.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Отчайвам се вече...

Здравейте... Имам приятел с който ходиме вече от 1 година и 9 месеца,и аз страшно много го обичам,предполагам,че и той поне така казва,обаче проблема е,че не ми обръща никакво внимание.Пристрастил се е към wow и само играе,не ми пише в скайп,не ми се обажда освен ако аз не му кажа,и най-големия проблем е,че се виждаме рядко 1 път в седмицата, понякога се случва и повече време да не се виждаме,винаги се оправдава с това,че сме далече,аз не мисля,че сме толкова далече,че да не се виждаме и,че майка му само го карала да работи и тн да тва за майка му е така,обаче според мен ако има желание,ще направи сичко за да се видиме,ако аз не му мрънкам цяла седмица да дойде да се видиме той сигурно няма да се сети.... незнам така сме вече от сиг 1 година,много пъти съм му казвала какво чувствам,че не искам да е така,ама той не може да разбере.Знам,че ще ми кажете да го зарежа,че не ме обича и тн,но аз знам,че ме обича сепак ходиме от толкова време и още е с мен,ако не ме обичаше поне малко едва ли щеше да е с мене, и такам искам да намеря друго решение на проблема освен това да го оставя...

Супер фен Аватара на radeberger
    И го търпиш от 1 година . Ти какво очакваше да се случи през това време? То се вижда , че не се интересува от връзката ви . По- добре си намери нов , който да ти обръща внимание . Че аз с някои познати се виждам по повече от 1 път седмично .

На колко сте ?

аз на 17 той е на 18

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не ти се връзва много версията, че постоянно играе на wow и в същото време майка му го карала да работи. Та кое остава? Освен това за една връзка това, че не ти е писал по скайп не би трябвало да е голяма трагедия.

постоянно когато не работи в тях играе на wow

Цитирай Първоначално написано от allaballaaaa
    Охх...тези игри.... Не си отчаивай мила..поговори с него кажи му всичко,че искаш да ти обръща повече внимание и т.н. и да занеш,че той не те заслужава аз на твое място щях да го зарежа,но ти си решаваш Успех
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    WoW-a проваля животи .... Мисля ,че когато пак се видите трябва да проведете един сериозен разговор на тази тема Кажи му ,че не можеш повече така ,че ти е писнало да се виждате 1 път в седмицата ,че заслужаваш повече внимание и т.н. И му кажи ,че заради една тъпа игра проваля връзката ви. Ако след този разговор не се стресне и не се промени нещата са загубена кауза ...

--------------------------------------------------------

Еми много пъти съм говорила с него на тая тема,той си повтаря едно и също,не може да разбере...

Еми много пъти съм говорила с него на тая тема,той си повтаря едно и също,не може да разбере...
    Aбе според мен човека много добре разбира,просто така му изнася и му утърва!Прави се на ударен.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе

Re: Отчайвам се вече...

ако не ме обичаше поне малко едва ли щеше да е с мене
    Дори и така да е, явно има по-малко нужда от теб, отколкото от wow. Оттук нататък ти си прецени дали искаш да бъдеш с такъв човек. На тази възраст нито има някаква постоянна работа, че да е много ангажиран, нито нещо подобно. Ако имаше желание, щеше да намери начин. Отдръпни се и поохлади чувствата си, бъди студена към него, нека види, че не може да те разиграва както си иска и да се виждате само когато той реши. Ако му пука поне малко за връзката ви, би трябвало да почне да се държи по-нормално.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Тва WoW е отвратително нещо,от опит говоря.Аз като играех,не излизах с приятели,даже на плаж почти не отидох едно цяло лято.Той едва ли наистина осъзнава,че връзката ви отива на кино,защото акъла му е в играта.Трябва да говориш много сериозно с него за това.АБе общто взето BlueFace го е казал/а най-добре.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Еми не,той не е толкова пристрастен,излиза си с приятели и тн,имах предвид,че като си е в тях само тва прави...ама по-големия проблем ни е това,че не се виждаме

Град
    Бургас
    Толкова ли си сляпа ,че не можеш да видиш какво се случва около теб? Той има време ,просто няма желание...Не знам как продължаваш да му ходиш след гъза и да се примиряваш с тази роля, която "играеш"...
    Аз не виждам смисъл в тази връзка.В момента тя ти носи единствено отрицателни емоции ,а смисълът на любовта е точно обратното -щастие,прекрасни моменти ,прекарани с любимия човек....

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ако найстина му беше на сърце,щеше да си играе с теб не УОУ.Аз като имам редовна и второстепенна работа,пак имам време да излизам и всичко

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Толкова ли си сляпа ,че не можеш да видиш какво се случва около теб? Той има време ,просто няма желание...Не знам как продължаваш да му ходиш след гъза и да се примиряваш с тази роля, която "играеш"...
    Аз не виждам смисъл в тази връзка.В момента тя ти носи единствено отрицателни емоции ,а смисълът на любовта е точно обратното -щастие,прекрасни моменти ,прекарани с любимия човек....
    +1!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Hueco Mundo

Ами да ти кажа, иди го виж с къв герой играе. Ако играе с мъжки белф с дълга коса и бледо усмихнато личице, значи е гей. Виж:

Град
    някъде, където няма земетресения
    И аз играя, не на тази игра, една друга, но не бих бил толкова вманиачен че да не обърна внимаание на приятелката си!(стига да я имах..) За мен тя би била на първо място! Зарежи го.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от tnp123
    И аз играя, не на тази игра, една друга, но не бих бил толкова вманиачен че да не обърна внимаание на приятелката си!(стига да я имах..) За мен тя би била на първо място! Зарежи го.
    Замислял ли си се ,че игрането на тази игра може да ти пречи да си намериш приятелка ?

@jimei защо този хейт към blood efl-ите

Има и друг проблем,че приятелите му с които секи ден е заедно от неговия клас 2-3 момчета,много ме мразят и само го настройват против мене,и само го карат да ходат на някъде и като трябва да е с мене,той е с тях и пият...Те много го провалиха,големи селяндури и пияници са и той стана като тях....преди не беше така,трябва да се отдръпне от тяхната компания,но знам,че това едва ли има как да стане... ((

пф щом държи на една видео игра е повече отколкото на тебе значи не те обича чак толкова нз просто как го търпиш

Не само на играта ами и на измислените му приятели,които са с него само за пиенето,и си заряза истинските приятели заради тях.... аз знам,че изхода е само един...да го зарежа,но не искам,не мога,искам да намера друго решение ((

Град
    някъде, където няма земетресения
    [i]Замислял ли си се ,че игрането на тази игра може да ти пречи да си намериш приятелка ?

Де да беше това....веднага бих се отказал....ама друг е проблема при мен, и се надявам скоро да го преодолея.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от tnp123
    Замислял ли си се ,че игрането на тази игра може да ти пречи да си намериш приятелка ?
    Де да беше това....веднага бих се отказал....ама друг е проблема при мен, и се надявам скоро да го преодолея.
    Еми успех : )

Губиш си времето :] а и т`ва което изпитва той може да е всичко др,но не и любов..Колкото по-рано скъсате,толкова по-добре,ако не за двама ви,то поне за теб.Намери си друг все пак не всички сме WoW маниаци,които не обръщат внимание на половинките си.

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Banned Повече от фен
    Когато сте в тях го прати да ти донесе нещо за пиене и му изтрий акаунта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си