.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 202

Тема: Зайчета

Град
    София

Зайчета

Не съм търсила във форума и не знам дали има и друга такава тема.Как се отнасят със зайците във вашето училище- на първия учебен ден, през годината...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Някои хранят с моркови,зеле ..Идват по стаите и тем подобни..
    Тази година и аз съм заек,ама чесно казано - не се притеснявам чак толкова засега
    --> Ще следя темата
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Добре се отнасят. Ама са хитри - пазят си морковите, че да има и за последните паралелки. През годината си се държат перфектно, само понякога казват с пренебрежение "зайците".

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Абе моркови зеле глупости. Миналата година очаквах дъжд от моркови и зеле, а то се оказа точно обратното. Нашите нарязали 2-3 моркова в една купичка и мятат парченце по парченце. Държанието им е неутрално, даже са положително настроени към нас. Не се заяждат, абе все едно не сме зайци
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Хаха, вие явно сте от културните. Всяка година има дъжд от моркови.... Поне при нас Зайците последният път отвърнаха на огъня, че и оцелиха един авер в главата, а той тръгна да търси кой го уцели

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Някои хранят с моркови,зеле ..Идват по стаите и тем подобни..
    и в моето училище така, но всяка година все по - малко хора го правят...умира традицията...
    аз храних само 2 години, вече не ми е интересно
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Хах при нас е същински ужас на 1вия учебен ден,летят моркови,чушки в ооооогромни количества,миналата година литнаха и две три зелки,но това вече беше грубо
    "За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел

Град
    around the world !
    На 15-ти Септември се цели здраво с моркови, идват да те хранят, а и разбира се - цяла година ще чуваш отвсякъде 'заек' и т.н.

На мен сега ми предскои да съм заек [8 клас] , но не съм чувала за някакви чудовищни прояви ... Иначе в пети клас доста ни гониха да ни дават моркови, а като минехме по-коридорите се чуваше от всякъде ...зайциии..! xD" .. н0 не беше ТОЛКОВА ужасно.

Цитирай Първоначално написано от yoyosf
    Хах при нас е същински ужас на 1вия учебен ден,летят моркови,чушки в ооооогромни количества,миналата година литнаха и две три зелки,но това вече беше грубо
    мале мале ;дд на мен също ми предстои да съм заек и разбрах че в мойта гимназия също ставало нещо подобно... е естествено без зелки xDD, но имало дъждове от моркови всяка година ;д

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    моркова е старомодно въведохме тролея,бомзо,ламята,пеперу ата,спасители на плажа,а най-кефи старшинката(страшинката го въведох аз много яко ги гърчим)

жалко,че не съм ученик вече
    ОДИН!!!

Аз бях тая година заек - само на 15 септември ме оцелиха с морков (случайно) - и това беше. През годината нямаше някакво по особенно внимание към нас или идване по стаите и така нататъка. Само като направехме нещо казваха "Пак зайците се правят на интересни" .
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

Голям фен Аватара на meche95
    мм мин год само един морков долетя от някъде аз го зех и го хвърлих от където дойде ии такаа амаа тая учебна годинаа мисля да направя зайците на нищооо
    Силвето

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    моркова е старомодно въведохме тролея,бомзо,ламята,пеперу ата,спасители на плажа,а най-кефи старшинката(страшинката го въведох аз много яко ги гърчим)

кво точно е тва за бога????
    There is a princess in every girl

Ние ще сме в езикова ще сме в отделна сграда от големите зайчоци и няма да ни се подиграват.. само на 15ти
    Bobby <3

Bobby: Bobby give his for Vili ,because she is unique

viLi (^^,): Villi give her for Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от BebYlzZz
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin

кво точно е тва за бога????

не ти трябва да знаеш
    ОДИН!!!

Голям фен
    Град
    Varna
    Според мен е забавно на първия учебен ден да има малко моркови.И аз тази година ще съм заек, но се съмнявам отношението към нас да е кофти, защото все пак отивам в прилично училище, а и незнам колко ще се засичам с големите, защото училището е малко и ще сме на смени.А не са ли ви карали да бутате училището?Тва също си е традиция.

Цитирай Първоначално написано от meche95
    мм мин год само един морков долетя от някъде аз го зех и го хвърлих от където дойде ии такаа амаа тая учебна годинаа мисля да направя зайците на нищооо
    Брех Силвето каква била злобна

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от stelSs21
    Според мен е забавно на първия учебен ден да има малко моркови.И аз тази година ще съм заек, но се съмнявам отношението към нас да е кофти, защото все пак отивам в прилично училище, а и незнам колко ще се засичам с големите, защото училището е малко и ще сме на смени.А не са ли ви карали да бутате училището?Тва също си е традиция.

Как така да бутаме училището?

Мен,ако ме замерят така с моркови,най-много тези, които замерят да си отидат с моркови в ушите.
    (Жалко,че не съм имал тази възможност преди години )
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Голям фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от stella666
    Цитирай Първоначално написано от stelSs21

Как така да бутаме училището?
    Ами по големите ви карат да бутате училището и вие бутате,бутате и те ви се смея и казват:"О, вие много го избутахте, сега отивайте да бутате от другата страна да го върнете на място." И така хората се забавляват, но това попринцип май се случва само в по-пропадналите училлища, но съм го чувала, даже оня ден пак ми го разправяха.

начи то на 15-ти няма страшно само ядете моркови дет някой ги е дигнал от земята... на другия ден ако сте 1-ва смяна няма страшно шот на всички им се спи ако сте 2-ра лошо миналата годината ги карахме да праят двигател май беше - 2-ма клякат и в същото време 2-ма стават като 4 тактов двигател май се викаше... и другите плюят май... другото... да свириш акордеон на радиатора... един откачалник веднъж почна да пее даже... тая година некви загубеняци бяха - викаш му стани оня става и козирува даже ама ако сте момичета няа да ва ебават най-мн някой да дойде да ви зарибява ако сте момчета стойте си у кенефите да не идват да ва базикат

ххахахах аз ще си нося сише с вода в чантата и ако някои ми даде морков просто ще си го измия и ще го изям ... какви ли прякори ще ми излязат после
    FIRE! FIRE! GO GO GO!!!

шише*
    някой*

FIRE! FIRE! GO GO GO!!!

Цитирай Първоначално написано от zariibena
    ххахахах аз ще си нося сише с вода в чантата и ако някои ми даде морков просто ще си го измия и ще го изям ... какви ли прякори ще ми излязат после
    няма да е зле миналата година някои ги боляли коремите баш за първите дни... познай защо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си