.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    аз не можах да разбера годините ви щото това е мн неосъзнато поведение според мен

начи много мнения изписахте ама ги четох измеджу редовете и освен тва не ги и запомих .
    Стига сте и пожелавали да страда че сичко е едно огледало и мислите ви се отразяват в него .
    който търси - намира . ^^

6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Vasoto129
    Се едно сички си търсат някой да нареждат. ,а по темата не го заслужаваш тва момче и не заслужаваш обич,щом си играеш така с хората
    Играе си тя...
    Не си играе, иска да си играе! Кефи я образът на "фаталната жена" и подражава, подражава...

За да оплетеш някого и да го нараниш, трябва да се слееш с него, да го разбереш и вкусиш, да се потопиш в любовна илюзия, в която да завлечеш и него... и после, от чист егоизъм, страх и незнайно какъв душевен комплекс, да изплуваш, оттласквайки се със силен ритник от неговото тяло... той потъва... Първата глътка въздух е болезнена за теб. Солената вода раздира дробовете ти, изтощена си, мразиш...
    Или да опънеш силно нишките, които ви свързват...
    Чувстваш се празна! И самата ти чувстваш, че не заслужаваш любов!
    ^^ Авторката е много далеч от всичко това (и по-добре!). Поредното бледо копие, кифла.

Много романи четеш Не се прави на умна и мъдра
    Това че пишеш в червено и си любител на сериала House M.D. не те прави специален, нито пук като подражаваш на поведението на главния герой впечатляваш. Успокой тая гениалност
    Винаги очаквай неочакваното!

Re: гавря се с момчетата

Цитирай Първоначално написано от pochti
    Момчето много се е влюбило май а аз не . Ходя с него щото нямам друга по-добра опция и е така за шоуто .. личи от 200км че не ми пука и излиза една много неприятна гавра с него. Казах му че не му трябвам и да те откаже на време той не ще ... сега кво да го правя .. Само се сърди че не ми пука и се прави ... голям правеж е и той Сега като му викам да излезнем и той ми вика да съм била излезнала с един негов приятел дето ми лафеше едни .... а аз му затворих устата веднага щото не ме кефи . Не че моя ме кефи повече хаха ... ама пак ми е забавно с него . Не знам кво да правя той не ще да ме отсави мааай и само му е гадно така . Като сам се бута между шамарите да го оставя да се бута И без тва не ми пука за него . Сегааааааа ще кажете егати гадната кучка е тая ама не е така .
    pochti на 12 ли си или почти на 13??? Няма да коментирам любовния ти живот щото ми се струваш адски тъпа... не се обиждай

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Ако не лъже за да си дигне рейтинга,освен браво друго не мога да кажа.Момчето като само й се вре в ръцето много ясно че ще си играе с него.
    Addicted to Addictions

Град
    Русе
    Тъпо парче си

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Удрял съм момичета 2 пъти в живота си и не се гордея със това , но ако разбера , че някое момиче се държи така с мен , с моите чувства и желания просто ще набия първият шамар на момиче през живота си без да ми мигне окото
    Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
    ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
    Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
    Модератори , направете нещо!

ами момичето си е направило труда да му каже да я остави.. той не е пожелал, ами тогава тя си има пълното право да си прави с него каквото иска, а тоя ако е достатъчно умен ще я остави. В случая той е тъъпия

Ужасно се гавриш наистина...спри се...няма ли да ти е зле ако хлътнеш по някой яко и накря разбереш че се е гарил с тебе или пак няма такава "опция"?Скуката можеш да я убиеш по всякакви начини ама тоя е тъп...ти не искаш да си с него не той,казваш край и готово какви са тия лиготии,мене чак ми стана гадно за момчето

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И защо чакаш той да те остави, а не го оставиш ти?
    Като не ти пука за него по-добре сложи края. Че си тъпо парче е така, но поне не ставай тъпо егоистично парче, а го остави да си намери щастието другаде
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Хвалиш се да си вдигаш самочувствието. Така ли е, мойто момиче? Хванала си някой комплексиран балуш и вече си много оборотна. Щом си толкова отворена започни да си правиш социални експерименти. Пробвай да съблазниш някой мъжкар, който е център на внимание и желан от доста моми, да те видим.
    Това е все едно да хвана някоя миризлива дебеланка, да я изплющя, тя да вземе да се влюби в мен и после да разправям как се "гавря с жените" ахахахха. Същият е и твоят случай, защото за жените путьото е като за мъжете миризливата дебелана.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    И защо чакаш той да те остави, а не го оставиш ти?
    Като не ти пука за него по-добре сложи края. Че си тъпо парче е така, но поне не ставай тъпо егоистично парче, а го остави да си намери щастието другаде
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Голям фен

Re: гавря се с момчетата

Цитирай Първоначално написано от pochti
    Момчето много се е влюбило май а аз не . Ходя с него щото нямам друга по-добра опция и е така за шоуто .. личи от 200км че не ми пука и излиза една много неприятна гавра с него. Казах му че не му трябвам и да те откаже на време той не ще ... сега кво да го правя .. Само се сърди че не ми пука и се прави ... голям правеж е и той Сега като му викам да излезнем и той ми вика да съм била излезнала с един негов приятел дето ми лафеше едни .... а аз му затворих устата веднага щото не ме кефи . Не че моя ме кефи повече хаха ... ама пак ми е забавно с него . Не знам кво да правя той не ще да ме отсави мааай и само му е гадно така . Като сам се бута между шамарите да го оставя да се бута И без тва не ми пука за него . Сегааааааа ще кажете егати гадната кучка е тая ама не е така .
    Всичко се връща и ще се радвам когато поченеш влубих се обичам го немога без него защо тои го прави защо се дуржи така ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИИИИИ тогава си спомни за този твои "правеж"

Защо той да те остави
    защо ти не поемеш отговорността
    всичко е в твои ръце
    абе ясно ми е на мене,че така ти е забавно ама на тях не им е..

Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Тцц от такива като тебе ми се повръща. Само седя и чета писаниците ти... Твоя акъл не е и за 12годишна. Искрено се надявам да се влюбиш адски силно, толкова, че да не можеш и един ден да не виждаш твоя човек. А той да се подиграва с теб - много ще ми е кеф, честно (:
    еми бр и мене ще ме изкефи

ква не била кучка ли курва ли хаха
    дори да не е и кво
    тя е егоистка и си личи само от едно нейно изречение
    напушила са,напила са и седнала да ми пише някви тъпи темички

Като не искал уж да те разбере защо не му кажеш ясно, че това е КРАЯ ?

Град
    Русе
    Ти хубаво се гавриш сега, ама един ден ще си намериш майстора и с тебе ще се изгаврят в пъти по-гадно.

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Нека да се гаври,така момчето ще научи че тея глупости с любовта не са само розови и другия път ще има едно наум.Така че в дълосрочен план си е услуга
    Addicted to Addictions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си