.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

Просто искам да споделя

Не мислех, че и аз някога ще пусна тема тук Темата е, за да споделя просто Значи .. Познавам едно момче (Ц.) от одавна, но от година и малко сме добри приятели. Аз живея в София, той в селото, където ходя при баба и дядо и може би, тва е проблема на цялата история.Всички мислеха, че ходим по неизвестна причина ;d да - харесвам го и то от доста време, да кажем 6-7 месеца, но си мълча - страх ме е да не прееба приятелството ни .Една добра приятелка (Н.) от там ми казваше само как и той ме харесва, но за мен тва бяха глупости, той не го показваше.. изпращаше ми смесени сигнали.. може би и за това ме беше толкова страх.. Всичко си беше перфектно - излизахме вечер като бях там заедно с неговия най-добър приятел (П.) и Н. Цяла вечер закачки и тъй нататък (няма да изпадам в подробности и без това е достатъчно дълго) седяхме от 22ч. до към 4/5 сутринта и така всяка вечер, когато бях там.
    Преди 2 дни си беше написал на скайп мече , П. също .. на бъзик го питах, дали тези мечки са си ги написали един за друг, той ми отговори с "да", аз "знаех си " и той ми прати мече..
    На следващия ден беше сложил и целувка..излезе и ми написа само едно "лека " и слънце, а принципно дори след 2 мин. да се връща пише прегръдка..още тогава ми стана ясно
    Вчера вечерта един приятел (А.) му писа
    -за кой са тези целувки, да не би да са за Цвети?
    -не
    -защо
    -така
    -е защо бе тя е хубаво момиче
    -знам..за И. са бе
    -да не би да ходите
    -да

прочетох хронологията .. много гадно ми стана, говорихме си с Н. и тя ми каза "абе по всичко си личи, че те харесва направил го е само защото си от друг град, въпреки, че си цяло лято тук, пък и ще ходиш с нас на лагера.. просто ако беше тук всичко щеше да е различно" (ще ходя на лагер от там където ще са всички споменати до сега без А. ) .. еми общо взето тва е .. мерси на всички, които отделихa време да го прочетат ..
    П.П. - съжалявам ако някъде има правописни или пунктуационни грешки

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Скайп драми....

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А въпросът ти е ... ?!
    Иначе ще кажа само едно - лапешки истории
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    А въпросът ти е ... ?!
    няма въпрос .. няколко пъти повторих, че искам просто да споделя ..
    до колкото тва със скайпа - да, когато не съм там си пишем, говорим си по телефона..
    за лапешките истории - еми хубаво тва си е твойто мнение, нямам нищо напротив да ме нахраните ..

Може би нямаше да ми е толкова гадно ако нямах отделно семейни проблеми, защото знам, че нито е първият, нито последния.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Добре ,че е скайпа..Ако нямаше скайп и други чат програми,какво щяхте да правите.Щеше да се наложи на повечето момковци, да говорят наживо с момичетата.

Град
    Sofiq

:)

имам чуството, че четете м/у редовете .. казах, че като съм там излизаме всяка вечер .. ама като съм на 180км. по водопровода ли да си говорим ?!

Град
    Едно време също е имало връзки от рязстояние,па са се спрявяли и без интернет.Да въртиш любов по скайп е най-грешното нещо..

Град
    Sofiq

^ ако имах избор не бих "въртяла любов" по скайпа, просто по скайп и телефон общуваме, когато нямаме възможност фейс ту фейс

Град
    С това обяснение какво ти пратил по скайп,па приятелят ти го питал и т.н,
    прави обстановката детска и виртуална...

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Мм на колко сте ?
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Sofiq

аз -15 , той -16

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Едно време също е имало връзки от рязстояние,па са се спрявяли и без интернет.Да въртиш любов по скайп е най-грешното нещо..
    Да... Така са се справяли като са се виждали веднъж месечно за по два дена, защото само тогава минава влак, че направо мамата си трака И ако е имало толкова хубави връзки от разстояние и хората са умеели да ги поддържат нямаше проституцията да е най-древната професия. Тъй че за кое "едно време" говорим? Хората затова са измислили нета и телефоните - за да се КОМУНИКИРА НА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ. Тъпо е когато сте в съседни блокове, а се прибирате вкъщи,за да си чатите, но в случая момичето е право.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Да... Така са се справяли като са се виждали веднъж месечно за по два дена, защото само тогава минава влак, че направо мамата си трака И ако е имало толкова хубави връзки от разстояние и хората са умеели да ги поддържат нямаше проституцията да е най-древната професия. Тъй че за кое "едно време" говорим? Хората затова са измислили нета и телефоните - за да се КОМУНИКИРА НА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ. Тъпо е когато сте в съседни блокове, а се прибирате вкъщи,за да си чатите, но в случая момичето е право.
    Не е било така,дядо ми и баба ми ,като са били на голямо разстояние,са се виждали всяка седмица,пък и верни са си били...И ако проституцията е най-древната професия,аз съм Батман.....

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    А въпросът ти е ... ?!

Град
    Sofiq

/

^ пф .. чети .. отговорила съм на тоя пост вече

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Еми какво .. ходят. И? Той няма да седи да те чака вечно... Пропиляла си си шанса да бъдеш с него.
    Това е...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Sofiq

^той не е правил намеци, за да ме "чака" ?! Ако не даваше смесени сигнали, сега да я нямаше тая тема

Супер фен Аватара на diksi
    Кажи му, че е много секси и го искаш за мъж! После ако каже да - яко.. Ако каже не, се едно т`ва не се е случвало..

Повече от фен
    Кофти се е получило. А не е ли възможно приятелката ти (Н. май беше) да се заблуждава и той да не те харесва и да сте разбрали всичко погрешно?
    Ако не е така, може би проблемът наистина е, че сте от различни градове. Пробвай да поговорите и да обсъдите, ако наистина те харесва де.

Град
    Sofiq
    ^ ами възможно е .. не сме сигурни .. ама просто на моменти се държи сякаш ме харесва, после все едно сме познати само .. мисля, че и той самият е объркан щом поведението му е такова, обърква и мен. Ще се опитам да събера кураж и да поговорим, когато си отида, фейс ту фейс, малко ще е трудно заради гаджето му, но ще се пробвам ..

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Действайй .. Изнасили го на лагера и го заеби

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от cw3tty
    ^ ами възможно е .. не сме сигурни .. ама просто на моменти се държи сякаш ме харесва, после все едно сме познати само .. мисля, че и той самият е объркан щом поведението му е такова, обърква и мен. Ще се опитам да събера кураж и да поговорим, когато си отида, фейс ту фейс, малко ще е трудно заради гаджето му, но ще се пробвам ..
    Точно!! Давай.. пожелавам ти успех.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Sofiq
    ^ Мерси , благодаря и на всички , прочели темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми