гавра с него. Казах му че не му трябвам и да те откаже на време той не ще ... сега кво да го правя .. Само се сърди че не ми пука и се прави ... голям правеж е и тойСега като му викам да излезнем и той ми вика да съм била излезнала с един негов приятел дето ми лафеше едни .... а аз му затворих устата веднага щото не ме кефи . Не че моя ме кефи повече хаха ... ама пак ми е забавно с него . Не знам кво да правя той не ще да ме отсави мааай и само му е гадно така . Като сам се бута между шамарите да го оставя да се бута
И без тва не ми пука за него . Сегааааааа ще кажете егати гадната кучка е тая ама не е така .
...защо трябва той да те остави....??????
ти уста нямаш ли да кажеш"край"???
ПП:писна ми от хора като теб!!!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
ама не ми пука е така
Казах му Не ти трябвам ! Той не пожела да разбера Сега ще го оставя да му е гадно щом така иска . Той би трябвало сам да се откаже скоро време .
и тогава 'що по дяволите пускаш тая тема?????Първоначално написано от pochti
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
+Първоначално написано от Elenichkaa
![]()
на къде отива светът, нямала по-добра опция![]()
имам предложение - самоубий се![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
да да .. и аз не знам защо . От скука де , знам .
Ооо не бих се самоубилаа . Психиката ми е здрава и обичам да живея. ;]]
да ти имам и психиката да ти имамПървоначално написано от pochti
![]()
мъ божее .. почваш да ме плашиш![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
^нее просто си показва здравата психика момичето![]()
![]()
![]()
Ауе ти напушена ли си?![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Че не си ми в ръчичките ,аз ще те оправя.Сигурен съм ,че ако се разделите после много ще ти е гадно,защото не си му показала добрата си същност.Съвестта ще те изяжда отвътре и ще го търсиш,помни ми думите
![]()
Не ми викай пич,не си ми била на кръщенето,нито съм ти обирал пайжините.Ще видиш ,че ще ти е гадно за момчето.Освен ако не си някоя безчувствена уроспия.Айде бягай в пясъчника.Първоначално написано от pochti
Тъпо парче си ... Тия като тебе как се наиграват ..![]()
много точно казано (y)Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Биеш малко на ония ''кифли'' тето се обличат като чалга певиците. Абе бие най-вече на к*рва![]()
Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф
![]()
Се едно сички си търсат някой да нареждат.
![]()
,а по темата не го заслужаваш тва момче и не заслужаваш обич,щом си играеш така с хората
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Задай си 2 въпроса:
1 Пука ли ти за тоя?
2 пречи ли ти че му е гадно и ще му е гадно?
Ако отговора ти е не и на 2та, мацо ко та пука. Дръж го да ти чеше сливата. Ем ти кеф ем ти весело чувства не влагаш. Ко та пука. И кфо 50 форумджия щи кажат курва и кфо? Чудо голямо. Тука във форума всеки на моралист се пише ама иначе Исус правилно го е казъл "Който мисли, че не е грешник нека хвърли първия камък." И кфо станало... никой не хвърлил... Аре ко ти пука за мнението на другите. Живей си живота и да не ти пука. Важното е да ти е добре. Иначе да, нас кфо ни интересува?
Играе си тя...Първоначално написано от Vasoto129
![]()
Не си играе, иска да си играе! Кефи я образът на "фаталната жена" и подражава, подражава...
За да оплетеш някого и да го нараниш, трябва да се слееш с него, да го разбереш и вкусиш, да се потопиш в любовна илюзия, в която да завлечеш и него... и после, от чист егоизъм, страх и незнайно какъв душевен комплекс, да изплуваш, оттласквайки се със силен ритник от неговото тяло... той потъва... Първата глътка въздух е болезнена за теб. Солената вода раздира дробовете ти, изтощена си, мразиш...
Или да опънеш силно нишките, които ви свързват...
Чувстваш се празна! И самата ти чувстваш, че не заслужаваш любов!
^^ Авторката е много далеч от всичко това (и по-добре!). Поредното бледо копие, кифла.![]()
all day... all night... what the fuck?!
знаш ли колко пъти си повторила думата"не ми пука"? мойе би наистина ти пука ама неможеш да си го признаеш,а и защото разиграваш така момчето ,ще ти ли е хубово да постъпват с теб по същия начин сега ще кажеш че той си е виновен ,но и ти си виновна защото му даваш надежди ...![]()
Първоначално написано от zority7
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real