.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Проблем

Проблем

здравейте имам голям проблем до преди няколко седмици си харесвах едно момче незнам дали все още е така но не е това проблема на скоро една моя приятелка ме запозна с едно момче разменихме си снимки и той явно ме харесва а аз него не от няколко дни си пишем започна да ме сваля а за мен всичко беше на шега ... а сега той иска да излизаме и др глупости моля ви помогнете ми дайте ми съвет как да го отрежа без да го нараня много ми е кофти :X просто не го харесвам ... ;( Помогнете ми моля ви :S

Повече от фен Аватара на sian4eto
    няма начин за го отрежеш без да го нараниш ...
    `only God can judge me!

Цитирай Първоначално написано от sian4eto
    Съгласна съм ;ss
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Обясни му как стоят нещата просто. Кажи му, че не изпитваш нищо към него и че искаш да бъдете само приятели, и нищо повече.
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Ами освен сам да го накараш да се усети, че не те привлича сексуално, а само приятелски.Тоест щом той те харесва предполагам, че пуска някой по-палав базик от време на време - тогава ти отвърни нещо приятлски или дори за някое друго момче.Като втори вариант е да не му отговаряш няколко дни, та дори и седмица - две в скайп Да предположим, че той не е все още лудо влюбен и за това време ще може да се оттърси от похотливи мисли за теб След това води само приятелски разговор, а ако продължава да иска среща му кажи, че в момента си влюбена в някакво друго момче

Това е от мен

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Няма как да го отрежеш и да не го забили, но колкото по-скоро го направиш, толкова по-добре...

п.п. Защо поста ти няма точки?!?!?!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Повече от фен
    Най-добре му кажи колкото се може по-рано, защото като се опознаете повече ще го боли повече (от личен опит)...

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от SummerParty
    Обясни му как стоят нещата просто. Кажи му, че не изпитваш нищо към него и че искаш да бъдете само приятели, и нищо повече.
    точно
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Е не можеш ли просто да му кажеш..кво има да се чудиш.Друг вариант е просто да спреш да му пишеш.

Цитирай Първоначално написано от Foreverbg
    Най-добре му кажи колкото се може по-рано, защото като се опознаете повече ще го боли повече (от личен опит)...
    +1 , пак от личен опит

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не му пиши или се изкарай няква курва Ще те остави,освен ако не е куха лейка.

^ А авторката пък трябва да вземе ролята на кухата лейка, ако с такива жалки опити се опитва да зареже човека и се крие като мишка, вместо да си каже нещата такива, каквито са.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ А авторката пък трябва да вземе ролята на кухата лейка, ако с такива жалки опити се опитва да зареже човека и се крие като мишка, вместо да си каже нещата такива, каквито са.
    Щом не му ги е казала в очите или по-лошото, скайп,значи че неможе,няма смелост.Аз й давам алтернативен вариант,различен от по-правилните, които колегите описаха горе

кажи му,че е много сипатично момче и сигурно ще си намери страхотно момиче,но просто ти го приемаш като приятел и се надяваш да останете такива и занапред!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

eйй хора много ви благодаря

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от bezime123
    здравейте имам голям проблем до преди няколко седмици си харесвах едно момче незнам дали все още е така но не е това проблема на скоро една моя приятелка ме запозна с едно момче разменихме си снимки и той явно ме харесва а аз него не от няколко дни си пишем започна да ме сваля а за мен всичко беше на шега ... а сега той иска да излизаме и др глупости моля ви помогнете ми дайте ми съвет как да го отрежа без да го нараня много ми е кофти :X просто не го харесвам ... ;( Помогнете ми моля ви :S
    Не си виждала голям проблем.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от Muccia
    Ами освен сам да го накараш да се усети, че не те привлича сексуално, а само приятелски.Тоест щом той те харесва предполагам, че пуска някой по-палав базик от време на време - тогава ти отвърни нещо приятлски или дори за някое друго момче.Като втори вариант е да не му отговаряш няколко дни, та дори и седмица - две в скайп Да предположим, че той не е все още лудо влюбен и за това време ще може да се оттърси от похотливи мисли за теб След това води само приятелски разговор, а ако продължава да иска среща му кажи, че в момента си влюбена в някакво друго момче

Това е от мен
    100 про съм съгласна! То си е ясно, че приятно отрязване няма. Просто колкото по-бързо, толкова по-добре!
    Fen na TOKIO HOTEL se rodih
    fen na TOKIO HOTEL 6te umra
    I ot groba 6te kre6tq TOKIO HOTEL SA VURHA

sian4eto написа:
    ..

sian4eto написа:
    !!

Супер фен
    съгласна съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си