- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- танциорка
Има само един и той е зад Софийския университетПървоначално написано от girl4eety
Иначе ,за да танцуваш в Пайнер трябва или да имаш връзки там,или от малка да си във Веда Джуниър,Магия или там каквито бяха.Всеки гледа да работи с професионалист.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
на 16 съм след 3 месеца правя 17
Първоначално написано от sexy_baby_originale
За качествата, които ти трябват няма да повтарям - приемаме на доверие, че ги имаш. Има оргомна разлика между всичките тия неща, които си изброила
В Комиците и в Пайнер по концерти танцьорките са си танцьорки - обикновено си тренират и са в състав/балет - виж в твоя град все ще има някаква такава формация. Там трябва да следиш за кастинги и тн. Ако не търсят в момента ново попълнение, никой няма да те вземе ако ще да си от Степ Ъп излязла. Възрастта не е важна - може да си на 16, ама трябва да си добра и най-вече да имаш опит и танците
Тези, които участват по клиповете поединично ги набират от модните агениции. Тоест те невинаги са танцьорки - просто наемат модел, които що годе танцува, но изглежда добре и отговаря на предварително установен типаж. Или братовчедки на певиците, илии .-.. сещаш се кви![]()
Танцьорка в дискотека - зависи от дискотеката, но ако не е Ялта или Червило ... за какви танцьорки говорим. Трябват им в повечето случаи заблудени момиченца, няма кастинги, няма нужда от танцови умения, нито външност чак неземна. Условието е да се навият да ги напъхат в мрежички като коледно саламче и да се държат "приятелски" с клиентите. Ако не си *****, не се захващай. А как ги набират - на моя приятелка, която веднъж танцуваше по-дивичко в близост до пилона в Планета управителят на заведението и предложи да работи там.. Пак повтарям - на тая професия не може да се каже танцьорка![]()
амии кактоо казах С.У ии не е в Гранд Де Лукс амии в сградата със него галериитее където са Шипка 6 маии бешееПървоначално написано от girl4eety
Силвето
![]()
![]()
амии не до колкото знам има и в Люлин до кооперативния пазарПървоначално написано от j_adore2
![]()
Силвето
![]()
![]()
Вече няма,затвориха гоПървоначално написано от meche95
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
пробвай се като търсят адреналинки![]()
ии.. пусни снимчица![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
О , да никой не се сети за адреналинка!Първоначално написано от ameli
Ама за там пак трябват години..
Интересно ми е .. родителите на авторката как приемат това , че ще става танцьорка.
О , да никой не се сети за адреналинка!Първоначално написано от ameli
Ама за там пак трябват години..
Интересно ми е .. родителите на авторката как приемат това , че ще става танцьорка ?
ДА речем,че се занимавам с танци от доста време изцяло за собствено удоволствие.Хип -хоп и народни танци две съвсем различни неща ,но доста упоритост и усилие се изискваше от мен.Не разбрах дали преди си се занимавала с това като цяло- не е шега работа танца не е игране на "кючек" има стъпки движения техники.Сигурна съм,че там кдъето ти искаш да си Пайнер ли било то или КОмиците не искат поредното момиче ,което мисли че може да танцува,само защото някой в дискотеката ти го е казал.Почни курсове,заякни,бъди издържлива това са концерти и натоварванеУспех ти желая