- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- обезкосмяване на краката
Така мисля да си обезкосмя краката за пръв път и се чудех как да го сторя. Колебая се между това да ги обръсна или с машинка за подстригване. Какво ще кажете ?
Може наистина да не е най-добрият вариант да се бръснат, но като за първи път мисля че така е по-добре, а вече следващите пъти кола маска.
излишно е да се заформя спор дали трябва или не да се обезкосмяват
Аз го правя с машинка много по бързо става по лесно е и остават малки косъмчетата за да си личи че си мъж(ако си мъж де )
![]()
мъжко съм да.
Ама винаги ли с машинка ? През колко време се нуждаеш от повторна процедура ? Кола маската не е ли по-издържлива ?
Внимавай какви ги ръсиш!
kalpazanka
ЦЕНЗУРА.
kalpazanka
ЦЕНЗУРА.
kalpazanka
Спам.
kalpazanka
автора неска има празник и решил да се направи хубава
Всички участници да се чувстват предупредени по следните точки:
2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.
9. Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
10. Да НЕ публикуват теми или мнения, които подстрекават по какъвто и да било начин към употреба на наркотици, насилие, педофилия и дискриминация, независимо от какъв характер. Подобни теми или мнения ще бъдат модерирани или изтривани, по преценка на модераторите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Според мен недей с машинка за подстригване..
Кола - маската и епилатора са най-трайните "средства за борба с обезкосмяването"..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да но първият път няма ли да боли много, ако е директно с кола маска / епилатор ?Първоначално написано от SmilezZz
айде сега какви мъже сте, че не можете да изтърпите такава болка... Ние жените го търпим от 12-13 годишни всяка божа седмица.. хахПървоначално написано от roten
аз с кола маска не съм пробвала, но с епилатор за 1 час съм си готова, то се свиква с болката
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Да да знам че първият път ще боли повече, но все пак мъжките косми са по-дълги и по-здрави => ще боли повече. Та за първият път съм чувал че е по-добре бръснене. Така ли е ?
А и само 1 седмица да държи кола маската ... мислех че е 2 седмици.
Е колата държеше май повече от епилатора не знам. Знам само че трябва косъмчетата ти да са около 5 мм за да ги хване, иначе нищо не става.Първоначално написано от roten
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Наистина,какви мъже сте вие бе ? Страхувате се от една лека болка... О.о.. Както и да е..Според мен не е хубаво първият път да е със самобръсначка,тъй като тогава космите започват да стават "по-дебели" и започват да "изникват"Първоначално написано от roten
много по-бързо.. /Лично аз мисля така..Нищо,че го правиш за пръв път/
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ми всъщност единствената разлика при бръснене с бикче и епилатора,е че при епилатора се изтръгва косъма с корена и растат по-бавно.Това,че стават гъсти и по-дебели не е така.И знам сега ,че веднага ще се оспори мнението ми..По Дискавъри даваха предаване свързано точно с това дали има разлика и казвам това,което видях там и това,което каза дерматолога.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Колата - маска е най - доброто средство![]()
Защо тогава не пробваш с крем депилатоар?Нито боли нито нищо.
Ефекта не е ли същия като след бръснене ?Първоначално написано от iveto90
![]()
Какво точно бях написал, че чак съм цензуриран?Първоначално написано от KumchoValcho
Не помня, но едва ли съм псувал![]()
С Veet ..след 1 месец все едно не си се обезкосмявал.Първоначално написано от roten
ти знаеш ли ,ако си мъж,първия път каква болка е?Първоначално написано от ecstazy
явно не си запозната,
имам един приятел който си махна космите на краката с коламаска.
беше на 16,после му тече кръв 1 час след това,умря от болка..
нее е ли по-добра алтернатива да ги махне с машинка ,после ако ще с епилатор или колам аска.
щото с епилатор не знам как ще се махнат 4-5 сантиметрови косми