.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Струва ли си?

И аз не знам защо точно пускам тази тема , може би просто искам да споделя огромната си мъка.Случая е такъв , че доста пъти отрязвах момчето , което обичам вече повече от година.Той се опитваше да се сближи с мен безброй много пъти , а аз винаги се отдръпвах.Нямам представа защо го правех.Сега съжалявам ужасно многоо.Той вече си има гадже и съм напълно отчаяна.Кажете според вас има ли начин да поправя нещата.Остават ни два дни до края на годината и идва лятото , което не знам как ще преживея ако не го виждам.

Супер фен Аватара на Passi0n
    забрави за него
    той си е намерил вече приятелка
    да няма да те чака 10 години, за да му пуснеш

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    не си струва, по- добре го забрави

ми най-добре ще е да го збравиш!
    ако тръгнеш отново да се занимаваш ще има прекалено много наранени в цялата работа...и ако накрая разбереш,че не си е струвало ще е мн мн мн кофти.
    НАмери си някой друг!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Харесвало ти е ,да те търси и да те иска.Е вече свърши.Невярвам да иска ,да е с теб ..Все пак можеш,да го спреш и да говорите очи в очи.Успех

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Забрави го. Пък и едва ли го обичаш, просто ти е обръщал внимание и ти е чешел егото, което след като е спрял да прави, ти е залипсвало. Искаш го само, защото не можеш да го имаш.

Ще преживееш да не го виждаш цяло лято по същият начин, по който си го преживяла и миналата година.
    Цяла учебна година си се правила на "дръж ми шапката", сега в последните дни си се сетила, че човекът може би няма мисия цял живот да ти тича подир дупето.
    Всеки път ще ти се натрива така носа, докато не си изясниш какво искаш.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ами ти си си виновна, че не си му отвърнала.. какво очакваш да ти кажем ?!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на diksi
    Кажи му, че го харесваш.. И после виж какво ще стане.. В смисъл, поне да си опитала

Най-добре не му се меси в новата връзка, остави го да бъде щастлив.

Повече от фен
    Еми като си патка и си си пропиляла шанса, няма какво да направиш. Да си мислила на време, а нека ти е за урок за следващия път.
    "Оценяваме нещо едва когато го изгубим". Вярно, нали?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от justwondering
    Еми като си патка и си си пропиляла шанса, няма какво да направиш. Да си мислила на време, а нека ти е за урок за следващия път.
    "Оценяваме нещо едва когато го изгубим". Вярно, нали?
    Подкрепям с две ръце !!! Това да ти е за урок

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Щом се правиш на оборотна и интересна така е .. На него му е било гадно 1 година сега и на тебе ще ти е малко гадно .. На него му е минало и на теб ще ти мине

Супер фен Аватара на Bianc0
    Аман от такива,които не знаят какво искат...

Ако не се беше правила на оборотна...Поне ще ти е за урок

като сте такива жените, никога незнаете какво искате.. обичала го пък не го отбягвала, отрязвала го. .ем кво да ти кажа, честито

Ако успееш да ми обясниш как точно го режеше като го обичаш?! Това някаква защитна реакция ли беше или просто си го разиграваше момчето. С риск да те обидя, ти казвам, че не го заслужаваш! И не трябва да правиш нищо! Просто се примиряваш, че е намерил щастието с друго момиче и спираш да разиграваш момчетата така!

Цитирай Първоначално написано от pitfall
    не си струва, по- добре го забрави
    +1

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    йе йе... цяла година те е харесвал после си е намерил приятелка и ся го искаш е тва му се вика егоизъм
    GTA Stunting

Еми повече от година си бягала от него, а пък сега след като той те е превъзмогнал искаш нещо.Тъпо е... разбирам ме ти е кофти ама нз какъв шанс имаш пак да си с него.Ако прецениш,че все още има някъв шанс пак да сте заедно, опитай !

Град
    in the reality : )
    Според мен си от онези момичета, които само си мислят, че обичат и сега толкова много го искаш, защото не е твой. Остави момчето на мира, предполагам, че с новата ще му е по-добре.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

ДА ТИ Е ЗА УРОК!!!!
    F**K YOU! -__________----_____|]= ==
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ),
    ...//___//
    ..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
    _________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______

Чак пък да не го заслужава е малко пресилено.Да,сгрешила е,ама малко преигравате,малко по-спокойно го карайте,не го е убила.Моят съвет е засега да не се занимаваш и каквото ще стане,ще стане (: Не се впрягай толкова,в живота си ще срещнеш още много хора

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Според мен си от онези момичета, които само си мислят, че обичат и сега толкова много го искаш, защото не е твой. Остави момчето на мира, предполагам, че с новата ще му е по-добре.
    Аз мисля,че тя най-добре си знае какво чувства,много сте ми интересни като се изявявате като разбиращи от това какво се случва в главите на хората.

Божее! Бях в сащата ситуация до преди месец 2 но вече той е минало за мен а аз за него ... предполагам че и аз гадничко е ноо ще се оправиш скоро до 2 седмици успех и добре дошла в клуба :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си