.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61

Тема: танциорка

Град
    Пловдив
    че е лапе е ясно,аз затова докато не видя снимка или адекватен отговор няма да спра..дразни ме,че има самочувствие,обаче я е срам да пусне снимка
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на koshtramba
    Може би защото е на 13?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Може би защото е на 13?
    пази Боже...

Тя ако отиде в някоя дискотека най -много да я нае**т ( Ша ма извинявате за гадното изказване )
    Нищо хубаво няма да излезне от това. по-добре въобще да не се занимава , но както тя си прецени .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Голям фен Аватара на girl4eety
    пфф аз не съм казала че съм неземна красавица, всеки има някакъв дефект както и аз
    но исках друго да кажа че не мисля че вие трябва да ми определяте външността не е ли така
    както и да е нека спрем с тази тема
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ти беше тази ,която ни обесняваше '' колко гадни бемки имала по корема и я било срам да се съблече''
    ти да не мислиш , че по дискотеките танцьорките ги обличат с анцузи?

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на cyclops
    Само не мога да разбера нещо... момичето пита дали знаете как може да стигне до кастинг/да пробие, а не ви пита дали е красива??? Тогава?

добре Полина за какво продъжаваш да се заяждаш с мен дали имам бенки или не си е моя работа не твоя
    няккой да заклучи темата
    ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ОБЕЖДАВАМ ЧЕ В ТОЯ ФОРУМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОИСКА СЪВЕТ А ЕДИНСТВЕНО КРИТИКИ И ПОДИГРАВКИИ

Цитирай Първоначално написано от cyclops
    Само не мога да разбера нещо... момичето пита дали знаете как може да стигне до кастинг/да пробие, а не ви пита дали е красива??? Тогава?
    евала поне да има някой сериозен човек тук браво евала ти права само ти не ме нападна дали съм хубава или не

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    това , че не те е нападнала я прави добра и хубава ? хм по странен начин опрделяш хората
    не се заяждам с теб просто си спомням кво си писала и ти казвам.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    пфф аз не съм казала че съм неземна красавица, всеки има някакъв дефект както и аз
    но исках друго да кажа че не мисля че вие трябва да ми определяте външността не е ли така
    както и да е нека спрем с тази тема
    Бахти смеха.
    Еми да, точно ние ще определим външността ти. По-добре да ти кажат през форума, че не ставаш (ако е така), отколкото да се натъкмиш за кастинга и да ти теглят една майна.
    Иначе бенките, мое мнение, отвращават.

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    [
    Иначе бенките, мое мнение, отвращават.[/b][/color]
    и кое отвръщават да не би ти да нямаш бенки а ???????
    всеки човек има бенки и ти имаш, но т еотврашават смех

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Като станеш танцьорка, не говори с клиентите на диското.
    Ти очакваш само захаросани думи.

Град
    Пловдив
    добре в крайна сметка без да се заяждам те питам ще пуснеш ли снимк?отговори ми с да или не,не искам да ми пишеш свободни съчинения

идеята на всички беше да ти дадем обективно мнение и да ти кажем примерно,че имаш оттам още мъничко да свалиш,това да пооправиш.искаме да ти помогнем.след като такива като нас ще те гледат,където и да тазнцуваш(разни концерти,предавания),мисля, че е логични да си слушаш
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    ++ И на мен ми е много любопитно да те видя. Ако искаш няма да коментирам какво "трябва да оправиш" просто ми е любопитно как изглеждаш :P

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    добре в крайна сметка без да се заяждам те питам ще пуснеш ли снимк?отговори ми с да или не,не искам да ми пишеш свободни съчинения

идеята на всички беше да ти дадем обективно мнение и да ти кажем примерно,че имаш оттам още мъничко да свалиш,това да пооправиш.искаме да ти помогнем.след като такива като нас ще те гледат,където и да тазнцуваш(разни концерти,предавания),мисля, че е логични да си слушаш
    Права е.

