Хаха, аз пък съм З клас ..8з .. Яко!
![]()
На нас учебници ще ни казват след 15 септември..![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Ами попринцип като отиваш да се записваш..трябва да ти кажат коя паралека си и има списък с имента на ученицице в класа ти..Първоначално написано от stephanieee
Ние с ягодата ше пропуснем морковите...за нас няма да стигнат,но не ме натъжава,напротивПървоначално написано от qg0dkata
Не обичам много да отнасям зеленчуци в главата
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
А някой знае ли в Търговската(Варна) дали има моркови?![]()
Олеле .. "А" класовете си го отнасят най-много.. особено в моето училище .. и дааа, както се досещате А клас съмРазбира се, по подредбата на специалностите.. вие нямахте ли такъв списък?.. При нас беше изкарано, пишеше кои ще сме в един клас, знаем коя ни е класната.. всичко :P
Ха-ха скучна ми изглеждаш .. нали трябва в началото да има забава ..Първоначално написано от krokkrok
Аз съм 8б клас..Ако има моркови и ние ще си го отнесем,ама не ми пука - стига да не ме оцелят точно в главата
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
а пък в моето ново даскало няма списъци за т'ва в кой клас си и коя ти е класнатакато се записвах казаха на 14 септември да отида за да видя тези неща
![]()
И в моето, или поне аз не видях такива.Първоначално написано от justme01
Не ми казаха нищо и за родителска среща и на мен ми е странно, защото нали сега учебниците се купуват, а и ще имаме униформи.
![]()
Ние щели да купим само два учебника..Кои - не знам..На родителската среща щели да кажат..За униформите същата работаПървоначално написано от Concussion
![]()
На мен пък като отидох да се записвам ми дадоха една бележка, в която пише къде да отида да си поръчам униформа , за да е готова до 15 септември, обаче на нея пише и специалността ми и някъв входящ номер и ми е малко странно кво общо има това.
Първоначално написано от justme01
Ем и в моето е така.. Само дето аз трябва да отида на 13-ти
![]()
По темата: Надявам се морковите да ме позаобиколят![]()
е в мойто даскало нямало униформи (засега)Първоначално написано от SmilezZz
а родителска среща щяло да има още първата седмица след началото на уч. година
![]()
Много ме наплашихте тука. Дано при мен не летят зелки и моркови.![]()
Аз разбрах, че при мен униформите ще се носят само при официални случаи.![]()
аз ся ше съм 9 клас, но мин година доооста ни целехавъв 9 фег съм
Бихте ли ми казали понеже не знам кво значение има коя паралелка си като си в ново даскало представият ли ви незнам обяснете ми моляви
мм ако специалността с която си приет има значение иначе доколкото знам няма никакво значение коя буква ще се паднеш ("a" или "я")Първоначално написано от breathslow
![]()
Аз ще съм или "Е" или "Ж" клас и се надявам да не останат моркови за нас.![]()
Няма да останат или пък ако останат - ще са доста малко..Най-много ги отнасят първите три класа "а","б" и "в"..Първоначално написано от TinaReckless
![]()
пхах.. аз с моя късмет ще съм точно в един от първите три класа..най-вероятно в "а"Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Аз пък съм в "б" класПървоначално написано от justme01
..Ама няма страшно,споко
![]()
И аз май ще съм "б".Първоначално написано от SmilezZz
Не знам как ще си намеря класа просто.
![]()
в ЕГ"Пловдив" съм с Немски , горе долу коя паралелка ще съм ?![]()
Първоначално написано от dan23
Мисля, че можеш да си Ж, З, И, Й. Поне с такова впечатление останах от сайта.