Моят проблем е че незнам защо момчето което харесвам ме мрази.Значи ние бяхме гаджета известно време и уж съм била първата лу любов,той на мен също. но,незнам между нас след като скъсахме не остана нищо-смисъл дори и приятели не можахме да останем... Казал на неговия приятел че съм била лигава и ме му харесвал характера ми -ама незнам може би аз нещо си въобразявам,но ме гледа така сякаш още ме харесва Значи едни приятели и сред тях той щяхме да ходим на кино,но той казал на моята БФФ че по добре било аз да не ходя-естествено моята приятелка ми каза... аз се разстроих доста.. След няколко седмици в училище се пръскахме с вода и аз без да искам го напръсках и той ме нарече к***а Пък ввъв facebook на една снимка едно момиче (да ре4ем се казва петя се казва ) коет постоянно ме дразни ама аз не му обръщам особено внимание е писало ккоментар на една снимка към една моя приятелка :защо не си я махнала от снимката (тоест защо не е махнала мен) че само съм я била загрозявала. И тва момче писало отдолу:съгласен съм съпетя-по добре я махни Знам че повечето ще ми кааят да го забравя,но не е толкова лесно пък аз искам да знам вашето мнение по темата-дали още ме харева според вас -щото нали се говори 4е мом4етата по този на4ин изливали гнева и яда си благодаря предварително