.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94
    Цитирай Първоначално написано от Machine123
    Еми той неиска да те пусне , защотото според ме е хлътнал по теб . Ти си тръгнала с него за гавра , но сега си разбрала , че не е трябвало , но вече е късно .
    разбрала била.... .....
    предлагам темата да се изтрие...в нея няма ник'ав смисъл!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Защо тогава не седнете ,като големи хора и да се изясните.По-добре вашата връзка да е само за секс,според мен.Така и двамата ще сте доволни

Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    Цитирай Първоначално написано от Machine123
    Еми той неиска да те пусне , защотото според ме е хлътнал по теб . Ти си тръгнала с него за гавра , но сега си разбрала , че не е трябвало , но вече е късно .
    разбрала била.... .....
    предлагам темата да се изтрие...в нея няма ник'ав смисъл!
    Хихихих объркал съм се
    Мизерници .

само 1 ще кажа-Дано,ама наистина дано някои ден ти се озовеш в неговата ситуация и дано да е скоро.Ще си намериш майстора,споко.И тебе ще те направят човек
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Прочетох само първата страница от темата, но ще кажа само какво нападате момичето ? Харесва й така и така си го прави.Реално погледнато трябва ли да й пука за някъв там дето е с него ? Кой знае какво станало като не й пука за гаджето.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Вижда се ,че не ти пука за другите... окей.Ама след като ти е писнало от вс тва защо просто не го разкараш по някъв начин,да се осъзнае и той. Цялото ти поведение за някой хора тук е неморално и егоистично,но пък все пак тва си е твой живот.Живей си го както искаш,ама колкото по-малко наранени хора от толкова по-добре.И дам убедена съм, че някой ден ще си смениш ролята...

Град
    loveCh
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Прочетох само първата страница от темата, но ще кажа само какво нападате момичето ? Харесва й така и така си го прави.Реално погледнато трябва ли да й пука за някъв там дето е с него ? Кой знае какво станало като не й пука за гаджето.

Добре сега защо тогава е тръгнала с него ?? За да се задълбочат нещтата и най накрая да го захвърли като парцал ли???
    Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Тцц от такива като тебе ми се повръща. Само седя и чета писаниците ти... Твоя акъл не е и за 12годишна. Искрено се надявам да се влюбиш адски силно, толкова, че да не можеш и един ден да не виждаш твоя човек. А той да се подиграва с теб - много ще ми е кеф, честно (:
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Задай си 2 въпроса:
    1 Пука ли ти за тоя?
    2 пречи ли ти че му е гадно и ще му е гадно?

Ако отговора ти е не и на 2та, мацо ко та пука. Дръж го да ти чеше сливата. Ем ти кеф ем ти весело чувства не влагаш. Ко та пука. И кфо 50 форумджия щи кажат к***а и кфо? Чудо голямо. Тука във форума всеки на моралист се пише ама иначе Исус правилно го е казъл "Който мисли, че не е грешник нека хвърли първия камък." И кфо станало... никой не хвърлил... Аре ко ти пука за мнението на другите. Живей си живота и да не ти пука. Важното е да ти е добре. Иначе да, нас кфо ни интересува?
    И нека кажем " Алеелуууя"!
    Към авторката : Мацко, кефиш мЪ. И колкото и да те наричат тъпа к*рва поне използваш думи като респективно, които повечето не притежават в речниците си. А и освен това ми харесва логиката ти, че щом ти казват да мислиш за чувствата на някого това си е егоизъм спрямо теб. Тъй че наистина защо трябва да ти пука? Или егоистката ще си ти, или ще е момчето. По-добре ти.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на FuckedUp
    НЕ СИ ИНТЕРЕСНА!
    Може да локнете темата..

Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    ...защо трябва той да те остави....??????
    ти уста нямаш ли да кажеш"край"???
    ПП:писна ми от хора като теб!!!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Задай си 2 въпроса:
    1 Пука ли ти за тоя?
    2 пречи ли ти че му е гадно и ще му е гадно?

Ако отговора ти е не и на 2та, мацо ко та пука. Дръж го да ти чеше сливата. Ем ти кеф ем ти весело чувства не влагаш. Ко та пука. И кфо 50 форумджия щи кажат к***а и кфо? Чудо голямо. Тука във форума всеки на моралист се пише ама иначе Исус правилно го е казъл "Който мисли, че не е грешник нека хвърли първия камък." И кфо станало... никой не хвърлил... Аре ко ти пука за мнението на другите. Живей си живота и да не ти пука. Важното е да ти е добре. Иначе да, нас кфо ни интересува?
    ++10
    аз сам си аз и не ме ебе за вас ,тфа е !!

