- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гавря се с момчетата
Кифла !! Скрий се !!Първоначално написано от zority7
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Първоначално написано от ScarletBite
Много романи четешНе се прави на умна и мъдра
![]()
bobito_th написа:
zority7 написа:
знаш ли колко пъти си повторила думата"не ми пука"? мойе би наистина ти пука ама неможеш да си го признаеш,а и защото разиграваш така момчето ,ще ти ли е хубово да постъпват с теб по същия начин сега ще кажеш че той си е виновен ,но и ти си виновна защото му даваш надежди ...
Кифла !! Скрий се !!
хехе както виждаш не съм се показала![]()
![]()
Авторката спокойно може да спи тая вечер, понеже има и по-зле от нея.
От все сърце те поздравявам с припева на песента на Еминем -Go to sleepЕто ти лириките http://www.sing365.com/music/lyric.n...256CD8000F7AEB
--------------------------------------------------------
Детска работа. Само не разбирамзащо такива като теб непрекъснато пукат теми, свързани с ваши си проблеми.Като че ли му пука на някой за теб и твоите глупости.
^+1!
Освен това след като на теб не ти пука за нищо що на нас трябва да ни пука??!
Оф айде иди се скрии някъде. Кифла...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
eee вие па кифла мифлаа![]()
изобщо не е така ! изкефи ме комента на човека с лудия доктор хаус на аватара ! Много правилен
Сегааа мисля да се наям че направо лошо взе да ми става от толко мента
Лапешки работи,ама споко ще си намериш майстора![]()
Ш`те пипниии тойПървоначално написано от pochti
![]()
![]()
да пипа бе йоооАз сега съм на морето и тука така говора добре е йооо кво става е йооо
![]()
![]()
![]()
Добре че ни поясни ,че си пила мента.Със спрайт или с мляко? Биеш на 12 годишна ,малолетна малоумница![]()
Детска му работа....
Не се занимавай с него.
Ти уста нямаш ли?
Или неможеш да кажеш ,че неискаш да си с него.
.. дали не си тъпа а?!
Нещо май лични реклами се опитваш да си правиш ..![]()
Жалко за момчето, че ти се връзва още ..![]()
ооох тъкмо ставам и се чудя кво да правяя неска ....дали ще става за плааж ?
Много си зле бе .... Дано някой ден , някой те хване само защото му е скучно , а ти да хлутнеш по него , да видиш колко е яко да си играеш с чувствата на хората :Х
Мизерници .
много на сериозно гледате на нещата .От там не си личи а и по текста който сътворих не си проличава точно , но и на момчето не е умряло за мен . Вярно , че определено повечко ме харесва от колкото аз него , но пък какво от това като и за двама ни това което става е по-скоро за развлечение от колкото защото сме се влюбили един в друг до неузнаваемост . ;] Аз така ги чувствам нещата и мисля че не греша че и при него е почти така . Надявам се да не греша де ..
Грешиш ти много здраво си му наранила чувствата
Мизерници .
То се усеща от КМ.Първоначално написано от pochti
Трябва да си глупак ,за не го...
може би сам се е досетил![]()
Мизерници .
Да знам че сам се е досетил , той дори миказа , че знае че не ми пука но нямало нужда да го казвам .Не знам може би за него наистина е по-добре да го махна от себе си но съм голяма егоистка Признавам си го .
Винаги гледам аз да съм си добре и някак си попренебрегвам останалите . А ако в тоя живот не мисля за себе си в кой тогава ? Който ми каже че съм егоистка ми казва респективно да мисля за него и следователно егоист е той .
Еми той неиска да те пусне , защотото според ме е хлътнал по теб . Ти си тръгнала с него за гавра , но сега си разбрала , че не е трябвало , но вече е късно .
Мизерници .