.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Да помогнем на Матея Пенев и всички момчета от трамвай N20

Днес от 21 часа ще се проведе бдение със свещи пред сградата на следствието. Сборен пункт 20:30 часа пред кино "Изток". Да подкрепим нашите несправедливо задържани приятели!!!
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    www.emoenevinen.com - Емо, едно от задържаните момчета.
    За Матея знам само групата в фейсбук, ако има и другаде информация пускай.Хората трябва да знаят какво се случва в тая скапана държава.

http://www.facebook.com/victor.v.yotov#!/group.php?gid=114193428627500 - ето и фейсбук групата в подкрепа на Матея

внесете малко инфо по темата :)
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    внесете малко инфо по темата
    Става въпрос за това, че група скинари (някъде пишат скинари, другаде анархисти а трети пишат че са били и скинари и анархисти които враждували помежду си) нападат без причина младежи отивали на мирен протест. Като в последствие ги смазват от бой и ги вкарват в болница. На на едното момче дори му правят операция вследствие на раните му нанесени от тези изроди. Мой приятел пострада при това меле бит от същите тези хора. И има хора които защитават тия типове? Че даже и сайтове правят в тяхна защита? Що за наглост? На първия като му погледнеш гнусния скинарски фейс и ти става ясно що за стока е. Такъв човек не бих защитил никога, пределно ясно ми е че е напълно възможно да е участвал в нападението като го гледам. Защото точно такива смешници си мислят че като ходят с горнища на Lonsdale и са безсмъртни. Другия пък мама и тате го защитават със стария номер "Ами той си беше вкъщи с нас, нашия син е невъзможно да извърши подобно нещо, той е примерно момче". Просто пълен смях от всяка гледна точка. Нищо няма да постигнете с тия сайтове и групи във фейсбук. Полицията си знае работата. Тези уроди ще бъдат наказани...

мммммм, скинарите са ми ясни
    те са най-арната стока в цялата страна :lol:
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

мммммм, скинарите са ми ясни
    те са най-арната стока в цялата страна
    Мой познат (приятел е силно казано) скинар (Иван Янакиев) уби момче ей така без нищо, затова и на мене ми е предлно ясно що за стока са такива хора и на какво са способни...

Супер фен Аватара на dead_princess
    Болен ямболски мозък, мога да ти гарантирам, че Матей не е скинар.Не се изказвай неподготвен, защото ставаш смешен.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    alexandr0v ти си много неадекватен бе.
    то густо, то пусто

Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    Болен ямболски мозък, мога да ти гарантирам, че Матей не е скинар.Не се изказвай неподготвен, защото ставаш смешен.
    Ти и да ми гарантираш и да не ми гарантираш ми е през оная работа. На челото му пише "отрепка". И незнам дали моя мозък е болен - все пак не аз защитавам подобна измет.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от alexandr0v
    Ти и да ми гарантираш и да не ми гарантираш ми е през оная работа. На челото му пише "отрепка". И незнам дали моя мозък е болен - все пак не аз защитавам подобна измет.
    ти си компетентен във всяка една тема, много си начетен майна.... уж не ги харесваш пък твой познат е такъв, и пак твой познат са го били в трамвая... много познати много нещо.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Измет е майка ти, че те е родила.

Фен Аватара на Yobs1912
    Град
    Пловдив
    Тва момче беше на шествието за 162 години от рождението на Г.С.Раковски в Пловдив.Матея и всичките задържани са невинни!

Ще си дърпаме ушите по-късно за разпространението на снимки и имена.
    За съжаление, поради лични причини, няма да уважа събитието.
    Успех на всички и бъдете кротки.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    внесете малко инфо по темата
    Става въпрос за това, че група скинари (някъде пишат скинари, другаде анархисти а трети пишат че са били и скинари и анархисти които враждували помежду си) нападат без причина младежи отивали на мирен протест. Като в последствие ги смазват от бой и ги вкарват в болница. На на едното момче дори му правят операция вследствие на раните му нанесени от тези изроди. Мой приятел пострада при това меле бит от същите тези хора. И има хора които защитават тия типове? Че даже и сайтове правят в тяхна защита? Що за наглост? На първия като му погледнеш гнусния скинарски фейс и ти става ясно що за стока е. Такъв човек не бих защитил никога, пределно ясно ми е че е напълно възможно да е участвал в нападението като го гледам. Защото точно такива смешници си мислят че като ходят с горнища на Lonsdale и са безсмъртни. Другия пък мама и тате го защитават със стария номер "Ами той си беше вкъщи с нас, нашия син е невъзможно да извърши подобно нещо, той е примерно момче". Просто пълен смях от всяка гледна точка. Нищо няма да постигнете с тия сайтове и групи във фейсбук. Полицията си знае работата. Тези уроди ще бъдат наказани...
    Емо е бил подложен на детектора на лъжата, но резултата не им е харесал, а именно, че няма абсолютно нищо общо със случката.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ти си компетентен във всяка една тема, много си начетен майна.... уж не ги харесваш пък твой познат е такъв, и пак твой познат са го били в трамвая... много познати много нещо.
    Е й? Аз имам и познати от цигански и турски пройзход, но това значи че ги харесвам. Просто не одобрявам това че подхождат към всичко което не им харесва с такава агресия и жестокост. Ако всичко се решаваше с бой... олеле майко, накъде отива тази държава незнам...

П.П: dead_princess, майка ми е починала, остави това ами не отива на момиче да говори така...

Тогава се извинявам за майка ти, но и ти не обиждай хората без да ги познаваш защото май не си много информиран по случая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си