.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Работа

Цитирай Първоначално написано от Wits
    Хаха, аз пък ще се правя на задник и ще продължа да си давам некомпетентното мнение. Поне разбрах че свириш на флейта, така че "ша са опраиш" моето момиче(или другите ще те оправят).

Слушай какво момченце , не знам какво те прихваща всеки път да ми говориш на опаки,но определено трябва да си затвориш устата,щото не си ми интересен.Да музикант съм и кво?Нещо против тази професия ли имаш?Освен,че свиря на флейта се занимавам с много други неща,главно свързани с музиката.Изкуство,което е далеч от твоите разбирания и афинитет!!!Задник си,ако ти не го знаеш ще ти го кажа!

Иии, все пак да дам "полезен" съвет, все пак за какво друго да съм ти, пробвай се като чистачка на хотел. Много добри бакшиши може да намериш из стаите, даже и ако запретнеш ръкави и туко виж си взела някой друг телевизор, та после да обвиняваш клиентите че са го откраднали. Късмет!
    Нямам нужда от твоите жалки съвети и ти самия си жалък.За кво си ми ли,за нищо не си ми,така че, е време да млъкнеш!Не знам от къде идва тая агресия към мен,явно имаш някакви комплекси,но не е нужно да си ги избиваш по форумите,има си психотерапевти!И все пак не е добре да казваш на човек какво може да работи,като не знаеш какво може и още по-малко не си му на годините и акъла!!!ОСЪЗНАЙ СЕ,ХЛАПЕ!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Радвай се, че не ти е предложил да му посвириш на флейтата за 5лв на сеанс.

Задник си,ако ти не го знаеш ще ти го кажа!

Но аз дори съм си го написал на профила, все пак моралните норми задължават да си малко по цивилизована. Като млада просперираща дама би трябвало да знаеш как да се държиш с останалите, за да получиш това което искаш. Особено като се занимаваш с изкуство, развиваш творческия си потенциал, не робуваш на "математическото" съзнание и т.н. Всярчески се пробвам да ти обясна, че от твойте постове остават недоизяснени неща. Може би точно от разликата на пътищата които съответно сме поели се получават и разминавания(иди се разбери с някое чукче например). Не е нужно да издребняваш. Сега в прав текст, ако искаш хубав съвет за работа би трябвало да напишеш:
    1.Години, адрес(може и район само)
    2.Образование, клалификация, лични интереси(ако има)
    3.Специфични особености и предпочитания за работа

Ако това го направиш, на драго сърце бих ти помогнал.

Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Радвай се, че не ти е предложил да му посвириш на флейтата за 5лв на сеанс.
    Аз бих

Цитирай Първоначално написано от Wits
    Задник си,ако ти не го знаеш ще ти го кажа!

Но аз дори съм си го написал на профила, все пак моралните норми задължават да си малко по цивилизована. Като млада просперираща дама би трябвало да знаеш как да се държиш с останалите, за да получиш това което искаш. Особено като се занимаваш с изкуство, развиваш творческия си потенциал, не робуваш на "математическото" съзнание и т.н. Всярчески се пробвам да ти обясна, че от твойте постове остават недоизяснени неща. Може би точно от разликата на пътищата които съответно сме поели се получават и разминавания(иди се разбери с някое чукче например). Не е нужно да издребняваш. Сега в прав текст, ако искаш хубав съвет за работа би трябвало да напишеш:
    1.Години, адрес(може и район само)
    2.Образование, клалификация, лични интереси(ако има)
    3.Специфични особености и предпочитания за работа

Ако това го направиш, на драго сърце бих ти помогнал.

Имам морални ценности,но когато някой ме изкара извън контрол изобщо не говоря цивилизовано!!!Ти щом си много цивилизован,защо говореше такива глупости в предния пост?Е както и да е...благодаря за съвета все пак,одавна съм си направила cv и действам по въпроса.

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Сигурен съм, че най-ценния съвет от цялата тема е този за флейтата. Несъмнено те бива там. Защо и да не изкараш пари от това.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Малко-работа МАЛКО-ПАРИ...

Sys:

И к`во? Някой друг няма ли да сподели какво работи?

Съни Ес Ти Зи, душице... не знаеш какво изпускаш с този твой не-харесващ-богатите стил. Днес дойде една клиентка, която има точно обратните възгледи на твоите. Да ти кажа, не ми изглежда да е зле. Мерцедесчето, силикончето, ноутбученценценцето(Vaio P, новичкият вариант - около шестотин грама с батерията...която държи само 4+ часа)... Мне. Не, не, не. Изобщо - много й е зле, честно. Съчувствам й. Трябвало да си оставя колата в сервиз, за да й сменят чистачките. Драма. Плачкахме заедно. Първо тя на моето рамо, после аз на нейното - аз от умиление. Накрая в синхрон - заедно. Решихме да й оправим ноутбученценценценцето, но все пак да си купи и още едно подобно. Когато едното се развали, да си ползва другото, докато разваленото се поправи. След цялата случка, я изпратих до колата й, за да й помогна с багажа. Дюююд, това е цяло Vaio P, а чантичката му от 350 лева тежи почти сто грама! Счупих се да нося. Метнах го на задната седалка, гледах я възхитено как си блъсна мерцедеса последователно в оградката, после в далечното дръвче, накрая забърса бордюра с едната си предна джанта, метна ми доволно, усмихна ми се, бибипна весело и си замина. Господ да пази вярващите. Аз ще се спасяам поединично.

Та се замислих, как може по друг начин на двадесет и една години да си младо момиченце и да попаднеш в такава ситуация. За да не отчайвам аудиторията няма да кажа, че е невъзможно с честен труд. Ще кажа "Трудно. Много трудно." и ще се загледам замислено в далечината кимайки разбиращо...
    Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
    авторитетный ответ: 95.43.28.133
    вторичный ответ: 85.14.6.98
    Sponsored by: Реактивная Tехнология

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си