.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: ...

...

Писна ми

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    С бившия говорехме за общи теми...какво ни се е случило през деня..къде сме ходили как сме прекарали и разни такива

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Абсолютно за всичко си пишем. Чата в скайп е неизбежен понеже имаме нещо подобно на "връзка от разстояние". Но пък за сметка на това, за две години никога не съм се чувствала като да няма какво да си кажем. Винаги можем да си намерим тема. И най-готино ми става, когато сме си писали 2-3 часа и след това той ми се обажда (като си легнем), и си говорим по телефоните още поне половин час.

Anyway.

Мисълта ми беше, че винаги имаме тема. Дори в скайп.

Цитирай Първоначално написано от pisety000
    ...какво ни се е случило през деня..къде сме ходили как сме прекарали и разни такива
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Казваме си колко много се обичаме
    И като станеме банални започваме да се лигавиме

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Скайп съкс.....

--------------------------------------------------------

anonymous708973
    Guest
    Честно казано, предпочитам да си говоря с него по телефона... В скайп нещо не се получава - в смисъл, обсъждаме си какво сме правили през деня и прочее, но предпочитам по друг начин.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    По скайп най-много съм писал"Добро утро" , "Прибрах се " "Ела в нас" и подобни.Всичките са се съгласявали с мен,да не пишем романи по скайп,има си телефони и излизания

Супер фен Аватара на Bianc0
    Ако през повечето време от деня сте заедно много ясно,че няма да има какво да си кажете в скайп...

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Скайп съкс.....
    There's no comfort in the truth.. pain is all you'll find.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bianc0
    Ако през повечето време от деня сте заедно много ясно,че няма да има какво да си кажете в скайп...
    Ами ако не се познават толкова добре, че да не могат да намерят общи теми, тогава какво ще си пишат ?
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Хора,та то скайп не е само за чат.Пак може да се говори Така че е същото като с телефона.

Живеят само влюбените.Останалите просто съществуват!- Уилям Шекспир

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Говорим за различни неща ... Това,че сме гаджета не означава,че трябва да говорим само за любов
    Що се отнася до това,че бързо се изчерпвате - явно не ви е много интересно и приятно заедно
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на babity
    ^Глупости, глупости и пак ГЛУПОСТИ!!!

Ще илюстрирам тезата си с един личен пример. С една от най - близките ми приятелки чатовете в скайп просто не вървят. Чувстваме се изчерпани, трудно си намираме теми, но пък като се видим половин час по - късно и двете се превръщаме в едни огромни енергийни кълба, които не спират да бъбрят и да подскачат, и да се смеят, и всичко останало... Това, че разговорът не потръгва в скайп трябва да значи, че ние не сме достатъчно близки и не се разбираме добре, така ли? Айде, много ви се моля. Прекалено голямо значение отдавате на скайп.

Цитирай Първоначално написано от babity
    ^Глупости, глупости и пак ГЛУПОСТИ!!!

Ще илюстрирам тезата си с един личен пример. С една от най - близките ми приятелки чатовете в скайп просто не вървят. Чувстваме се изчерпани, трудно си намираме теми, но пък като се видим половин час по - късно и двете се превръщаме в едни огромни енергийни кълба, които не спират да бъбрят и да подскачат, и да се смеят, и всичко останало... Това, че разговорът не потръгва в скайп трябва да значи, че ние не сме достатъчно близки и не се разбираме добре, така ли? Айде, много ви се моля. Прекалено голямо значение отдавате на скайп.
    Напълно съм сагласен !

Супер фен Аватара на Bianc0
    Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    Цитирай Първоначално написано от Bianc0
    Ами ако не се познават толкова добре, че да не могат да намерят общи теми, тогава какво ще си пишат ?

Ами ако не се познават толкова добре защо изобщо са тръгнали?Ти ако не си опознал/а някой би ли тръгнал/а с него/нея?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си