- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гавря се с момчетата
разбрала била....Първоначално написано от Machine123
.....
предлагам темата да се изтрие...в нея няма ник'ав смисъл!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Защо тогава не седнете ,като големи хора и да се изясните.По-добре вашата връзка да е само за секс,според мен.Така и двамата ще сте доволни![]()
Хихихих объркал съм сеПървоначално написано от Elenichkaa
![]()
![]()
Мизерници .
само 1 ще кажа-Дано,ама наистина дано някои ден ти се озовеш в неговата ситуация и дано да е скоро.Ще си намериш майстора,споко.И тебе ще те направят човек
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Прочетох само първата страница от темата, но ще кажа само какво нападате момичето ? Харесва й така и така си го прави.Реално погледнато трябва ли да й пука за някъв там дето е с него ? Кой знае какво станало като не й пука за гаджето.
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Вижда се ,че не ти пука за другите... окей.Ама след като ти е писнало от вс тва защо просто не го разкараш по някъв начин,да се осъзнае и той. Цялото ти поведение за някой хора тук е неморално и егоистично,но пък все пак тва си е твой живот.Живей си го както искаш,ама колкото по-малко наранени хора от толкова по-добре.И дам убедена съм, че някой ден ще си смениш ролята...
Първоначално написано от BlindedAngel
Добре сега защо тогава е тръгнала с него ?? За да се задълбочат нещтата и най накрая да го захвърли като парцал ли???
Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф
Тцц от такива като тебе ми се повръща. Само седя и чета писаниците ти... Твоя акъл не е и за 12годишна. Искрено се надявам да се влюбиш адски силно, толкова, че да не можеш и един ден да не виждаш твоя човек. А той да се подиграва с теб - много ще ми е кеф, честно (:
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
И нека кажем " Алеелуууя"!Първоначално написано от GregoryHouse
Към авторката : Мацко, кефиш мЪ. И колкото и да те наричат тъпа к*рва поне използваш думи като респективно, които повечето не притежават в речниците си. А и освен това ми харесва логиката ти, че щом ти казват да мислиш за чувствата на някого това си е егоизъм спрямо теб. Тъй че наистина защо трябва да ти пука? Или егоистката ще си ти, или ще е момчето. По-добре ти.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от Elenichkaa
++10Първоначално написано от GregoryHouse
аз сам си аз и не ме ебе за вас ,тфа е !!
Ако всичко, което каза, е истина, действително си егати гадната кучка. Ако можеш, докажи обратното. Защото досега видяхме празната ти кифленска глава, безчувственото ти "сърце" и "супер яката" ти психика. Аз ако съм на момчето, ще те бия, докато мърдаш. Какво ти харесва, не знам..
Какъв секс, те ако 13 имат..Първоначално написано от VinDiesel
Ти си няква пикла просто! Нали знаеш- ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА. Някой ден ще се стигне и до тоя момент, и повярвай ми, ще си спомниш за това, което в момента правиш. Това,което ти правиш е супер глупаво, за кво си с него като не го искаш? В смисъл приятно ли ти е да те прегръща и целува, като не го искаш? Абе на мен ми звучи някво гадно, пък на момчето сигурно му е ужасно кофти, защото е наясно, че не го искаш ама пък не може да се примири с тоя факт и ти по никъв начин не му помагаш....
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Малка гадна пикла си ти и си играеш с хората..Първоначално написано от pochti
Омръзнало ми е от пиклички като теб, някой ден ще си намериш майстора .. Всичко се връща, господ не забравя!![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Хахах авторката е 100 %-ва кифлаама нищо ай ся треа да има и като нея такива
![]()
"гавря се с момчетата"Хванала някъв смотаняк и вече се гаври с момчетата.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да не би те да се гаврят с тебе а ти да си мислиш обратното ? LMFAO..
Той животът се е изгаврил с теб ;Д. А изразът , която те описва е - посредствена селска чехла.
Burn in hell!!!!
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА
+1 знам какво ее и аз бях на мястото на момичето но полсее ..Първоначално написано от VinDiesel
![]()
![]()
![]()
по лесно е подражава и не се слива с него защото я е страх да не се влуби в него и така подсазнателно се прдпазваПървоначално написано от ScarletBite
аз не можах да разбера годините ви щото това е мн неосъзнато поведение според мен![]()