.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    за кое ми гоовориш , 4е не цепнах

пи6ете о6те мнение,моля ви ;(;(

и тия постове са предостатъчно като за толкова тъпа тема.
    върви си яж захарните петлета, вместо да се занимаваш с неща, за които не си дорасла.
    "ама той й казал", "ама тя ми каза"... на кого му дреме изобщо?

Възможно е просто да се е надявал да му пуснеш...Нали знаеш има ги и такива...А ся, като ти се прави на важен, иска да те накара да страдаш...по тоя начин той се мъчи да си изгради самочувствие като те обижда...така един вид се утешава, че не си му била първата...

Facebook power !!!!!! Коментирай и ти някоя от снимките му да види той ,какво е да бъдеш наказан .

Град
    няма значение
    Апфф човек , кво изобщо се чудиш . Зарежи го тоя , той не те заслужава. Знам , че не ти е лесно ,защото не е лесно да си влюбен в някой , а той да нехае за теб , но такъв е живота и ти трябва да продължиш да го живееш с или без него !
    I love you so much
    Every breath that I breathe is for you
    Every step that I do is for you
    Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
    Because you are everything for me !

Спокойно, не е голям проблем, просто си хвани два пъти по-як батко - ще ти е супер, че оня идиот не ти е вече в главата, а и между другото човешката гордост е голямо нещо, така че можеш преспокойно да го дразниш!!! Успех!

Голям фен Аватара на Stellsy
    Спри да мислиш за него. Той е пълен тъпак! Намери си друго момче и с времето ще го забравиш тоя
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Мега фен Аватара на ameli
    Според мен не те харесва.. Иди някой път при него и го питай защо се държи така..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

благодаря

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Най-доброто решение според мен в случая е ИГНОРА!
    От*би го и него, и приятелите му, и всички коментари...
    Като се опита да те обиди или засегне по някакъв начин се направи, че не го чуваш и в следващия момент започни да си лафиш с приятелки за нещо смешно да речем... да види, че изобщо не ти дреме за мнението му Дали те харесва или не ще разбереш само като го игнорираш - и в двата случая ще се побърка, повярвай ми от личен опит го знам
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

благодаря... ... разбрах- ИГНОР

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си