Първоначално написано от
Sunny_stz
minus273dot15 поздравления за доходната ти работа,но разнасянето на брошурки не ме устройва,това съм го правила в гимназия,точно за това, че вече не съм тийнче и мога да върша по-сериозна работа ,макар и временна.Това да няма почивки не мислиш ли,че е гадно,а???Не можеш да отидеш на море,на балкан.Да се кефиш на малките неща от живота?Живееш само в един материален свят....
Мда, не е приятно да нямаш почивки. Конкретно в моят случай всичко е адаптация към работата. Мога да си подредя така ангажиментите, че да се налага да отида в който и да е(от големите) градове в страната, на разноски на работодателя ми. Ето ти море, ето ти балкан

А морето в частност хич не ми харесва, може би защото го виждам всеки ден. Вода, пличка се. Нищо повече.
Разнасянето на брошурки е само пример за временна работа, за който се сетих между другото. Ти най-добре си знаеш каква работа би ти подхождала. Грам идея си нямам нито какво учиш, нито какво можеш, а още по-малко какво би ти допаднало да работиш.
Замисляла ли си се за easy mode: да си намериш някой платежоспособен спонсор?

Ш, честно, аз ако бях някоя 18-19 годишно момиченце, не от най-красивите(че красивите много ги бият), така щях да завъртя някой паралия, че нямаше да се усети какво се случва

Първоначално написано от
doomkillerr
"minus273dot15" - до като четох "работната ти характеристика" за миг си те представих, като главния герой от някоя приказка...

Някои от нещата, които написа ми звучат някак измислени - без да се обиждаш!
Относно възнаграждението, което получаваш, не мога да се съглася, че е такова защото си на разположение 356 дни в годината, извършваш всевъзможни дейности и т.н. По скоро, както и ти самия каза можеш да предложиш на фирмата нещо, което другите не биха могли или поне не в такава степен. Съгласен съм и с това, че не е толкова от значение какво образование си завършил, колко чужди езици си изучавал, а по скоро какво на практика можеш да вършиш, каква е мотивацията ти да се развиваш, точно в конкретната сфера на действие и т.н.
А на колко години си? Интересува ме защото малко хора имат "шанса", защото и той е от голямо значение, да пробият както ти в момента!
П.С. - Аз бях останал с впечатлението, че работиш за някоя компютърна фирма... :P
Ш, аз съм пред пенсия. Остава година и малко, след което ще се окаже, че тъпча майката Земя над четвърт век. Представяй си. Нищо хубаво не е излязло от цялата тая история, уверявам те.
Йес сър, ай кEн буги. Буги уги ал найт лонг. Приоритета ми е сет-нат на PIC Computer, което си е чиста проба Ай-Ти фирмичка. Влиза клиент и продавач консултантите му казват "Ай-Ти, с к`во моем ти помогнем?"

Всъщност би било хубаво да е така, но не би. Хич не са толкова забавни. Много бих искал да ги насърча да ползват реплика от типа на "Котленият камък натрупал се във Вашият лаптоп е изгорил иначе здравият процесор!" или "Не се притеснявайте, че лаптопа ви прегрява. И без това процесорите AMD са пригодени да работят и в Ада", но Джорикс не би одобрил такава идея. Та затова си имаме скучни продавач-консултанти, които ти говорят ли говорят... и говорят... и говорят... докато не вляза аз и не кажа "Какво ги лъжете хората пак..." и тогава спичат

Фън, фън.
И все пак поддържам една камара странични дейности, който пък нямат нищо общо с компютри, но се притежава от работодателите ми. Съдба, какво да правиш. В следващият живот ще се развивам само в една насока и ще си огранича IQ-то до някаква скромна стойност, която да ми позволява само еднозадачен режим на работа. С кеф ще къртя мифки и ще лепя теракот, а като се прибирам от работа ще удрям по една биричка, после жената(ш, не удар по тоя груб начин, по ония, другия начин), накрая децата(тях нито по няина по който бирата, нито по начина по който жената, ами по трети начин - словесен)... и те така.