.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Голям фен Аватара на eminemfenka

Режим на хранене . Съвет,моля! Стягане и отслабване :)

Така бях 66 кг. , много диети минаха през мен , много комплекси .. за около 1 година свалих 10 кг. е определено не беше благодарение на диетите. Отказах ги и спрях да му мисля! Просто изключих газираното,хляба,мазното Увеличих водата,консумацията на плодове и зеленчуци И от време на време карам плодов ден. В момента съм 56кг . на ръст 174 . Обаче е факт,че незнам как да се храня! Сутрин обикновено ям мляко с трици или плод , обяда ми е манджичка или салатка със сиренце , или пък яйца със сирене .. ех много ги обичам <3 Междинно плод , а за вечеря според зависи . Започнах да карам колело сутрин х 2 , 3 часа . Искам мъничко да се постегна, а може и - 1 кило още.. Но имам и здравословни проблеми , които не ми позволяват бягане, скачане,коремци , лицеви и така нататък А колелото е най-дорбия алтернативен вариянт

Е дотук с историята ми,може би някой съвет за режим, на кои храни да наблягам и по кое време .. и така , както и дали колелото ще ми действа за стягане или да наблегна повечко на разходки вие сте
    ла-ла-ла

Banned Мега фен
    ами тогава карай колело.. по няколко км на ден,после увеличи и така ...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Храни си се нормално, просто премерено. Впрочем, винаги съм искала да попитам как не ви омръзва по цели 2-3 часа да карате колело или каквото и да е? Мен би ми писнало още на първия час. Не мисля, че в това отношение е до колко време се мъчиш. Въпросът е да има постоянство и с променящо се темпо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на wiiwa
    Всичко освен колелото ли ти е забранено? Може да намалиш мъничко плодовете и да наблегнеш на зеленчуците.Вечеряй рано.

Добре де, само аз ли на тази височина и 55 кг. изглеждам, като болна от анорексия. И аз бях 63 кг. и ги свалих по абсолютно същия начин, като теб но за 3 месеца. Аз нямам здравословни проблеми, като теб но съм малко мързелива а и с тия цигари....залагам на повече разходки и успявам да задържа килограмите си вече 5 месеца.

Banned Мега фен
    то зависи от структурата на човек.. на всеки килограмите му стоят различно

Супер фен Аватара на fizzyg
    Авторке,продължи така без газирани неща,намали и приема на захар,но се храни нормално.
    Защо за закуска не ядеш кисело мляко с лъжичка мед и мюсли? Много е вкусно. И когато нещо ти се дояде от скука,винаги имай 2-3 пакетчета от любимите ти ядки. Като междинно да са ти. За обяд е добре салатка или манджичка,но може и отвреме на време да си вариш картофки с нещо за гарнитурка,да си правиш риба,спагети и варива.
    За вечеря ( най-добре 3-4 часа преди лягане! ) една салатка ще ти е просто перфектно.

Хляб може да ядеш,не го изключвай чак,но по малко. Не по 4-5 филии на ядене,а по една.
    За пиене най-добре е вода (с лимон ако обичаш,аз обожавам!), айрянче , чай ( за предпочитане зелен-много е полезен,но ако не ти се намира такъв- какъвто имаш) и си го изтодявай в хладилника,без да добавяш захар,а само с обилно количество лимон.
    И си карай колелото

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да, страхотно ядене препоръчваш. Супер-мега-хранителното мюсли за закуска. Обяд и вечеря - салатки. А пък "междинно" да мушне цял пакет ядки.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Като се храните само с трева, не се чудете, че не сваляте от 1 момент нататък. Тялото минава в икономичен режим и отказва да мръдне и грам надолу. За да има резултати трябва режим, не постене. Нормално, здравословно хранене с много упражнения. Здравословно не е = на зеленяши само.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

аз съм 1.69 и съм 58, тази тема беше ми трябваше.

