.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

искам да отслабна ;ss

Здравейте!
    Ами аз имам един проблем .. трябва да сваля поне 10кг за 80-85 дена.
    Започнах да правя коремни преси .. всеки ден с 10 повече от предния ден..разхождам се около 30 мин понякога и повече и скачам около 10 мин..четох за разни диети ама ми се сториха трудни ;x четох и чe топлата вода помага за отсабването..четох и за студената и незнам дали има нещо вярно..Искам да ви попитам някой който отслабвa или който го е направил да ми каже как..смисъл какво е ял\пил какво е спортувал. : ((

Мега фен

Re: искам да отслабна ;ss

Цитирай Първоначално написано от silwiqqq
    Здравейте!
    Ами аз имам един проблем .. трябва да сваля поне 10кг за 80-85 дена.
    Започнах да правя коремни преси .. всеки ден с 10 повече от предния ден..разхождам се около 30 мин понякога и повече и скачам около 10 мин..четох за разни диети ама ми се сториха трудни ;x четох и чe топлата вода помага за отсабването..четох и за студената и незнам дали има нещо вярно..Искам да ви попитам някой който отслабвa или който го е направил да ми каже как..смисъл какво е ял\пил какво е спортувал. : ((

Аз сега съм в период на топене на мазнините. Пия L-Carnitine (хранителна добавка) и има ефект,но трябва много тренировки,1 кутия (60 капсули) стига за 2 седмици. Ако иска си купи и ходи да тичаш...
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Мерси за съвета обаче не искам да пия добaвки..хапчета и т.н.

Брат ми отслабна с 25 кг за 1 месец но той ядеше само мандаринии,което не е здравословно
    Ами тия диетии,които ги има в нетаа,а те са хилядии,не са ефикасни според мен ако ще правиш някаква специална диета по-добре отиди на диетолог,той ще ти каже какво да ядеш и какво не,кое е полезно и кое е вредно за твоя оргънизъм.Ноо едно е сигурно,няма да ядеш сладко,мазно,тестени изделия,наблягай повече на плодовете и зеленчуците,още повече,че е лято времето е хубаво,може да ставаш сутрин и да тичаш в парка,или ако няма наблизо парк да обикаляш блока дори движи се повече,спортувай по 1 час на ден и не само ще отслабнеш(ако се храниш и здравословно де) но ще си и стегната тайната на отслабванетоо е да изгаряш повече калории отколкото си поела.Изгради си някакви хранителни навици,например да не вечеряш по-късно от 8 часа,да се храниш на порции,за да контролираш количеството храна,което ще изядеш,не направо от тенджерата или от тавата
    Фитнеса също е вариант за тренировки,ако имаш възможността,инструктора може да ти направи програма специално за теб,с която да стегнеш и оформиш частите от тялото си,които не харесваш
    "За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел

хаха не става само с " искам да отслабна " .. трябва ти много тренировки и най вече диети , ако не можеш да спазваш диети поне се опитвай да ядеш повече плодове и зеленчуци много вода и сокове , избягвай сладки работи и чипсове .. ходи на фитнес , тичай в парка , изкачвай стълби ..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Изключваш от менюто си - сладко , газирано , пържено , вредни храни.
    Ядеш - месо , зеленчуци , плодове , белтъчини ..
    Спортуваш! Избери това , което те влече - плуване , тенис , баскетбол , волейбол. Каквото пожелаеш + тичане всеки ден. Скачането на въже също помага. Ако искаш и домашни тренировки .. има много сайтове. Може и фитнес.
    Ако искаш започни диета - 90 дневната е страхотна , има много диети.
    Но , ако имаш мазнини не очаквай с коремни преси да стане. Първо трябва да премахнеш мазнинките с кардио и диета.
    По-късно ще добавя още няколко неща.

И 500 коремни преси на ден да правиш - няма да отслабнеш. Трябва ти кардио, не коремни преси. Пресите правят мускули, а ти ако имаш повечко мазнини в коремната област - няма да стане нищо. ТРЯБВА ДА ТИЧАШ. Ако от разходките се отслабва, аз до сега да съм станала манекенка. Тридесет минути ходене е 'нищо' в сравнение с 30 минути тичане или каране на колело. Трябва ти спорт. Диети в т'ва топло време едва ли. То и без т'ва сега има супер много плодове и зеленчуци - възползвай се от тях.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

yoyosf, брат ти как не се е изприщил от тия мандарини ?

А иначе по темата :Едно не разбирам, как преценявате,че трябва да отслабнете, за еди си колко време ? Потавяте си някякви срокове и то за какво ? Те хората се блъскат с години да поддържат фигури ...
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

мерси на всички..

Мега фен Аватара на iiordanova
    + добавям , че не трябва да ядеш след 19 часа.
    Ти какво реши да правиш ?

ем взех от всички савети .. повече спорт аз имам колело ще карам бягането ми е трудно ама колкото мога и кардио .. повече плодове и зеленчуци аз сладкото отказвам..хляб от 3-4 месеца не ям мазното ще спра.. и след 18:30 - 19:00 няма да ям : )) И още един път мерси на хората които си направиха труда да отг.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от silwiqqq
    ем взех от всички савети .. повече спорт аз имам колело ще карам бягането ми е трудно ама колкото мога и кардио .. повече плодове и зеленчуци аз сладкото отказвам..хляб от 3-4 месеца не ям мазното ще спра.. и след 18:30 - 19:00 няма да ям : )) И още един път мерси на хората които си направиха труда да отг.

