Цитирай Първоначално написано от Sashakiss
Не че аз съм точният човек, който да ти го каже, но заплащането си зависи от това къде живееш. Голям град => голямо търсене на услуги => големи възможности. Малък град => малко търсене на услуги => малки възможности. Аз съм на 19 и досега не съм работил. Но имам двама по-големи от мен братя и от тях знам туй-онуй. За да можеш да живееш нормално в София(предполагам и в другите градове) ти трябваj поне 1000 лева месечно. С едната половина да си плащаш наем за жилището(той зависи от големината и местоположението), а с другата половина да се храниш.

Разбира се, ако ти също си на 19, не очаквай да ти плащат по 1000 лева месечно.

Повече не мога да кажа.

Да,но работата е там,че напоследък е голям град-малки възможности!!!!Абсолютно същото е като в по-малките градове!Трудно се намира работа и плащат малко пари,дано това да е временно не знам!!!Аз също смятам ,че обикновения човек трябва да получава по 1000 лева месечно,но колко такива има???Много малко....Мога да ти кажа,че заплатите са трагични в България и това всички го знаят де..... Нормално е за специализирана работа да получаваш повече пари,съответно ако се издигнеш....Но за една обща работа,която всеки може да работи заплащането е мн малко.....Разбира се парите не ти трябват само за жилището и да се храниш,има и много други разходи....