- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как изкарвате 6 ?
зависи много от учителя .. аз не се подмазвам, даже напротив - ако учителя ме дразни се държа гадно и не уча, затва изкарвам лоши оценки - по мат примерноминалата година имах 6 а тая 4 просто ни се смени учителката и аз мн си понижих успеха по предмета.. иначе примерно по немски аз не внимавам и вкъщи не уча ама просто ми се отдава
смисъл езикът е лесен и ако от 1ви до 4ти клас си го учил след тва ще ти е мно лесно .. само думи ми трябват другото ми е перфектно.. по история примерно аз участвах в олимпиада тая година и затва си учих сичките уроци .. но на мен ми е интересно и затва .. просто си прочитам урока 1 - 2 пъти и попълвам учебната тетрадка .. а по предметите които не са ми мн интересни или не внимавам в час и или не уча или вкъщи си чета урока 1 - 2 пъти и попълвам уч тетрадка и ако имим контролно или изпитване примерно си преговарям .. правя някъв тест или нещо такова .. всъщност аз тая година почти не учих като се замисля аз освен по история по нищо друго не съм учила .. и домашни не съм писала
ама си изкарвах шестиците щото то не е мн трудно примерно по гоеграфия имаме за домашно да пишем за няква държава съчинени и аз попринцип мн обичам да пиша и затва пиша нещо дъълго и яко и получавам 6
![]()