кардиото е бягане (доколкото знам аз) и L-Carnitine-ът не вреди . : )
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Бих ти препоръчала да преминеш на 90 дневната диета , която аз лично не наричам диета, а режим на хранене изключетелно лесна за спазване : няма глад , дори има ден в който може да си позволиш някоя друга пастичка или кифла .На този режим съм от 26 дни и след водния ден мисля да се премеря и да няма резултат мисля че ще продължа , спортувай повече тичането наистина много ще ти помогне особено ако е под формата на ХИЙТ тренировката , изкачвай стълби пеш , скачай на въже отново под формата на ХИЙТ тренировка хем не отнема много време , хем топи перфектно подкожните мазнини , не спирай коремните преси малко или много оказват някакво влияние направи си нещо като сутрешна гимнастика с коремни преси , лицеви опори , навеждания , клякания и тн . Тае-бото също много помага , изгарят се около 800 калории на тренировка , оформя тялото и не стават големи мускули , ако имаш възможност се запиши на нещо танци , плуване фитнес за друго в момента не се сещам дано да съм ти помогнала , а да и не прави всичко за време там колкото беше написала 80-90 дена ,ако започнеш да се занимаваш с нещо сериозно бягане , тае-бо или друго недей да спираш след като отслабнеш или ако не отслабнеш на първата седмица да се откажеш най-важните неща при отслабването са ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ , СПОРТ и ПОСТОЯНСТВО и другото което е , не е най-важното кантара да показва малко килограми , важно е как изглеждаш и как се чувстваш
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    Бих ти препоръчала да преминеш на 90 дневната диета , която аз лично не наричам диета, а режим на хранене изключетелно лесна за спазване : няма глад , дори има ден в който може да си позволиш някоя друга пастичка или кифла .На този режим съм от 26 дни и след водния ден мисля да се премеря и да няма резултат мисля че ще продължа , спортувай повече тичането наистина много ще ти помогне особено ако е под формата на ХИЙТ тренировката , изкачвай стълби пеш , скачай на въже отново под формата на ХИЙТ тренировка хем не отнема много време , хем топи перфектно подкожните мазнини , не спирай коремните преси малко или много оказват някакво влияние направи си нещо като сутрешна гимнастика с коремни преси , лицеви опори , навеждания , клякания и тн . Тае-бото също много помага , изгарят се около 800 калории на тренировка , оформя тялото и не стават големи мускули , ако имаш възможност се запиши на нещо танци , плуване фитнес за друго в момента не се сещам дано да съм ти помогнала , а да и не прави всичко за време там колкото беше написала 80-90 дена ,ако започнеш да се занимаваш с нещо сериозно бягане , тае-бо или друго недей да спираш след като отслабнеш или ако не отслабнеш на първата седмица да се откажеш най-важните неща при отслабването са ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ , СПОРТ и ПОСТОЯНСТВО и другото което е , не е най-важното кантара да показва малко килограми , важно е как изглеждаш и как се чувстваш
    аз съм на същото мнение и аз съм за втори пъът на 90 дневата и мисля да си я продължа ,защото и мн добра като режим
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

хах и аз ще се вазползвам от съветите ви!! :P а една кафена чаша шоколадов сладолед позволено ли е и ако не е г/д колко калории има

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Може сладолед.

Супер фен
    Град
    София
    Зарежи диетите, спортувай много, яж здравословно! На ден може да увеличиш до 100 коремни преси, бягай около 1-2 ч., скачай на въже не по 10 мин. а по 1 час, може да се запишеш на някакъв спорт например тенис (много е ефикасен )! Яж повече зеленчуци и плодове и не вярвай на това с водата, на диети и т.н.
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Oх, и на мен това ми е голям проблем, но се опитвам да тренирам повече.. обожавам сладкото и това ми е ОГРОМЕН проблем .. Сега лятото си казах, че ще отслабна и тренирам, казаха ми също, че сутрин преди да ядеш всичко друго пиеш една чаша топла вода и през деня само трябва да не ядеш хляб, всичко друго можело .. Малко не ми се вярва, но.. кой знае може да стане .. Сега съм решила да си ям но после двойно да си го израсходвам.. Това са моите съвети, не съм пробвала диети, не ти ги и препоръчвам, защото след това се качват двойно свалените килограми(поне така съм чувала) и затова не се наемам, цял живот няма да съм на диета все пак !

Banned Повече от фен
    Що надебелявате като се мъчите да отслабвате после?

Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Що надебелявате като се мъчите да отслабвате после?
    Тъпи въпроси не искаме...

Хах и аз ще се възползвам от съветите ви..
    Иначе аз преди няколко седмици се бях хванала на бас, че мога 2 дена да карам само на вода.. Много съм зле знам, ама като 2 дена пих само вода и най - много да съм изяла 2 бисквитки, свалих 2 - 3 кг. Прекалено е, такаче само ако искаш го направи. Иначе тичане по 1 - 2 ч. на ден, коремни преси примерно: 50 сутрин и 50 вечер, намаляваш сладко, тестено, газирано и прочие.. Тае бо-то също много помага. Аз преди съм ходила и хем, че беше забавно и много полезно. И най - важното отслабваш Даже мисля сега пак да се запиша, защото отново съм на тема : ОТСЛАБВАНЕ
    Таа.. Тва са ти най - важните неща.. А да и наблягай повече на плодовете и зеленчуците.. Други диети .. Няма смисъл (:
    Е приятни тренировки ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си