Зависи от предмета различно се изкарва 6-например по един предмет обеснявам действието на една схема за 1 минута и тя ми пише 6, или пък по английски участвам в час и тя ми пише +че 3 плюсчета са 6-ца, а по разказвателните предмети никога не уча от учебник, аз и нямам де, от тедрадката си припомням за 1-2мин и квото съм запомнил в час и тва е, по география ни дават семинари например дава ти дадена област в Б-я и няколко точки(географско полужение, население...) научавам ги за 30 мин разказвам го и ми пише 6, по другите предмети на тестове и контролни си изкарвам 6 много лесно-Никога не съм седнал в нас да чета и да уча задълбочено, просто ако ще правим контролно по нещо най-много 10 мин да си преговоря и това е инъче в междучасието преговарям за 2 мин ако ще ме изпитват и тва е, ако слушаш в час е много лесно поне за мен, защото не ми трябва да чета и да уча после просто си спомням кво сме говорили в час...според мен е напълно излишно да прочиташ един урок по 100 пъти, а може и пак да не го запомниш ако си тъпичък