- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена ли съм? Да му кажа ли?!
Такаа... значи проблемът е следния... Преди няколко месеца (зимата) се запознах (добре, де започнахме да си пишем) с едно момче от съседния клас. Долу-горе се опознахме. Тогава не проявявах почти никакъв интерес към него, защото харесвах друго момче. Но преди около месец, осъзнах, че харесвам този, с когото си пиша страшно много... Започнахме да си говорим в училище и да се закачаме достаТой постоянно се дразни с мен - например казва ми, че приличам на бухал, котка и какви ли не животни
, пише ми на стената във фейсбук... Напоследък започнахме и да излизаме, но не само двамата, а и с други приятели, обаче аз забелязвам, че той обръща най-много внимание на мен и все стои до мен
![]()
така дее... даже някои мои приятелки ми казват, че той сигурно ме харесва, но пък веднъж най-добрата ми приятелка го пита по скайп и той каза "не мисля че я харесвам" или нещо от сорта
иии даа... Може ли по някакъв начин да ми дадете идея какво да правя
![]()
![]()
![]()
![]()
по скайп и той каза "не мисля че я харесвам"това не означава нищо... той мн добре знае че тя е шпионин
![]()
А и, хващаш го някъде и лично, не по скайп, му казваш така и така какво чувстваш, и ако всичко е така както го описваш, ако не веднага, то той ще обмисли малко и ще ти отговори, почти със сигурност положително.
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
Кажи му,вероятно и той те харесва..Няма какво да губиш - действай..Но както ти казаха - ЛИЧНО,а не по скайп,телефон и тем подобни..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Трябва лично да му кажеш, че го харесваш. Ако той наистина те харесва едва ли ще каже на твоята приятелка. Действай колкото се може по-бързо!![]()
даа... но пък малко ме е страх, понеже два пъти са ме рязали доста гадно![]()
иии не знам как може да реагира...
Старх те е, но по добре му кажи. Може да те харесва и да не те отблъсне, а ако не му признаеш чувствата си може и да го загубиш! Пробавай! Нищо не губиш! Дори и да те отблъсне поне ще знаеш, че си опитала и колкото и да е гадно ще го преживеш някак си! Успех!![]()
Be U - rself !! : ))
Спокойно, просто отиди и му го кажи... Аз имах същият проблем и накрая казах на момчето какво чуствам (въпреки че беше от онези който сеправят на недосегаеми) той ми призначе също ме харесва...Проблемът обаче бешече аз трябваше да тръгна за Англия, но той получи стипендия и отиде да учи в Кембридж...Така, че споко просто му кажи всичко...
НиКоЙ нЕ сИ оТиВа От ТоЗи ЖиВоТ дЕвСтВеН, зАщОтО жИвОтЪт ПрЕеБаВа ВсИчКи!
Прави му намеци. Ако те харесва(а и да не те) веднага ще схване на къде отиват нещата...![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Благодаряя![]()
... но там е работата, че имам чувството, че се държи почти еднакво с всички момичета и никога не показва емоции... И се заяжда с мен страшно много :Х
Благодаря
Браво...след като се заяжда с теб може би те харесва?Но...само с теб ли?
Не мога да видя тооолкова голяма разлика между държанието му с мен и някои други момичета... вчера например постоянно идваше при мен и ме прегръщаше и после започна да ме обарва![]()
![]()
![]()
понеже бях с едно огромно деколте
![]()
![]()
![]()
![]()
После вечерта като си писахме той се беше навил да идва до нас (а живее а на другия край на града
![]()
) , но пък не дойде, защото стана твърде късно
![]()
Гадното е, че наживо започна да не се заяжда толкова много, а в скайп и фейсбук е много гаден и то само с мен
![]()
![]()
Гаден ?! Аз си мислех, че закачлив и че на теб ти харесва...
Мойто момиче, със skype НИщО не става...
на 15Лапешка работа...На колко години сте?![]()
Значи не е дорасъл.. кво е тва? Заяждал се.. ми заеби го!
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
И аз си мислех да се откажа... няма смисъл![]()
Отиваш и му казваш![]()
![]()
Толкова е просто.УСПЕХ
![]()
![]()
![]()
Амиии... Благодаря![]()
и без това нищо не губя
![]()
Местя я в по-подходящ раздел.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тва мислех да пиша.. ;д успехПървоначално написано от Paramour
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Благодаря на всички... Е, казах му![]()
![]()
Той малко се изненада в началото, защото изведнъж му го сервирах
![]()
После каза, че го е подозирал и че лесно се разбирало
И накрая каза, че му трябва време да го обмисли...
айде ше чакаме развръзкатаПървоначално написано от kalcun4i
![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle