Бих ти препоръчала да преминеш на 90 дневната диета , която аз лично не наричам диета, а режим на хранене изключетелно лесна за спазване : няма глад , дори има ден в който може да си позволиш някоя друга пастичка или кифла .На този режим съм от 26 дни и след водния ден мисля да се премеря и да няма резултат мисля че ще продължа , спортувай повече тичането наистина много ще ти помогне особено ако е под формата на ХИЙТ тренировката , изкачвай стълби пеш , скачай на въже отново под формата на ХИЙТ тренировка хем не отнема много време , хем топи перфектно подкожните мазнини , не спирай коремните преси малко или много оказват някакво влияние направи си нещо като сутрешна гимнастика с коремни преси , лицеви опори , навеждания , клякания и тн . Тае-бото също много помага , изгарят се около 800 калории на тренировка , оформя тялото и не стават големи мускули , ако имаш възможност се запиши на нещо танци , плуване фитнес за друго в момента не се сещам дано да съм ти помогнала , а да и не прави всичко за време там колкото беше написала 80-90 дена ,ако започнеш да се занимаваш с нещо сериозно бягане , тае-бо или друго недей да спираш след като отслабнеш или ако не отслабнеш на първата седмица да се откажеш най-важните неща при отслабването са ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ , СПОРТ и ПОСТОЯНСТВО и другото което е , не е най-важното кантара да показва малко килограми , важно е как изглеждаш и как се чувстваш