Не знам дали има ткава тема, но не ми се рови из форума. Такаам, какво мислите за пиърсинга? Вие имате ли и ако да какъв ? Ако нямате, бихте ли искали, и какъв? Споделете всимко.. къде сте си го направили, за колко пари, болеше ли, с какво се мазахте, за колко време носихте медицинска обица, имаше ли възпаления.. аби ВСИЧКО каквото ви идва на ума ...![]()
![]()
![]()
Има такава тема.Ако всеки го мързи да търси старите, целия форум ще се препълни с безполезни теми, точно за това си има търсачка![]()
може ли линк за другата тема
Аз нямам пиърсинг с изключение на ухото.Преди страшно много исках на езика, обаче сега размислих. То ще ми пречи да ям, да преглъщам. Отначало ти се променя говора...Абе смотана работа
. Сега се зарибих да си правя на пъпа, ама да видим, дали ще успея!
![]()
Такаааам ... почвам под ред ..Първоначално написано от harddd
![]()
Харесвам пиърсинг-а![]()
имам да (:
В момента има по ушите, на трагуса ( един приятел ме проби и не мога да ти кажа цена :d ), на езика ( 30 лв ) ... и последния ми хоризонтален на веждата .. http://prikachi.com/images/869/2264869v.jpg .. ( 24лв. в " На Тъмно" - Варна). Миналото лято имах и surface между гърдите, но го махнах и сега съжалявам за това![]()
Да чукна на дърво, но до сега съм нямала никакви проблеми с обичките (sun) .. почиствам ги с физиологичен разтвор, а сега като си пробих веждата ми дадоха едно гелче .. medisept![]()
нямам но искам или на корема или на езика ,но за корема първоще направя малко плочици![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
divacheee да те питам, обичката на трагуса пречи ли ти като си слагаш слушалки в ухото? Много ми харесва, но имам чувството, че няма да мога да слушам музика заради нея.
Иначе имам 2 дупки повече на дясното ухо. Обмислям хеликс/орбитал, но ще видим.
Ще се ходи значи да разуча дали ще стане и на мойто уше. Че предполагам и от самата ушна мида си зависи.
Нямам,не бих си сложил,но на някой им отива.Преди всияко ти трябва да се харесваш.![]()
![]()
![]()
Аз имам пиърсин на долната устна вляво! От преди 3-4 месеца го имам! ..
Беше много мачително когато си я прайх.. едно момиче ми го напрай понеже тя се занимава с това.. взе една медицинска обица и напоен със спирт памук.. трябваше да има и лед но нямаше.. с лед нищо не усещаш.
Толкова ме беше страх.. когато почна стигна почти до края но страшно много ме болеше че бая кръв ми текна абе общо взето беше ужас
Тя каза че съм била най-тежкия и случай
![]()
![]()
.. но всъщност не сажелявам ! Сега мисля да си прая и на езика !
![]()
Ами аз имам общо 97 на ушите, на езика и на веждата. Отдавна съм си ги правила всичките. Не ме боля. А иначе имах още 2-3 но те се бяха възпалили и ги махнах (пак на ушите бяха)
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.