- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Режим на хранене . Съвет,моля! Стягане и отслабване :)
Така бях 66 кг. , много диети минаха през мен , много комплекси .. за около 1 година свалих 10 кг. е определено не беше благодарение на диетите. Отказах ги и спрях да му мисля! Просто изключих газираното,хляба,мазнотоУвеличих водата,консумацията на плодове и зеленчуци
И от време на време карам плодов ден. В момента съм 56кг . на ръст 174 . Обаче е факт,че незнам как да се храня! Сутрин обикновено ям мляко с трици или плод , обяда ми е манджичка или салатка със сиренце , или пък яйца със сирене .. ех много ги обичам <3 Междинно плод , а за вечеря според зависи . Започнах да карам колело сутрин х 2 , 3 часа . Искам мъничко да се постегна, а може и - 1 кило още.. Но имам и здравословни проблеми , които не ми позволяват бягане, скачане,коремци , лицеви и така нататък
А колелото е най-дорбия алтернативен вариянт
![]()
Е дотук с историята ми,може би някой съвет за режим, на кои храни да наблягам и по кое време .. и така , както и дали колелото ще ми действа за стягане или да наблегна повечко на разходкивие сте
![]()
ла-ла-ла
ами тогава карай колело.. по няколко км на ден,после увеличи и така ...
Храни си се нормално, просто премерено. Впрочем, винаги съм искала да попитам как не ви омръзва по цели 2-3 часа да карате колело или каквото и да е? Мен би ми писнало още на първия час. Не мисля, че в това отношение е до колко време се мъчиш. Въпросът е да има постоянство и с променящо се темпо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Всичко освен колелото ли ти е забранено? Може да намалиш мъничко плодовете и да наблегнеш на зеленчуците.Вечеряй рано.
Добре де, само аз ли на тази височина и 55 кг. изглеждам, като болна от анорексия. И аз бях 63 кг. и ги свалих по абсолютно същия начин, като теб но за 3 месеца. Аз нямам здравословни проблеми, като теб но съм малко мързелива а и с тия цигари....залагам на повече разходки и успявам да задържа килограмите си вече 5 месеца.
то зависи от структурата на човек.. на всеки килограмите му стоят различно
Авторке,продължи така без газирани неща,намали и приема на захар,но се храни нормално.
Защо за закуска не ядеш кисело мляко с лъжичка мед и мюсли? Много е вкусно. И когато нещо ти се дояде от скука,винаги имай 2-3 пакетчета от любимите ти ядки. Като междинно да са ти. За обяд е добре салатка или манджичка,но може и отвреме на време да си вариш картофки с нещо за гарнитурка,да си правиш риба,спагети и варива.
За вечеря ( най-добре 3-4 часа преди лягане! ) една салатка ще ти е просто перфектно.
Хляб може да ядеш,не го изключвай чак,но по малко. Не по 4-5 филии на ядене,а по една.
За пиене най-добре е вода (с лимон ако обичаш,аз обожавам!), айрянче , чай ( за предпочитане зелен-много е полезен,но ако не ти се намира такъв- какъвто имаш) и си го изтодявай в хладилника,без да добавяш захар,а само с обилно количество лимон.
И си карай колелото![]()
Да, страхотно ядене препоръчваш. Супер-мега-хранителното мюсли за закуска. Обяд и вечеря - салатки. А пък "междинно" да мушне цял пакет ядки.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Като се храните само с трева, не се чудете, че не сваляте от 1 момент нататък. Тялото минава в икономичен режим и отказва да мръдне и грам надолу. За да има резултати трябва режим, не постене. Нормално, здравословно хранене с много упражнения. Здравословно не е = на зеленяши само.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ъпвам тематаЗначи направих си режим и през ден карам колело , в свободните дни 100 клякания , малко упражнения за дупе и бедра и гимнастика, колелото го карам на по - висока степен . Но четох в нета,че така се качва мускулна маса , а моята идея е да вляза в номер по тясни дънки хъх , а не в номер по голями .. или поне да се застоя в моите
И се чудя дали ще заслабна от това и ще се оформя , защото си имам мазнинки, а не да натрупам мусколи под мазнините и пак лошо
Новаче съм в тая сфера , но имам желание , за разлика от опита ;д моля , дайте някакви насоки за сваляне и стягане , а не за трупане на мускулна маса. ДА знам , че в нета има много упражнения,но както споменах имам невъзможност да ги правя пвоечето , и някое упражнение за паласки? Аз за паласки мислех някой от упражненията на Синди крауфорд , ама пак прочетох,че паласки не се топят, а се оформя мускол под тях и пак бум .. незнам на кое да вярвам ?
ла-ла-ла
^Защото може би не иска да изглежда като тази кака http://lubomirivanov.com/wp-content/...and_weight.jpg ?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
това което ме инт. е дали с това , което ' тренирам' мога да стопя мазнини , а не да правя мускули под мазнините![]()
ла-ла-ла
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
както казах искам да се побирам в моите си дънки или по малки , не и в по голями или да изпълвам до немай къде моитеможе да е стегнато,красиво .. но аз не гоня това
или иначе казано стремежът ми е към малки телесни размери
![]()
ла-ла-ла
То така се правят мускули под мазнините. Покараш малко колело и утре се будиш напомпена. Излезте от филма, най-малкото нямате необходимите хормони, за да изглеждате като от снимката на kalpazanka, без да сте на стероиди.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Пак си спал на течение![]()
От това ще е![]()
при този ръст(174) дори и с 66кг. си в здравословната норма, друг е въпроса дали човек си харесва телосложението или не, било то съобразявайки се с установени стандарти или друго, за да не се напълнява трябва да се избягват големите количества мазнини, въглехидрати и белтъчини, свинското месо, колбаси произведени не според здравословните стандарти, пържените, тестените, съдържащите захари, пълномаслен(-о, -а) кашкавал, сирене, или сметана, големи количества агнешко, гъше, патешко, или дреболии, да не се прекалява с маслото, олиото и въобще мазнините, (при-)готвени храни(ястия, манджи) съдържащи твърде много мазнини, големи количества ядки, твърде големи количества плодове съдържащи много захари т.е. такива като фурмите и бананите, също така солта и храните съдържащи сол е добре да се избягват до максимум, особено лош навик е да се консумират чипсове, крекери, снаксове, и тям подобните, добре е да се избягва и прекомерната консумация на калорични напитки, такива като подсладените с захари, бирата и високо алкохолните, а ако се извършват повече физически движения както е при спортуването, тогава ще е по-лесно да се поддържа форма(-та)
Последно редактирано от npp : 08-19-2012 на 20:14