- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Значи един мой приател си има гадже ,но ние и гаджето му излизаме . искам да му кажа ,но незнам как без да загубя приателството си с него , моля ви се помогнете .![]()
![]()
![]()
аз сам си аз и не ме ебе за вас ,тфа е !!
Няма как да не го загубиш вече.Направил си най-лошото,предал си го. Съжалявам.![]()
Не знам изобщо как си мислиш,че имаш шанс да си запазите приятелството... Мн тъпа постъпка![]()
Първоначално написано от b3b3t0y
И кво ако го каже... да не би да му е опряла пистолет в главата и да го е накарала да излязат![]()
Много глупаво си постъпил..Как въобще мислиш,че ще можеш да запазиш приятелството ви..Предал си го и доста го наране с тази твоя постъпка..
--> Кажи му това..Но се приготви и за това,да бъдете като непознати..Т.е. вече да не сте приятели
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не мога да разбера как заради едно момиче ще си разваляте приятелството. Дори да съм лудо влюбен в гаджето на най-добрия ми приятел, пак няма да го предам! Така че, kalo007, предлагам ти да се хвърлиш през най-близкия прозорец.
преди да излезеш с нея беше ли наясно,че са гаджета???
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Постъпката ти е много лоша и аз мисля като другите едва ли може да запазиш приятелството ви.![]()
Зависи от приятеля ти и каква е била целта на вашите излизания?Ако приятелят ти намери причината в нея,ще си останете приятели,но ако я намери в теб,няма да сте,може до живот ,а може и докато се разделят...
"Приятел" .....Каквото си надробиш ,това ще сърбаш ,моето момче
![]()
--------------------------------------------------------
Не му казвай!!!Първоначално написано от kalo007
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
++1Първоначално написано от BlueFace
в тийнейджърските години такива неща са доста често срещани![]()
И все пак не е добра постъпка!Ако искаш да запазиш приятелството си по-добре изобщо не му споменавай нищоА и най-важното СПРИ да излизаш с приятелката МУ!!!
Много ми е интересно как излизате с приятели/ки на други(още повече, че и се познавате). Тва за мене е доста подла постъпка![]()
Никак! Ако той може да ти прости-добре.. аз ако бях на негово място сигурно нямаше да го направя.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
И какъв съвет се очаква да ти дам? Или може би да те похваля? Поздравления, заради такива като теб, думата приятелство няма стойност. ;)))))
This is it, our chance to make things right
Nothing is perfect, but it has to be someday
I'll keep dreaming. We have to be someday
Ниама начин без да загубите приателството си най-добре не му казваи и спри да излизаш с приателката му![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______