- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не мога да реша..
Не мога да реша какво да направя![]()
Значи кандидатствах за Природоматематическа гимназия "Васил Друмев", Велико Търново и Старопрестолна гимназия по икономика
гр. В. Търново , но имах по-голямо желание за ПМГ .
При първото класиране ме приеха в гимназията по икономика и за мой късмет най-добрата ми приятелка също е приета там , дори в една паралелка.(това много ме радва..) .Но все пак както споменах имам по-голямо желание за ПМГ защото до колкото знам ПМГ-то е по-елитно.Там има малка вазможност да вляза ,но все пак я има . И сега не мога да реша дали да се пробвамтам,защото ако пробвам си губя мястото в икономиката..а ако случайно вляза в ПМГ-то ще трябва да сам сама в смисъл без приятелката ми ,а това също ми е проблем,защото съм доста срамежлива и притеснителна,а приятелката ми неиска да се мести от икономиката.... иии направо ми се реве ;(;(;(
Mоля ви посаветвайте ме нещо ... :S
Не се подлъгвай, че там е и приятелката ти. Това е твоето бъдеще. А и там ще намериш много нови приятели. Щом ти се учи там няма какво да се колебаеш. Успех!![]()
Първо - По време на второто класиране НЕ ГУБИШ мястото си от първо класиране..Така,че според мен се опитай,пък може и да те приемат..Наистина това е твоето бъдеще и няма смисъл да си го пропиляваш само защото не си опитала,защото в Иконома е била приятелката ти..Не се притеснявай..Ще се запознаеш и с новия си клас..Няма място за притеснения..
И още веднъж ти казвам - Според мен опитай..Нищо не губиш
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
НЕ губиш мястото си от първото класиране.
Опитай , не губиш нищо.
С каква паралелка искаш в ПМГ - то ?
За мен е огромна глупост да отидеш в друго училище заради приятелката си...Сега ще е нов клас,никой никого няма да познава и няма да е толкова трудно да се запознаеш с нови хора.Прави каквото е най-добре за теб,приятелката си може да я виждаш извън училище
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Попринцип Биологията е по-доброто. Ама и по-висок бал. Макар че и Географията не отстъпва по-назад. Тази година най-ниския бал в ПМГ е 18 , паралелка- математика с немски.
Но зависи къде ще те приемат.
А , ако ти харесва паралелката в Иконома .. оставай там.
А в Иконома с каква паралелка си приета ?Извинявай , че любопитвам , ама .. (се чудя какво да правя)
![]()
Тази паралелка е сред най-предпочитаните в Иконома.
(:
И все пак .. отиди там , където ти се учи.
Ако те приемат на по - горно желание, ти се губи това от първо класиране и аз си мислех, че не се губи, но прочетох в справочника си и се оказа, че не е така .. който не ми вярва мога да го снимам ако иска. Само ако на второ те приемат на същото желание не ти се губи
Моля те , снимай.Първоначално написано от jo0zy
![]()
На мен всички , букално всички ми казват обратното и така го четох.
Снимай , pls.
http://prikachi.com/images/931/2267931t.jpgПървоначално написано от iiordanova
леко е саката снимката, защото информацията се намираше на две страници и трябваше да сливам
И къде го пише това нещо,че не видях..Пише,че ако са приети на първо желание и не се запишат - губят мястото си от първото класиране..Другаде не видях за губене на място..Първоначално написано от jo0zy
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако на вторият етап ученикът не е приет на по - предно желание, то той не може да бъде изместен от мястото си от 1 етап. Но ако е приет на по предно желание, той няма право да избира между желанията, на които е класиран на първи и втори етап и остава класиран на мястото от втори етапПървоначално написано от SmilezZz
П.П пише го на 2) б) последните две изречения
Купи си 1 крава и отивай на полето и не го мисли![]()
отиди в ПМГ-тоот личен опит мога да ти кажа че там ще ти е по добре...какво като нямаш приятели ще си намериш и аз бях така
но си намерих.... и освен това в ПМГ-то може да се преписва много по лесно
![]()
И аз съм в такава паралка биология и химияя и е много якооо
![]()