Ъпвам темата Значи направих си режим и през ден карам колело , в свободните дни 100 клякания , малко упражнения за дупе и бедра и гимнастика, колелото го карам на по - висока степен . Но четох в нета,че така се качва мускулна маса , а моята идея е да вляза в номер по тясни дънки хъх , а не в номер по голями .. или поне да се застоя в моите И се чудя дали ще заслабна от това и ще се оформя , защото си имам мазнинки, а не да натрупам мусколи под мазнините и пак лошо Новаче съм в тая сфера , но имам желание , за разлика от опита ;д моля , дайте някакви насоки за сваляне и стягане , а не за трупане на мускулна маса. ДА знам , че в нета има много упражнения,но както споменах имам невъзможност да ги правя пвоечето , и някое упражнение за паласки? Аз за паласки мислех някой от упражненията на Синди крауфорд , ама пак прочетох,че паласки не се топят, а се оформя мускол под тях и пак бум .. незнам на кое да вярвам ?
    ла-ла-ла

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    И защо те е страх от мускУлите ?! :д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Защото може би не иска да изглежда като тази кака http://lubomirivanov.com/wp-content/...and_weight.jpg ?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

това което ме инт. е дали с това , което ' тренирам' мога да стопя мазнини , а не да правя мускули под мазнините
    ла-ла-ла

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Защото може би не иска да изглежда като тази кака http://lubomirivanov.com/wp-content/...and_weight.jpg ?
    Хаха разочароваш ме с познанията си по биохимия То така се става като тази кака..Колко пот и кръв ще лее..

Ако можеш е добре да плуваш.На този ръст и килограми не виждам къде повече ще сваляш килограми.

За красиво стегнато тяло, хапвай повече плодове

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fankata:) Виж мнението
    За красиво стегнато тяло, хапвай повече плодове
    100%

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Хаха разочароваш ме с познанията си по биохимия
    Че ти пък имаш ли база, въз основа на която да преценяваш

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Че ти пък имаш ли база, въз основа на която да преценяваш
    Хора нетрениращи дето си мислят че ставаш мис олимпия кат' се поизпотиш малко да не ми пишат

както казах искам да се побирам в моите си дънки или по малки , не и в по голями или да изпълвам до немай къде моите може да е стегнато,красиво .. но аз не гоня това или иначе казано стремежът ми е към малки телесни размери
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    То така се правят мускули под мазнините. Покараш малко колело и утре се будиш напомпена. Излезте от филма, най-малкото нямате необходимите хормони, за да изглеждате като от снимката на kalpazanka, без да сте на стероиди.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    пространството на Дисе
    Пак си спал на течение

Мега фен
    От това ще е

Мега фен
    при този ръст(174) дори и с 66кг. си в здравословната норма, друг е въпроса дали човек си харесва телосложението или не, било то съобразявайки се с установени стандарти или друго, за да не се напълнява трябва да се избягват големите количества мазнини, въглехидрати и белтъчини, свинското месо, колбаси произведени не според здравословните стандарти, пържените, тестените, съдържащите захари, пълномаслен(-о, -а) кашкавал, сирене, или сметана, големи количества агнешко, гъше, патешко, или дреболии, да не се прекалява с маслото, олиото и въобще мазнините, (при-)готвени храни(ястия, манджи) съдържащи твърде много мазнини, големи количества ядки, твърде големи количества плодове съдържащи много захари т.е. такива като фурмите и бананите, също така солта и храните съдържащи сол е добре да се избягват до максимум, особено лош навик е да се консумират чипсове, крекери, снаксове, и тям подобните, добре е да се избягва и прекомерната консумация на калорични напитки, такива като подсладените с захари, бирата и високо алкохолните, а ако се извършват повече физически движения както е при спортуването, тогава ще е по-лесно да се поддържа форма(-та)
    Последно редактирано от npp : 08-19-2012 на 20:14

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    55/174...
    яж, че ще изчезнеш
    а ако ''здравословните проблеми'' за коремни и лицеви са ''пробвах се веднъж , не се получи и се отказвам'' ходи ги пробутвай на някой друг
    има ли желание, има и начин
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си