.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    nQk1dE tAm.. :d

Не мога повече така...

Здравейте!Дойде и моят ред да пиша тук.И така проблемът ми е следния:Познавам се с едно момче от около почти година.. аз го харесвам..много от неговите приятели ми казват че и той мен.През цялата учебна година се закачахме,усмихвахме си се,гледахме се взаимно когато примерно говорих с някое момче той веднага идваше при мен и ми казваше: какъв беше тоя.... Общо взето всичко беше идеално.. но преди 1 седмица завършихме и няма да го виждам през лятото а това ме побърква.Постоянно мисля за него..дали е добре...какво прави и тем подобни...почти всяка вечер го сънувам...не издържам...Та искам да ви попитам как да си го избия от главата... така като постоянно мисля за него се подлудявам .благодаря на всички ви за вниманието

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Нямаш ли някаква връза с него(номера му ,скайп,импулс,фейсбук) да му пишеш да излезете някъде или незнам да ходите на плаж,басейн или просто на разходка ..
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Град
    Нямам абсолютно никаква връзка с него...нито номера му имам нито скайпа

Еее все някоя твоя приятелкаа има номера на приятел на приятел на негов приятел таа би могла да му намериш номера ,скайп също,името му знаеш,може и фийсбука да му намериш не мисля,че ще е толкова трудно,просто трябва да го искааш :P
    "За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Опитай се да намериш от някоя твоя приятелка,някаква връзка - било то скайп,телефон и тем подобни..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ако искаш да го забравиш,хвани си приятел и може би ще го забравиш

Град
    Имам една приятелка...приятелка силно казано по-скоро позната която е от неговия клас.Тя е правила много опити за да ни събере...и то опити за които аз изобщо не подозирах... той й казвал че ме харесва..тя знае че аз го харесвам и така постепенно започна да ги прави едни...буташе ме към него за да се целунем...казваше му че съм го викала за да уж да дойде при мене и тем подобни щуротии.. мога да я поразпитам за скайп или номер...а ако не стане... ще се опитам да издържа без неговото присъствие през лятото..единствената ми надежда ще е да го видя някъде по случайност

Град
    Цитирай Първоначално написано от pisety000
    Имам една приятелка...приятелка силно казано по-скоро позната която е от неговия клас.Тя е правила много опити за да ни събере...и то опити за които аз изобщо не подозирах... той й казвал че ме харесва..тя знае че аз го харесвам и така постепенно започна да ги прави едни...буташе ме към него за да се целунем...казваше му че съм го викала за да уж да дойде при мене и тем подобни щуротии.. мога да я поразпитам за скайп или номер...а ако не стане... ще се опитам да издържа без неговото присъствие през лятото..единствената ми надежда ще е да го видя някъде по случайност
    Лапешки историй,тя ме бутна към него,па го викаше ,па незнам си кво.И 2мата не сте пораснали достатъчно,за да създадете връзка...

Град
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Лапешки историй,тя ме бутна към него,па го викаше ,па незнам си кво.И 2мата не сте пораснали достатъчно,за да създадете връзка...
    Точно заради това й се чуда защо ги е правила тез неща като не сме на по 10-11

Град
    Ние двамата сме достатъчно големи самоче тя явно не е.Не съм я карала аз да ги прави тези неща тя ги правеше ей така без нито дума да пробели тя си знае нейната и почва да ги върши едни всякаш сме в детската градина

Град
    Ние двамата сме достатъчно големи самоче тя явно не е.Не съм я карала аз да ги прави тези неща тя ги правеше ей така без нито дума да пробели тя си знае нейната и почва да ги върши едни всякаш сме в детската градина
    Уста нямаш ли?Кажи й да не ви се меша в живота.Според мен си го опуснала.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    facebook Само две имена - както и по горе казаха другите....

Не е възможно все някой да няма негови координати,търси при прителите му,познати...все някой ще има успех

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Vasoto129
    Не е възможно все някой да няма негови координати,търси при прителите му,познати...все някой ще има успех
    който търси намира Успех
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Ще направя всичко възможно за да намеря координатите му..благодаря на всички

Град
    in the reality : )

Re: Не мога повече така...

Здравейте!Дойде и моят ред да пиша тук.И така проблемът ми е следния:Познавам се с едно момче от около почти година.. аз го харесвам..много от неговите приятели ми казват че и той мен.През цялата учебна година се закачахме,усмихвахме си се,гледахме се взаимно когато примерно говорих с някое момче той веднага идваше при мен и ми казваше: какъв беше тоя.... Общо взето всичко беше идеално.. но преди 1 седмица завършихме и няма да го виждам през лятото а това ме побърква.Постоянно мисля за него..дали е добре...какво прави и тем подобни...почти всяка вечер го сънувам...не издържам...Та искам да ви попитам как да си го избия от главата... така като постоянно мисля за него се подлудявам .благодаря на всички ви за вниманието
    Еми ето затова не е трябвало цяла година да се зарибявате без да стане нищо между вас, защото сега нямате връзка. Най-добре вместо да се опитваш да си го избиеш от главата да направиш обратното - звънни му или му пиши да се видите. Покани го на басейн с приятели ако трябва. А другата година направете следващата крачка преди и тя да е отлетяла.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град

Re: Не мога повече така...

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Еми ето затова не е трябвало цяла година да се зарибявате без да стане нищо между вас, защото сега нямате връзка. Най-добре вместо да се опитваш да си го избиеш от главата да направиш обратното - звънни му или му пиши да се видите. Покани го на басейн с приятели ако трябва. А другата година направете следващата крачка преди и тя да е отлетяла.
    Един ден ми беше изпратил въздушна целувка понеже той беше в края на коридора а аз в началото и влизаше в час и нямаше как да дойде при мене за да ме целуне истински даже беше казал на всички че уж сме гаджета а не беше така.Веднага щом го видя ще направя следващата крачка...по всичко си личи че ме харесва...нямам какво да губя ще рискувам

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    на колко сте години бе мила ? дано нещата да станат между вас и много да си се обичате .....(поне вие) АЙДЕ УСПЕХ !
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Град
    Цитирай Първоначално написано от SladkotoPoly
    на колко сте години бе мила ? дано нещата да станат между вас и много да си се обичате .....(поне вие) АЙДЕ УСПЕХ !
    Аз съм на 14 той на 15.... Дано наистина нещата да потръгнат между нас

Повече от фен
    Хайде намери кординатите и успех!

Град
    Бургас ^^
    Мързи ме да чета темата и от заглавието мога да ти кажа само-Нарежи се !
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

ICQ,facebook,sakype ниама ли ? ако има давай оговорете се да излезете ,това е най-добре
    F**K YOU! -__________----_____|]= ==
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ),
    ...//___//
    ..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
    _________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______

Излезте някъде (като го намериш или пък другата учебна) и накрая като си тръгвате , ако не те е целунал дотогава , ти го направи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си