- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- танциорка
мисля че този раздел е най-добре та значи искам да попитам как мога да стана танциорка примерно в пайнер или комиците или някъде другъде нямам притенции но искам да танцувам
та някой ако може да ми каже къде се записва години и някакви др изисквания има ли ??
сру че така пиша но нямам бг и съм на др език за което мн се извинявам
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Първоначално написано от girl4eety
като спиш с някой ,който вече и там
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Като начало сируна ли си че:
1. имаш достатъчно хубаво тяло и лице за нещо такова? Там не взимат някакви отпуснати или с несъвършенства. Просто трябва всичко да е бетон.
2. имаш нужните умения да си танцьорка в такъв формат
3. имаш ли 18?
^^ Съгласна с предишното мнение.
Трябва от глава до пети да си перфектна.
Трябва да си много , много , много добра танцьорка.
Трябва да умееш да работиш в екип.
Трябва да имаш нужните години.
Трябва да имаш и чаровно излъчване , да си усмихната.
Съгласна съм..Но само искам да кажа,че НИКОЙ не е перфектен - така,че... Първото ми се струва безсмислено..По-вероятно или по-логично за мен е да си красива,чаровна..Но "перфектна" е доста силна думаПървоначално написано от iiordanova
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
някои танцьорки по дискотеките изобщо не могат да танцуват...![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ми то е, защото всички или имат връзки, или са спали с шефоветеПървоначално написано от POLLINA
![]()
не бе ли ти тази,дето все се оплакваше,че е грозна и че иска да промени нещо в себе си?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Една позната работи в Стара Загора... има корем малко. Но е единственото изключение, което познавам. Навсякъде искат да си слабичка. А нея я обличат като курва. С полички, които са тоооолкова "дълги", че дори не могат да стоят надолу, а стоят настрани като балетна пачка, с мрежест чорапогащник, високи ботуши, потник с егати деколтето... Нямаше 18, като започна там, та сигурно е било с връзки. За заплащането нямам идея.
Ама... звучиш ми леко неориентирана и незапозната. Запиши се в някой клуб по танци, задобрей, тръгни по участия и тогава имай претенции за телевизията.![]()
не знам как да станеш танцИорка но за танцЬорка пак не знам![]()
И аз това щях да питам !Първоначално написано от tonie__
![]()
Освен всичко, което ти изброиха, за да си танцьорка трябва да пускаш на богати чичковци срещу заплащане.![]()
Да,същата еПървоначално написано от iiordanova
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
темата не е по това дали съм хубава или грозна
е добре примерно къде може да се запиша да танцъвам като начало за да се науча примерно за ориенталски танци някой да има идея за софия става въпрос
напротив-темата е точно затова дали си красива или грознаако не хубава няма да те вземат да танцуваш,защото а)никой няма да иска да спи с теб б)никой няма да иска да те показва по телевизията
да танцуваш в бар е пак същото.на вс отгоре доколкото си спомням нямаш години,което значи,че трябва да спреш да се надяваш
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
това ми напомня , че едната танцьорка във фамозо приличаше на кон![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
аз мисля че мога да стана и се надявам и мисля и че съм хубава и не всичко е до това да спиш с някой за да пробиеш някъде си
Аз пък мисля, че като имаш такива претенции трябва да пуснеш снимка в лице и цял ръст и ние да се убедим![]()
защо не мисля че някакви хора от сайт ще съдят за външността ми !!!
като отида да се ява там те ще ми кажат
вие ако ми кажете че съм красива - няма нищо да постигна
също ако ми кажете и че съм грозна не е ли така
ти какво си мислиш?че целия свят се върти около теб и си неземно красива и сега нарочно във форума ще ти кажеш,че си грозна да не се явяваш ли?Първоначално написано от girl4eety
тука поне можеш да получиш обективно мнение,защото като отидеш там и ти кажат "на ставаш",а вс твои близки са ти казвали обратното,ще си МНОГО разочарована
онея хора са екпертни до някаква степен,обаче на черното бяло не можем да кажем нали?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от girl4eety
Ами след като ще ти кажат,защо правиш тъпи теми и задаваш глупави въпроси?
А и все пак,нали нищо няма да постигнеш ако си кажем мнението...?
Айде,аман от "неземни красавици" като тебе.
Не съм съгласна с едно,че за да си танцьорка трябва да имаш хубаво лице.Например повечето танцьорки от пайнера са грозни като смъртта, но пък до една с хубави фигури,ама товa, че прожекторите светят и сa се намазали с 200 тона грим нищо не значи
.Виж за тялото да със сиурност се е определящ фактор.
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
аз не разбирам тя къде иска..в Господари на ефира и Комиците(особено 1вите) трябва да е хубава задължително.в дискотеките..нз..супер жалка ще е..пример колко са пропаднали е Елеонорка от Биг Брадър.като я гледам,че иска да ходи на ориенталски танци майче точно там иска..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче