.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Не мога да реша..

Не мога да реша какво да направя
    Значи кандидатствах за Природоматематическа гимназия "Васил Друмев", Велико Търново и Старопрестолна гимназия по икономика
    гр. В. Търново , но имах по-голямо желание за ПМГ .
    При първото класиране ме приеха в гимназията по икономика и за мой късмет най-добрата ми приятелка също е приета там , дори в една паралелка.(това много ме радва..) .Но все пак както споменах имам по-голямо желание за ПМГ защото до колкото знам ПМГ-то е по-елитно.Там има малка вазможност да вляза ,но все пак я има . И сега не мога да реша дали да се пробвамтам,защото ако пробвам си губя мястото в икономиката.. а ако случайно вляза в ПМГ-то ще трябва да сам сама в смисъл без приятелката ми ,а това също ми е проблем,защото съм доста срамежлива и притеснителна,а приятелката ми неиска да се мести от икономиката.... иии направо ми се реве ;(;(;(
    Mоля ви посаветвайте ме нещо ... :S

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Не се подлъгвай, че там е и приятелката ти. Това е твоето бъдеще. А и там ще намериш много нови приятели. Щом ти се учи там няма какво да се колебаеш. Успех!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Първо - По време на второто класиране НЕ ГУБИШ мястото си от първо класиране..Така,че според мен се опитай,пък може и да те приемат..Наистина това е твоето бъдеще и няма смисъл да си го пропиляваш само защото не си опитала,защото в Иконома е била приятелката ти..Не се притеснявай..Ще се запознаеш и с новия си клас..Няма място за притеснения..
    И още веднъж ти казвам - Според мен опитай..Нищо не губиш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на iiordanova
    НЕ губиш мястото си от първото класиране.
    Опитай , не губиш нищо.
    С каква паралелка искаш в ПМГ - то ?

Ами биология и здравно образование или география и икономика.

Супер фен Аватара на someonerandom
    За мен е огромна глупост да отидеш в друго училище заради приятелката си...Сега ще е нов клас,никой никого няма да познава и няма да е толкова трудно да се запознаеш с нови хора.Прави каквото е най-добре за теб,приятелката си може да я виждаш извън училище
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Попринцип Биологията е по-доброто. Ама и по-висок бал. Макар че и Географията не отстъпва по-назад. Тази година най-ниския бал в ПМГ е 18 , паралелка- математика с немски.
    Но зависи къде ще те приемат.
    А , ако ти харесва паралелката в Иконома .. оставай там.
    А в Иконома с каква паралелка си приета ? Извинявай , че любопитвам , ама .. (се чудя какво да правя)

в паралелката банково дело

Тази паралелка е сред най-предпочитаните в Иконома.
    (:
    И все пак .. отиди там , където ти се учи.

Ако те приемат на по - горно желание, ти се губи това от първо класиране и аз си мислех, че не се губи, но прочетох в справочника си и се оказа, че не е така .. който не ми вярва мога да го снимам ако иска. Само ако на второ те приемат на същото желание не ти се губи

Цитирай Първоначално написано от jo0zy
    Ако те приемат на по - горно желание, ти се губи това от първо класиране и аз си мислех, че не се губи, но прочетох в справочника си и се оказа, че не е така .. който не ми вярва мога да го снимам ако иска. Само ако на второ те приемат на същото желание не ти се губи
    Моля те , снимай.
    На мен всички , букално всички ми казват обратното и така го четох.
    Снимай , pls.

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Моля те , снимай.
    На мен всички , букално всички ми казват обратното и така го четох.
    Снимай , pls.
    http://prikachi.com/images/931/2267931t.jpg
    леко е саката снимката, защото информацията се намираше на две страници и трябваше да сливам

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И къде го пише това нещо,че не видях..Пише,че ако са приети на първо желание и не се запишат - губят мястото си от първото класиране..Другаде не видях за губене на място..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    И къде го пише това нещо,че не видях..Пише,че ако са приети на първо желание и не се запишат - губят мястото си от първото класиране..Другаде не видях за губене на място..
    Ако на вторият етап ученикът не е приет на по - предно желание, то той не може да бъде изместен от мястото си от 1 етап. Но ако е приет на по предно желание, той няма право да избира между желанията, на които е класиран на първи и втори етап и остава класиран на мястото от втори етап

П.П пише го на 2) б) последните две изречения

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Купи си 1 крава и отивай на полето и не го мисли

отиди в ПМГ-то от личен опит мога да ти кажа че там ще ти е по добре...какво като нямаш приятели ще си намериш и аз бях така но си намерих.... и освен това в ПМГ-то може да се преписва много по лесно И аз съм в такава паралка биология и химияя и е много якооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си