.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Повече от фен Аватара на crazybebe

Как изкарвате 6 ?

Здравейте! Искам да ви попитам как си учите уроците(абзац по абзац,учите да го разказвате ли..или някакъв друг начин,ако е така моля,споделете го ако имате желание)?Другото което е-подмазвате ли се и ако да :как ? .. Участвате ли в час ? и т.н .. Всичко което се сетите свързано с темата - напишете го.Благодаря предварително !

П.П-Съжалявам ако имам правописни грешки !

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Уроците си ги уча от тетрадката. Просто в час си записвам повечко, после си прочитам урока от учебника и го уча от тетрадката. Безотказно работи при мен. Е, по профилиращите ми предмети си уча по-задълбочено.
    Не се подмазвам и супер много се дразня на подмазвачите. Ама в края на краищата всеки си има начин за изкарване на оценки.
    В час участвам повечето пъти, но зависи от ситуацията.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Често чета урока и после си го разказвам..Ако пък урока е доста дълъг,то тогава абзац по абзац или отново си го преразказвам,но този път на лист..Помага ми..Но и без това запомням лесно..
    Всъщност - Ако имаш желание - всичко ще е като по вода..Ако учиш само насила - то тогава едва ли ще изкараш хубави оценки..Не е важното да зубриш уроците,а да ги разбереш..
    Относно подмазването - Не,не се подмазвам..Не го намирам за.....нещо хубаво..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    1.Браво .. хубава тема !!!
    2.Аз моите уроци си ги уча така : записвам си най-важните неща в една тетрадка,уча ги,след това ги разказвам и после чета три пъти урока!Ужасно много ми помага
    3.Гледам повечко да участвам в час,защото си е бонус !!!
    4.Подмазването го считам за малкоо тъпичко и мразя подмазвачите !

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Зависи от предмета различно се изкарва 6-например по един предмет обеснявам действието на една схема за 1 минута и тя ми пише 6, или пък по английски участвам в час и тя ми пише +че 3 плюсчета са 6-ца, а по разказвателните предмети никога не уча от учебник, аз и нямам де, от тедрадката си припомням за 1-2мин и квото съм запомнил в час и тва е, по география ни дават семинари например дава ти дадена област в Б-я и няколко точки(географско полужение, население...) научавам ги за 30 мин разказвам го и ми пише 6, по другите предмети на тестове и контролни си изкарвам 6 много лесно-Никога не съм седнал в нас да чета и да уча задълбочено, просто ако ще правим контролно по нещо най-много 10 мин да си преговоря и това е инъче в междучасието преговарям за 2 мин ако ще ме изпитват и тва е, ако слушаш в час е много лесно поне за мен, защото не ми трябва да чета и да уча после просто си спомням кво сме говорили в час...според мен е напълно излишно да прочиташ един урок по 100 пъти, а може и пак да не го запомниш ако си тъпичък

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Често чета урока и после си го разказвам..Ако пък урока е доста дълъг,то тогава абзац по абзац или отново си го преразказвам,но този път на лист..Помага ми..Но и без това запомням лесно..
    Всъщност - Ако имаш желание - всичко ще е като по вода..Ако учиш само насила - то тогава едва ли ще изкараш хубави оценки..Не е важното да зубриш уроците,а да ги разбереш..
    и аз тъй..
    това подмазваченските истории са мн тъпа работа ...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    и аз тъй..
    това подмазваченските истории са мн тъпа работа ...
    Аз така правя по История... По Математика когато уча решавам повечко задачи, прочитам си няколко пъти урока (определения, теореми) , разглеждам решените задачи и така... Химията си я разбирам, по Биология не уча изобщо, защото ми е супер лесна... много лек и приятен предмет. По География ... зависи.. аз не уча.. в смисъл.. лесно е, но на мен този предмет не знам защо, но не ми е от най-приятните.. А Историята направо ми е супер неприятен предмет, защото в 1 урок са събрани 2314123423 дати, събития разни, личности и т.н. , които не са лесни за изучаване.... По БЕЛ не уча.. твърде лесно е Чужд език уча с писане... гледане на филми ... Общо взето е това
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Banned Повече от фен
    Не уча, не съм отварял учебник сигурно от шести клас, сериозно! Мацките от класа ми подсказват и дават да преписвам винаги.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ако засипвам учителите с въпроси по материала, подмазване ли е?

