- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вижте темата моля
Здравейте на всички .Не знам как да започна.Става дума за секса и любовта не мога да разбера какво им става на днешните тинейджъри.Имам приятел който е 9 години по голям това не е проблема проблема е че изпитвам бесен ужас от първия път.Признавам чела съм доста по темата предпазване и т.н. Но проблема е че там където бях отраснала секса беше нещо гнусно...преживях доста опити за изнасилване...гледам и как например тук всичо по темата е отгоре отгоре някак машинално спорт едва ли не.Не знам може и аз да съм твърде консервативна.За да изключа погрешно разбиране ще кажа че приятеля ми е слънце доста дълго съм чакала човек като него...Обичам го...искам и знам че той е човека.Та моята молба бе да Ви попитам как да се отърва от травмите нанесини ми в приюта....Страх ме е и от болката и от разсъбличането...ужасявам се от отнушението на хората към това.
Благодаря Ви предварително
Няма как да се отървеш изцяло от травмите мила...! Просто не трябва да мислиш за миналото и за това което ти се е случило! Мисли си за хубави неща и т.н. Успех
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Поговори с него. Все пак той няма да ти разкъса дрехите при първия път. Отпусни се и се наслади на момента.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Не мисли за миналото, мисли за него... за бъдещето, за хубавите моменти!!![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ако травните са доста травмиращи е хубаво ,да поговориш с психолог.Също така твоето слънце,ще трябва и той да помага.Сигурен съм ,че отначалото дори и да имате проблеми,по-нататък ще изчезнат.Просто в началото, той трябва да те разбира.Успех![]()
Щом гледаш по такъв начин на нещата, явно си жестоко индоктринирана в някаква религия, която гледа на секса като гнусно нещо. А това е съвсем естествено нещо, както каза - почи като спорт. Не се притеснявай, отпусни се и забрави за миналото. Е, може и да не успееш да го забравиш, но поне за кратко не мисли за него. Така с приятелят си ще изпиташ максимално удоволствие. Хубаво е да споменеш и на каква възраст си. 9 години по-голямо от теб, ако си поне на 16 е почти приемливо, но ако си по-малка...
Когато се започне,той знае какво да прави.Остави се в негови ръце,дано само знае как да подреди обстановката позволяваща да се отпуснеш.
УСПЕХ
![]()
Ти трябва да промениш всичките си разбирания. Не само за секса. А това не става лесно. Бих ти препоръчала някоя книга, ако четеш. Имаше няколко книги, които ме накараха да променя мирогледа си. И сега определено се чувствам по-свободна.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не живей в миналото, а гледай към бъдещето. ; ) И аз съм на мнението, че трябва да се отърсиш от старите спомени. Навярно ще е трудно, като се има на предвид през какво си минала, но сега всичко е далеч зад гърба ти.. Трябва да бъдеш силна и упорита и да продължиш живота си, осъществявайки това, което искаш. Малко се отплеснах от темата, но.... Колкото до първият път, не се притеснявай, не си само ти, която има чувството, че е твърде консервативна. Според мен трябва да поговориш с човека до себе си, кажи му от какво точно се притесняваш, той ще те разбере. ; ) Не бързай, след като не се чувстваш готова, остави нещата да се развиват бавно - всяко нещо с времето си.
This is it, our chance to make things right
Nothing is perfect, but it has to be someday
I'll keep dreaming. We have to be someday
Според мен ще е най-добре да поговориш с приятеля си..Няма смисъл да се притесняваш - 100% съм сигурна,че ще те разбере..Но все пак,както ти казаха по-горе - не живей в миналото,живей в бъдещето..Понякога съдбата е жестока,но не се оставяй така лесно..Мисли само за хубави неща..
Успех..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Думите са най-доброто средство...
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря Ви май наистина сте прави само с едно не съм съгласна не съм религиозна до изперкване просто помня как деца на по 10 години провеха секс с строителни работници за пакет цигари и кроасан.....А на 17 съм аз ....говорила съм и с психолог Но все пак живях този ад 15 години.
![]()
![]()
Борбено настроена съм
Щом не си го преживяла, а само си била свидетел, значи ще ти е по-лесно. Трябва да погледнеш на секса и от другата страна, от страната на хората, които не са имали травми в миналото. Сексът е начин да покажеш чувствата си към любимия човек и да задоволиш инстинктите си, в което няма нищо лошо. А и щом правиш секс по любов значи решението ти е правилно, човекът е правилен и начинът е правилен. Просто се отпусни и бъди себе си. Набутай спомените някъде надълбоко и забрави изнасилванията и проституцията или там каквото си преживяла. Не забравяй, че една травма не може да провали хубавите мигове. Разчитай на приятеля си. Няма да сгрешиш.Първоначално написано от LENUN
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Всички до тук са правипоговори с приятеля си, обясни му какви са притесненията ти и той ще те разбере..
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
Първоначално написано от VinDiesel