Повече от фен
    Ако всичко, което каза, е истина, действително си егати гадната кучка. Ако можеш, докажи обратното. Защото досега видяхме празната ти кифленска глава, безчувственото ти "сърце" и "супер яката" ти психика. Аз ако съм на момчето, ще те бия, докато мърдаш. Какво ти харесва, не знам..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Защо тогава не седнете ,като големи хора и да се изясните.По-добре вашата връзка да е само за секс,според мен.Така и двамата ще сте доволни
    Какъв секс, те ако 13 имат..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Ти си няква пикла просто! Нали знаеш- ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА. Някой ден ще се стигне и до тоя момент, и повярвай ми, ще си спомниш за това, което в момента правиш. Това,което ти правиш е супер глупаво, за кво си с него като не го искаш? В смисъл приятно ли ти е да те прегръща и целува, като не го искаш? Абе на мен ми звучи някво гадно, пък на момчето сигурно му е ужасно кофти, защото е наясно, че не го искаш ама пък не може да се примири с тоя факт и ти по никъв начин не му помагаш....
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    София

Re: гавря се с момчетата

Цитирай Първоначално написано от pochti
    Момчето много се е влюбило май а аз не . Ходя с него щото нямам друга по-добра опция и е така за шоуто .. личи от 200км че не ми пука и излиза една много неприятна гавра с него. Казах му че не му трябвам и да те откаже на време той не ще ... сега кво да го правя .. Само се сърди че не ми пука и се прави ... голям правеж е и той Сега като му викам да излезнем и той ми вика да съм била излезнала с един негов приятел дето ми лафеше едни .... а аз му затворих устата веднага щото не ме кефи . Не че моя ме кефи повече хаха ... ама пак ми е забавно с него . Не знам кво да правя той не ще да ме отсави мааай и само му е гадно така . Като сам се бута между шамарите да го оставя да се бута И без тва не ми пука за него . Сегааааааа ще кажете егати гадната кучка е тая ама не е така .
    Малка гадна пикла си ти и си играеш с хората..
    Омръзнало ми е от пиклички като теб, някой ден ще си намериш майстора .. Всичко се връща, господ не забравя!
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Хахах авторката е 100 %-ва кифла ама нищо ай ся треа да има и като нея такива

Banned Повече от фен
    "гавря се с момчетата" Хванала някъв смотаняк и вече се гаври с момчетата.

На 12 или на 13 ?
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Да не би те да се гаврят с тебе а ти да си мислиш обратното ? LMFAO..

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Той животът се е изгаврил с теб ;Д. А изразът , която те описва е - посредствена селска чехла.

Burn in hell!!!!
    Lexynnka
    sLunCh0
    MAPATOHKОВКА

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Че не си ми в ръчичките ,аз ще те оправя .Сигурен съм ,че ако се разделите после много ще ти е гадно,защото не си му показала добрата си същност.Съвестта ще те изяжда отвътре и ще го търсиш,помни ми думите
    +1 знам какво ее и аз бях на мястото на момичето но полсее ..

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Vasoto129
    Се едно сички си търсат някой да нареждат. ,а по темата не го заслужаваш тва момче и не заслужаваш обич,щом си играеш така с хората
    Играе си тя...
    Не си играе, иска да си играе! Кефи я образът на "фаталната жена" и подражава, подражава...

За да оплетеш някого и да го нараниш, трябва да се слееш с него, да го разбереш и вкусиш, да се потопиш в любовна илюзия, в която да завлечеш и него... и после, от чист егоизъм, страх и незнайно какъв душевен комплекс, да изплуваш, оттласквайки се със силен ритник от неговото тяло... той потъва... Първата глътка въздух е болезнена за теб. Солената вода раздира дробовете ти, изтощена си, мразиш...
    Или да опънеш силно нишките, които ви свързват...
    Чувстваш се празна! И самата ти чувстваш, че не заслужаваш любов!
    ^^ Авторката е много далеч от всичко това (и по-добре!). Поредното бледо копие, кифла.
    по лесно е подражава и не се слива с него защото я е страх да не се влуби в него и така подсазнателно се прдпазва

аз не можах да разбера годините ви щото това е мн неосъзнато поведение според мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си