- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем
здравейте имам голям проблем до преди няколко седмици си харесвах едно момче незнам дали все още е така но не е това проблема на скоро една моя приятелка ме запозна с едно момче разменихме си снимки и той явно ме харесва а аз него не от няколко дни си пишем започна да ме сваля а за мен всичко беше на шега ... а сега той иска да излизаме и др глупости моля ви помогнете ми дайте ми съвет как да го отрежа без да го нараня много ми е кофти :X просто не го харесвам ... ;( Помогнете ми моля ви :S
няма начин за го отрежеш без да го нараниш ...
`only God can judge me!
Съгласна съм ;ssПървоначално написано от sian4eto
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Обясни му как стоят нещата просто. Кажи му, че не изпитваш нищо към него и че искаш да бъдете само приятели, и нищо повече.![]()
you know my name.
NOT MY STORY.
Ами освен сам да го накараш да се усети, че не те привлича сексуално, а само приятелски.Тоест щом той те харесва предполагам, че пуска някой по-палав базик от време на време - тогава ти отвърни нещо приятлски или дори за някое друго момче.Като втори вариант е да не му отговаряш няколко дни, та дори и седмица - две в скайпДа предположим, че той не е все още лудо влюбен и за това време ще може да се оттърси от похотливи мисли за теб
След това води само приятелски разговор, а ако продължава да иска среща му кажи, че в момента си влюбена в някакво друго момче
Това е от мен![]()
Няма как да го отрежеш и да не го забили, но колкото по-скоро го направиш, толкова по-добре...
п.п. Защо поста ти няма точки?!?!?!![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Най-добре му кажи колкото се може по-рано, защото като се опознаете повече ще го боли повече (от личен опит)...
точноПървоначално написано от SummerParty
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Е не можеш ли просто да му кажеш..кво има да се чудиш.Друг вариант е просто да спреш да му пишеш.
+1 , пак от личен опитПървоначално написано от Foreverbg
Не му пиши или се изкарай няква курваЩе те остави,освен ако не е куха лейка.
^ А авторката пък трябва да вземе ролята на кухата лейка, ако с такива жалки опити се опитва да зареже човека и се крие като мишка, вместо да си каже нещата такива, каквито са.
Първоначално написано от SummerParty
Щом не му ги е казала в очите или по-лошото, скайп,значи че неможе,няма смелост.Аз й давам алтернативен вариант,различен от по-правилните, които колегите описаха гореПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
кажи му,че е много сипатично момче и сигурно ще си намери страхотно момиче,но просто ти го приемаш като приятел и се надяваш да останете такива и занапред!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Не си виждала голям проблем.Първоначално написано от bezime123
Temet Nosce
벨야카
100 про съм съгласна! То си е ясно, че приятно отрязване няма. Просто колкото по-бързо, толкова по-добре!Първоначално написано от Muccia
Fen na TOKIO HOTEL se rodih
fen na TOKIO HOTEL 6te umra
I ot groba 6te kre6tq TOKIO HOTEL SA VURHA
sian4eto написа:
..
sian4eto написа:
!!
съгласна съмПървоначално написано от SummerParty