И к`во? Някой друг няма ли да сподели какво работи?
Съни Ес Ти Зи, душице... не знаеш какво изпускаш с този твой не-харесващ-богатите стил. Днес дойде една клиентка, която има точно обратните възгледи на твоите. Да ти кажа, не ми изглежда да е зле. Мерцедесчето, силикончето, ноутбученценценцето(Vaio P, новичкият вариант - около шестотин грама с батерията...която държи само 4+ часа)... Мне. Не, не, не. Изобщо - много й е зле, честно. Съчувствам й. Трябвало да си оставя колата в сервиз, за да й сменят чистачките. Драма. Плачкахме заедно. Първо тя на моето рамо, после аз на нейното - аз от умиление. Накрая в синхрон - заедно. Решихме да й оправим ноутбученценценценцето, но все пак да си купи и още едно подобно. Когато едното се развали, да си ползва другото, докато разваленото се поправи. След цялата случка, я изпратих до колата й, за да й помогна с багажа. Дюююд, това е цяло Vaio P, а чантичката му от 350 лева тежи почти сто грама! Счупих се да нося. Метнах го на задната седалка, гледах я възхитено как си блъсна мерцедеса последователно в оградката, после в далечното дръвче, накрая забърса бордюра с едната си предна джанта, метна ми доволно, усмихна ми се, бибипна весело и си замина. Господ да пази вярващите. Аз ще се спасяам поединично.
Та се замислих, как може по друг начин на двадесет и една години да си младо момиченце и да попаднеш в такава ситуация. За да не отчайвам аудиторията няма да кажа, че е невъзможно с честен труд. Ще кажа "Трудно. Много трудно." и ще се загледам замислено в далечината кимайки разбиращо...