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Тц. Нали това им е работата - да преподават. Все едно да ми плащаш и да се чудиш имаш ли право да ме питаш как да си взимаш добавките или как да вдигаш щангата.
    ...

Хмм.. Ами сядам на спокойствие (трябва ми тишина). Отварям учебника и първо преговарям на бързо предишния урок. Прочитам новия 2- пъти разказвам го и край.

По всеки предмет е различно. По химия например само запомням химичните реакции, защото госпожата като вдигне на дъската пише преходи.

По биология уча само за контролни и то не много, защото в 8 клас е супер лесна.

По математика за контролни госпожата ни дава листове със задачи да решаваме. Решавам тях и това е.

По анг. уча думи като ги пиша.
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

Първо подчертавам най-важното в учебника и започвам да уча абзац по абзац и след това си го разказвам. От тетрадката уча рядко, защото не записваме много неща.
    Не съм от тези, които взимат много участие. Не че не знам, просто ако ме вдигнат, отговарям. Случва се да вдигам ръка, когато никой друг не вдига и ако знам отговора, разбира се.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart

При мен яко учене няма! Засипвам ги с въпроси,за да РАЗБЕРА за какво става въпрос и няма нужа да зубря абзаци :Д Прочитам вкъщи 1 път урока,преглеждам тетрадката за допълнителна информация ,ако ни е дала г-жата....и това е.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Като си слушам музика и не преча на госпожата/господина..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    По разказвателните предмети го уча на изуст абзац по абзац, след това си го разказвам , препрочитам го , и си го написвам.
    По физика уча теория, след това решавам задачи.ю
    По математика решавам мнооого задачи. Ако 2 часа решавам задачи, след това на контролно, всичко ми идва автоматично и нямам проблеми.
    По езиците не ми трябва много да уча, бързо запомням.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

По разказвателните предмети ли? Прочитам урока най-малко 3 пъти, след което започвам да го разказвам. Внимавам винаги в час. Просто искам да науча нещо, за разлика от някои...
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Чета урока от учебника и от тетрадката, ако е нещо по-сложно може и няколко пъти и това е. Гледам повечето неща да ги запомня в час.

Еми чета си урока 2 пъти и тва е... Ако е много дълъг си записвам най-важните неща на един лист и си ги уча...но това много рядко става, защото ние най-важното го пишем в час.. така че общо взето в тетрадката ми е надеждата А на контролни преписвам в повечето случаи :P

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Как изкарвате 6 ?
    един път правих на господина по химия beatbox и ми писа
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Чета си всичко от учебника, като изключим биологията при нея предпочитам тетрадката, защото пишем по 2 листа планове .. Гледам с едно прочитане да си разбера всичко, като чета не мисля за други неща, които да ме разконцентрират и мислите само в урока ..
    Не се подмазвам - мразя такива неща или знам или си мълча, за да не ме изпитат да се подмазвам - не, даже много мразя такива неща.
    Най-лесно според мен се изкарват 6-ци по физика защото са формули и малко определения, а по биология ми е ужас, само определения докато науча едното и другото ми изчезне от главата ..

Не изкарвам.. даже и по физическо имам 3

Аз абзац по абзац уроците и да искам не мога да ги науча
    По-скоро слушам в час и разчитам на чутото

Ама чета и записките в тетрадката дее ..

Град
    Няг'де из БГ
    изкарвам 6 от доклади,олимпиади,реферати и проекти

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Трудно.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Exothermic
    Ъмм, не ги изкарвам, пишат ми ги (6-те) .
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си