.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен Аватара на galu6a

Ноктопластика

Имате ли ноктопластика или правели ли сте си някога?
    Каква?
    Колко време?
    На колко време ходихте на поддръжка?
    Каква беше цената или е сега?
    Може и снимки
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Аз съм с ноктопластика от около един месец. Сложих си я за бала. Преди си гризях ноктите и реших, че освен добрия вид за бала може и да ми помогне да спра. Много хора преди ме съветваха да си сложа, за да се отуча и сега откакто съм така виждам, че наистина действа. В интерес на истината в началото беше доста трудно да свикна с тях. 2 - 3 дни изобщо нищо не можех на правя сама, но с течение на времето се свиква. Иначе момичето ми каза, че по принцип се ходи веднъж в месеца за поддръжка.

Аз имам дълги и здрави нокти и не ми се е налагало да си слагам ноктопластика, но сега кагато бяха баловете един нокът ми се счупи и се наложи маникюристка да ми сложи един нокът ( с удължител бях ) Наистина стои много красиво, но след една седмица ми се счупи и сега въпросният ми нокът не може да достигне желаната дължина ... само ми се цепии .... тъй че направи си сама изводите, красиво е , но е й вредно .
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Тази година и аз бях абитуриентка и обмислях да си сложа ноктопластика. Но след като видях как изглеждаха ноктите на една моя приятелка, след като си свали ноктопластиката, останах потресена и реших, че това нещо на моите нокти няма да го причиня. Купих си заздравител на Перфект, лилавия, който стимулира и растежа и за един месец бях с прекрасни дълги нокти, при положение, че никога не съм могла да ги пусна повече от 2мм. Даже в момента са станали още по-дълги и твърди.

След това ноктите изглездат УЖАСЯВАЩО

Мега фен Аватара на koshtramba
    Фен съм на късите, подрязани и оформени нокти, лакирани в един цвят и много лъскави отгоре ( с 1-2 слоя безцветен лак ).
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    За ноктопластиката съм чувала,че след махане ноктие са в доста кофти състояние.
    Миналата година една съученичка си беше сложила и след свалянето и и бяха толкова хуабви ноктите,но след като тая година ги беше изрязала и си сложи пак като я беше мехнала гледката не беше никак хубава.Ама това може би защото сама си я беше махала

Бях с ноктопластика до преди около месец,красиво е,да,особено ако нямаш хубави нокти е лесен и хубав начин да се сдобиеш с такива,но след това ноктите са мноооооого изтощени,нацепени ии чупливи.
    За ноктопластиката дадох 50лв,с удължители, и ходех на поддръжка през около 3 седмици.Седеше доста естествено в интерес на истинатаа и ноктите не бяха много удебелени,но маникюристката ми ми я направи с пудра,а не с гел,с него се удебеляват повече и седи по неестествено.
    "За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел

записах си час утре ще си правя дано да станат хубави аз не мога докато не си начеша крастата
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

После ще пускаш теми как да си оправиш ноктите...

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    После ще пускаш теми как да си оправиш ноктите...
    и като пусна проблем ли е

Хах за мен не, не го приемай и като заяждане. Просто после ноктите ти ще бъдат в по-лошо състояние от сегашното и ще се биеш по главата защо си си го причинила.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Хах за мен не, не го приемай и като заяждане. Просто после ноктите ти ще бъдат в по-лошо състояние от сегашното и ще се биеш по главата защо си си го причинила.
    е аз искам да пробвам не ме интересуваа

Знам какво е, като си навие човек нещо, трудно се отказва. Но после като решиш да я сваляш, задължително при маникюристката.

Град
    Пловдив
    ноктопластика нали може и на дълги нокти?'щото моите бяха дълги и не навивам като пораснат да си сложа ноктопластика,че гела много скъп
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    ноктопластика нали може и на дълги нокти?'щото моите бяха дълги и не навивам като пораснат да си сложа ноктопластика,че гела много скъп
    как ще сложиш ноктопластика на дълги нокти ,можеш да олжиш само гел върху ноктитие

п.п. ее вече имам ноктопластика

Град
    София
    Може ли да качиш снимки да видим

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    И на какви пари ти излезе?

Град
    София
    Мерси за снимките.
    Добре са ти я направили

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    И на какви пари ти излезе?
    45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си