Не е никаква шега to0niTy![]()
Няма страшно..Просто няколко моркови,зелета..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
лее хептен ме изплашихте вече нестига, че си и бях наплашен![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Няма страшно ;д 15-ти септември такаа ще мине, без да се усетишПървоначално написано от awerw
![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
На нас най-учтиво ни раздадоха моркови.Ех,спомени.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ами тогава на 15 не ходиПървоначално написано от awerw
иначе незнам как ще е на първия учебен ден, надявам се да ми дадат моркови,учтиво.
![]()
хаха как да се отнасят -> като със зайци xDDD
Храним ги, гърчим ги първата седмица .. после ни минават мераците
>> Абеее то не е важно дали си заек или не.. важно е за какъв те имат, аз когато бях заек с "вълците" бях на едно (много ме уважаваха мене)
И както аз бях "вълк" имаше момчета от 9 клас, дето ги уважвах, но това са сериозни момчета, не путки![]()
в предишното ми даскало само 10ти клас тормозеха зайците, тази есен и аз съм заек, дано да не ме тормозят![]()
Тая година бях заек и сичко вървеше почти като по вода. Имаше 1 комплексарка от 9ти клас дето видя че не може да се закача с тея от нейнея випуск и слезе на нашия да ни "тормози"Беше толкова смешно отстрани как се правеше че...
![]()
Иначи всичко си е супер. никой няма да те бие или тем подобни. Вярно е че всяка даскало е различно ама никой не харесва панирани мозъци.![]()
“I used to believe in forever, but forever is too good to be true.”
doin' your mom!
9-ти клас ?!Първоначално написано от viktorya2772
колкото до "вълците" аз също се разбирах с тях, нямало е някаква вражда м/у "малки" и "големи" , пък и не мисля, че е трябвало да има, супер точни си бяха (:
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
В моето училище (НГДЕК) няма груби прояви спрямо зайците,поне при нас миналата година беше така,на някои дадоха моркови.В сгадата се влиза доста тържествено и няма място за зеленчуци.
на мен ми предстои да съм заек (7 клас -Немската ж пз) и съм чувала 4е доста ще ни тормозат![]()
![]()
![]()
![]()
аве тука нещо ни плашат![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
е айде са една безплатна салатка от зеле и моркови в тая криза..в моето даскало лично не целят толкова много, миналата година големи аматьори бяха
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
И то доста..Първоначално написано от awerw
Аз тази година също съм заек .. Ако не друго, поне ще се посмея като хората![]()
Преди да влязат в стаите ги чакаме на стълбите на по -горните етажи и ги заливаме с трушия , после ги бием в кенефите и свършваме на грозните им главици .
абе дано не ме оцелят с някоя зелка по главатаиначе мисля че може даже и да се окаже забавно, а и нали следваштата година ще целиме зайци така, че няма да сме само ние тези които ще пострадат винаги има следващи
![]()
Бе не знам при вас, ама в Електрото, където сме уж мъжко училище в сегашният 8Е клас щяло да има 14 момичета и 12 момичета... Брех... Зайките дано поне да са хубави![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Стига сте се панирали всички са минали по този път и всички ще минат, какво да кажа аз като повече от половината даскало ми се кани, даже непознати в фейбука ми писаха..![]()
да дойде да ми подаде морков само
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
когато аз бях .. нас ни храниха с моркови и зеле.. а ние на нашите им донесохме само моркови :Д
Интересно разпределение на момичетата и момичетатаПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
...