запозната съм с темата отблизо,тъй като една от най-добрите ми приятелки беше танцьорка по клубове,заведения,дискотек и.

според мен си още мъничка за горепосочените места.приеми танцуването сега като хоби,запиши се на модерни танци или салса ...
    не се напрягай да го приемаш като професия,и в никакъв случай като постоянна работа,това ще те сблъска с много хора,повечето от които едва ли ще ти бъдат приятни ,а ти ще трябва да им танцуваш ,да им се усмихваш,те ще те докосвят,ще ти говорят на ухото,ще чуваш доста непрелични неща...ще виждаш доста непрелични неща ,... а заплащането определено не си струва + това непрекъснато си на високи обувки,не можеш да си почиваш когато искаш,а когато ти кажат и няма такова "неразположена съм",работиш нощно време,нямаш нормален живот,а още по-малко нормална връзка ...
    А за "Комиците" и "ГЕ" не знам как стоят нещата,но както дават по телевизията,има си кастинг за тази работа,а повечето са танцували по заведения,или в балет... и гледат да им излезне късмета
    за да успееш трябва да си мн добра в танцуването,да си харизматична,красива (може и по свой начин) и дай боже да имаш късмет

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    [
    Иначе бенките, мое мнение, отвращават.[/b][/color]
    и кое отвръщават да не би ти да нямаш бенки а ???????
    всеки човек има бенки и ти имаш, но т еотврашават смех
    След като ти самата имаш комплекс от тях, значи не е смех.
    Колкото до танците - запиши се накъде да танцуваш и както ти казаха по - горе - за хоби. Повечето танцьорки, които ги дават по телевизията не са станали такива от вчера за днес. Ти си танцуваш във вас пред огледалото и очакваш да изникне някакъв кастинг, да се явиш и хоп - да те приемат и оценят, при все, че там сигурно ще има бая тупалки, които събират погледи и с външност, и с танци.

Наскоро имаше кастинг на балет Магия (балета на Пайнер),мисля че имат кастинг всеки сезон,така че можеш да изчакаш до есента (16-25 години)

Другото,което можеш да направиш е да се запишеш в балет Веда Джуниър,те също танцуват с Пайнер,ако си добра може да успееш.

Следвай мечтите си,каквато и да си,ако вярваш в тях ще бъдеш поне малко по-щастлива.

Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    Наскоро имаше кастинг на балет Магия (балета на Пайнер),мисля че имат кастинг всеки сезон,така че можеш да изчакаш до есента (16-25 години)

Другото,което можеш да направиш е да се запишеш в балет Веда Джуниър,те също танцуват с Пайнер,ако си добра може да успееш.

Следвай мечтите си,каквато и да си,ако вярваш в тях ще бъдеш поне малко по-щастлива.
    ахам мерси много
    ще изчакам поне 17 да имам и може да си пробвам късмета но аз исках повече в пайнер а незнам там дали ще стане

Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Цитирай Първоначално написано от tonie__

Права е.
    +1

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Насочи се към нещо по-сериозно!!!
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Наистина пусни снимка. Хем , ще ти кажем какво може да подобриш ..

Голям фен Аватара на meche95
    темата не е по това дали съм хубава или грозна
    е добре примерно къде може да се запиша да танцъвам като начало за да се науча примерно за ориенталски танци някой да има идея за софия става въпрос
    мм зас С.У къдетоо има и галерия там има ориенталски прии клуб Гранд Делукс
    Силвето

Цитирай Първоначално написано от meche95
    темата не е по това дали съм хубава или грозна
    е добре примерно къде може да се запиша да танцъвам като начало за да се науча примерно за ориенталски танци някой да има идея за софия става въпрос
    мм зас С.У къдетоо има и галерия там има ориенталски прии клуб Гранд Делукс
    е то Гранд Делукс има много аз съм от софия люлин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си