- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- танциорка
че е лапе е ясно,аз затова докато не видя снимка или адекватен отговор няма да спра..дразни ме,че има самочувствие,обаче я е срам да пусне снимка![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Тя ако отиде в някоя дискотека най -много да я нае**т ( Ша ма извинявате за гадното изказване)
Нищо хубаво няма да излезне от това.по-добре въобще да не се занимава , но както тя си прецени .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
пфф аз не съм казала че съм неземна красавица, всеки има някакъв дефект както и аз
но исках друго да кажа че не мисля че вие трябва да ми определяте външността не е ли така
както и да е нека спрем с тази тема
Първоначално написано от sexy_baby_originale
ти беше тази ,която ни обесняваше '' колко гадни бемки имала по корема и я било срам да се съблече''
ти да не мислиш , че по дискотеките танцьорките ги обличат с анцузи?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Само не мога да разбера нещо... момичето пита дали знаете как може да стигне до кастинг/да пробие, а не ви пита дали е красива??? Тогава?![]()
добре Полина за какво продъжаваш да се заяждаш с мен дали имам бенки или не си е моя работа не твоя![]()
няккой да заклучи темата
ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ОБЕЖДАВАМ ЧЕ В ТОЯ ФОРУМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОИСКА СЪВЕТ А ЕДИНСТВЕНО КРИТИКИ И ПОДИГРАВКИИ![]()
евала поне да има някой сериозен човек тукПървоначално написано от cyclops
браво евала ти права само ти не ме нападна дали съм хубава или не
това , че не те е нападнала я прави добра и хубава ? хм по странен начин опрделяш хората
не се заяждам с теб просто си спомням кво си писала и ти казвам.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Бахти смеха.Първоначално написано от girl4eety
Еми да, точно ние ще определим външността ти.По-добре да ти кажат през форума, че не ставаш (ако е така), отколкото да се натъкмиш за кастинга и да ти теглят една майна.
![]()
Иначе бенките, мое мнение, отвращават.
и кое отвръщават да не би ти да нямаш бенки а ???????Първоначално написано от Luscious_Heart
всеки човек има бенки и ти имаш, но т еотврашават смех![]()
![]()
Като станеш танцьорка, не говори с клиентите на диското.
Ти очакваш само захаросани думи.
добре в крайна сметка без да се заяждам те питам ще пуснеш ли снимк?отговори ми с да или не,не искам да ми пишеш свободни съчинения
идеята на всички беше да ти дадем обективно мнение и да ти кажем примерно,че имаш оттам още мъничко да свалиш,това да пооправиш.искаме да ти помогнем.след като такива като нас ще те гледат,където и да тазнцуваш(разни концерти,предавания),мисля, че е логични да си слушаш![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
++ И на мен ми е много любопитно да те видя. Ако искаш няма да коментирам какво "трябва да оправиш" просто ми е любопитно как изглеждаш :P
Права е.Първоначално написано от tonie__
запозната съм с темата отблизо,тъй като една от най-добрите ми приятелки беше танцьорка по клубове,заведения,дискотек и.
според мен си още мъничка за горепосочените места.приеми танцуването сега като хоби,запиши се на модерни танци или салса ...
не се напрягай да го приемаш като професия,и в никакъв случай като постоянна работа,това ще те сблъска с много хора,повечето от които едва ли ще ти бъдат приятни ,а ти ще трябва да им танцуваш ,да им се усмихваш,те ще те докосвят,ще ти говорят на ухото,ще чуваш доста непрелични неща...ще виждаш доста непрелични неща ,... а заплащането определено не си струва + това непрекъснато си на високи обувки,не можеш да си почиваш когато искаш,а когато ти кажат и няма такова "неразположена съм",работиш нощно време,нямаш нормален живот,а още по-малко нормална връзка ...
А за "Комиците" и "ГЕ" не знам как стоят нещата,но както дават по телевизията,има си кастинг за тази работа,а повечето са танцували по заведения,или в балет... и гледат да им излезне късмета
за да успееш трябва да си мн добра в танцуването,да си харизматична,красива (може и по свой начин) и дай боже да имаш късмет![]()
След като ти самата имаш комплекс от тях, значи не е смех.Първоначално написано от girl4eety
Колкото до танците - запиши се накъде да танцуваш и както ти казаха по - горе - за хоби. Повечето танцьорки, които ги дават по телевизията не са станали такива от вчера за днес. Ти си танцуваш във вас пред огледалото и очакваш да изникне някакъв кастинг, да се явиш и хоп - да те приемат и оценят, при все, че там сигурно ще има бая тупалки, които събират погледи и с външност, и с танци.
Наскоро имаше кастинг на балет Магия (балета на Пайнер),мисля че имат кастинг всеки сезон,така че можеш да изчакаш до есента (16-25 години)
Другото,което можеш да направиш е да се запишеш в балет Веда Джуниър,те също танцуват с Пайнер,ако си добра може да успееш.
Следвай мечтите си,каквато и да си,ако вярваш в тях ще бъдеш поне малко по-щастлива.
ахам мерси многоПървоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
ще изчакам поне 17 да имам и може да си пробвам късмета но аз исках повече в пайнер а незнам там дали ще стане![]()
Насочи се към нещо по-сериозно!!!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Наистина пусни снимка. Хем , ще ти кажем какво може да подобриш ..
мм зас С.У къдетоо има и галерия там има ориенталски прии клуб Гранд ДелуксПървоначално написано от girl4eety
Силвето
![]()
![]()
е то Гранд Делукс има много аз съм от софия люлинПървоначално написано от meche95
![]()