Преди бях разправял за моя проблем, но не можах да намеря темата и затова пиша пак. Накратко ще ви кажа история. Харесвам едно момиче, познаваме се от малки. Като по малки сме били "гаджета". В 5ти клас се преместих в друг клас и тя направи всичко възможно да дойде в моя. След това се скарахме и от 5ти до 7ми клас почти не си говорехме. Към края на 7ми клас отново започнахме постоянно да поддържаме контакти. Приеха ни в едно даскало(не бяхме в една паралелка). Цял 8ми клас ходихме заедно и се прибирахме заедно, докато не дойде лятото. Тя срещна някакъв волейболист. Влюби се в него и това е. Тази година стана на въпрос нещо за чувства и аз и казах, че изпитвам чувства към нея. Тя незнаеше кво да ми каже, но в последствие каза, че не изпитва същите чувства. Искаше да говорим на тая тема, но мене цяла седмица ме нямаше, защото бях на състезание и така си остана. Но започнах на скоро да усещам повече внимание от нея. Като влезе в скайп първата и работа е да ми пише. Каза ми, че не и трябват волейболисти, а пари. Започна да иска да се прибираме заедно(два пъти ми се обади, но аз и двата пъти се бях прибрал) и спря да ми звънни. Оня ден ми звънна 10 часа вечерта и ми каза, че иска да излезем на разходка. И аз естествено казах "да" и тя доста се зарадва. Поразходихме се. Седнахме на люлките пред тях и си говорихме. Баща и дойде по едно време да я прибере, но тя каза че иска да остане още 10тина минути. Накрая като се прибира, отидох с нея до входа и тя ми каза ела да те прегърна и се прибра. Проблема е , че след 4 дена завършваме даскало и тя ще си отиде на село най-вероятно(както и тази събота и неделя). Според вас изпитва ли някакви чувства към мене(най-вече питам момичетата, защото може да са попадали в такава ситуация)?