Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
В тези трудни времена, ако си с много претенции ще останеш гладен! Всеки иска нормална работа,нормална РЗ,нормален живот...
Все отнякъде се почва.
И какво като учиш висше? Висшето не е опит, нито стаж. Като отидеш да работиш като сервитьор или продавач това не ти е предимство, по-скоро е недостатък,защото ще искаш да те пускат за лекции, за изпити и т.н.
Какво да мислим за заплатите - нали учиш висше не ти ли я ясно какво мислят хората - малко са доволните от заплащането, което получават.
Както и да е - уж темата била,че си търсиш работа, която да е високо платена, после стана,че нямало такава и накрая просто питаш хората какво мислят.
Оффф,защо ли споря ...

Работила съм за малко пари и сега не ми се занимава това е!!!Не ми се ще да си губя времето за толкова малко пари!Не искам толкова високо платена работа,а нормално казах вече!Знам че това ,което уча изобщо не е свързано с това, което сега трябва да започна!Моята цел е да си намеря работа за лятото ,да изкарам някой лев за да отида на море,да си купя някои неща и т.н.Явно не си разбрал каква точно е темата.Питах за съвет за работа...какво работите вие и доволни ли сте от доходите и каква заплата трябва да получава човек!И просто някакъв съвет как бихте действали вие,нищо повече!!!Дали кризата ще ни преследва цял живот и така трудно ще се намира работа...Знам,че много хора в България са недоволни от заплащането,за това исках да обсъдим тази тема тук!